Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:41:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Медиjска блокада  (Pročitano 3083 puta)
07. Dec 2006, 17:52:31
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
Чини ми се да је данас много горе доћи до праве информације него ли деведесетих година.Једино сретсво као и тад јесу људи као и предавања.Сада када имам интернет лакше ми је да дођем до многих информација којих нажалост не могу на тв или новинама.Много што што шта се дешава око нас а ми само видимо вб,пинк серије.А сада и рекламе за гласање.Мука ми је од свега тога.Народ ништа више него само о томе прича.Јеси видео ово јеси видео оно у вб.Јеси видео скандала и сл.Ама људи не занима ме то.Да ли је могуће да смо толико заслепљени и обманути.Можда је ово више тема за психологију него овде.Али.Занима не колико ми у новинама и тв заиста добијамо оно што треба.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 00:40:44 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Kao prvo, kaze se MEDIJSKA BLOKADA. To apro po naslova.
Kao drugo uzasno mi je smesna konstatacija da je devedesetih bilo vece slobode medija. Jel to bese period kada si od vlasti mogao da popijes zescu finansijsku kaznu ako zines nesto protiv Slobe? Ili popijes metak kao recimo vlasnik Dnevnog telegrafa koga nisu mogle pretnje da ucutkaju. Prvo su mu upucivali finansijsku policiju na vrata, pa plenili imovinu kao recimo u slucaju Radislava Rodica i na kraju DB pocela da ubija! Ti to nazivas slobodom medija?!
E brate mozes da nekoga politicki volis ili ne volis, da cenisi ili ne cenis, ali da kazes da je bilo neke slobode u vreme rezima coveka koji je i svog kuma ubio i bacio u negaseni krec u najmanju ruku je debilno.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Medijska blokada je mnogo veca nego za vreme Milosevica.
Kako objasniti da najjaca stranka nema svoje medije, ne drzi ni jednu tv stanicu, sve je spalo na jednu radio stanicu i stanacki list koji izlazi u malom tirazu.

Za razliku od Radikala, neke stanke poput zavisnika LDP, imaju tv-radio sa nacionalnom frekvencijom, a DS i DSS drze ostatak medija, "posto su vlast".

I sad treba biti licemer i reci da nema medijske blokade, a znamo da je opozicija devedesetih uvek na raspolaganju imala gradsku tv studio b i ko zna koliko lokalnih tv i radio stanica.
Da ne pricamo o fondacijama i Sorosu.

Da je nova dosovska vlast sklona i represivnim metodama, govori nam gasenje BK TV, koja jeste bila u sluzbi Karica, ali je bila najobjektivnija.
A doziveli smo i da vlast (DSS) optuzi gradsku tv studio b za antisrpsko delovanje.

Sto se tice ubijanja i dosovska vlast je to radila, ubistvo kljucnih svedoka za atentat na Djindjica, ubistvo zasticenog svedoka, rasprodaja nacionalne imovine u bescebnje itd.

p.s. a ove besplatne dnevne novine su kao nezavisne, ma daj to je glasilo DS, a ko finansira , pa verovatno mi poreski obveznici ili cika Soros.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Medijska blokada je mnogo veca nego za vreme Milosevica.
Kako objasniti da najjaca stranka nema svoje medije, ne drzi ni jednu tv stanicu, sve je spalo na jednu radio stanicu i stanacki list koji izlazi u malom tirazu.
Ili si neobavesten ko Kostunjavi ili prosto lupetas kao po obicaju. Za tvoju informaciju jedan od finansijera SRS dobio je TV frekfenciju za Beograd i to za potpuno novu Televiziju koja jos nije pocela da radi. Mislim da ce se zvati TV PLUS ili tako nesto. Kada su Cekica pitali zasto je dao dozvolu coveku koji je glavni finansijer radikala, on je rekao doslovno ovako: " Morali smo da izaberemo izmedju njega i TV Palme".
Za razliku od Radikala, neke stanke poput zavisnika LDP, imaju tv-radio sa nacionalnom frekvencijom, a DS i DSS drze ostatak medija, "posto su vlast".

I sad treba biti licemer i reci da nema medijske blokade, a znamo da je opozicija devedesetih uvek na raspolaganju imala gradsku tv studio b i ko zna koliko lokalnih tv i radio stanica.
Da ne pricamo o fondacijama i Sorosu.
DS nije vlast u izvrsnom smislu. I ne brkaj pojmove. Da se ne vracam po sto puta u proslost pa da podsetim kako je bilo lepo slusati Milanovicev RTS i govore Seseljevog ministra informisanja Vucica sa sve podrskom Milovana Bojica (o da onog istog koga sad policija juri za silne mahinacije i pronevere) koji nisu objavili nijedno saopstenje bilo koje stranke van vlasti. Izvini decko, ali ja danas na RTS-u i ostalim stanicama stalno vidjam radikale. Sto se Studija B tice, bio je slobodan jedino u vreme dok je na njegovom celu bio Dragan Kojadinovic, ali je licno Vucic naredio da se protivpravno izmeni Upravni odbor ove kuce i tako 1997 godine potpao pod vlast crveno-crne koalicije.

Da je nova dosovska vlast sklona i represivnim metodama, govori nam gasenje BK TV, koja jeste bila u sluzbi Karica, ali je bila najobjektivnija.
A doziveli smo i da vlast (DSS) optuzi gradsku tv studio b za antisrpsko delovanje.
BKTV, iako meni takodje veoma draga televizija prosto morala je biti ugasena. Cekic koji je otvoreno priznao da je ne podnosi ne bi mogao tek tako d aje skloni iz etra da nije iskoristio pravnu cinjenicu da su vecinski vlasnici te TV kuce Astra banka i Evropa osiguranje koje su i pre gasenja televizije vec bile u stecaju! Dakle vecinski vlasnici su bili nepostojeca pravna lica. Jebi ga Karic je morao na vreme da misli.
Sto se tice "antisrpske" politike Studija B to mogu da svedem na puko prepucavanje na relaciji DS-DSS. Direktora Studija B Draganu Milicevic je optuzila vec cuvena ex-ministarka Ljiljana Colic koja se "proslavila" sa ukidanjem Darvina i cestitanjem prvacima u Zemunu citatom "Desanke Maksimovic koja je navodno napisala : od kolevke pa do groba..."i pottvrdila da nije bas najcistija sa pamecu. Pored toga sto nikada nisam na Studiu B video nista "antisrpsko", njene tvrdnje nije podrzala ni njena maticna stranka. Dakle suvisno je dalje komentarisati.

Sto se tice ubijanja i dosovska vlast je to radila, ubistvo kljucnih svedoka za atentat na Djindjica, ubistvo zasticenog svedoka, rasprodaja nacionalne imovine u bescebnje itd.
Ostavi ti sudstvo da radi svoj posao. Kao klasican demagog samo lupetas i skreces temu, sto se najbolje vidi po ovoj gornjoj recenici. Kakve veze ima rasprodaja imovine sa zasticenim svedocima?! Alo, saberi se malo.
p.s. a ove besplatne dnevne novine su kao nezavisne, ma daj to je glasilo DS, a ko finansira , pa verovatno mi poreski obveznici ili cika Soros.
Posto sam novinar po profesiji, odlicno znam ko stoji iz lista "24 sata. Kompanija "Blic". Besplatne novine su svuda u razvijenom svetu normalna stvar i u tome ne vidim nista lose. Sama koncepcija tih novina uopste nije preterano naklonjena politickim desavanjima vec vise svakodnevnim temama.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
ljudi bre ovi radikali i sps-ovci vas ovde stalno zajebavaju njihovim nebuloznim tekstovima...
ako oni stvarno misle da je sada veći mrak bio nego u njihovo vreme, onda su oni totalno odlepili i hitno ih treba uputiti na neko lečenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Citat
judi bre ovi radikali i sps-ovci vas ovde stalno zajebavaju njihovim nebuloznim tekstovima...

Pazi kako o tome pricas,ipak 34 % nije malo,ali mislim da nije problem u tome sto oni nesto dobro rade,vec ostali rade jako lose.....evo cak i na forumu se primeti. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
blokada po mom misljenju ne postoji kad je rec o politici! svako ko ima dovoljno simpatizera i pristalica prisutan je u etru!
medjutim, mislim da je kvalitet programa kao i br. televizija suvise mali! ja mislim da je to problem! pogledajte pink, pa on suvereno vlada medijskim prostorom! sto zbog odsustva konkurencije, sto zbog svesti ili nesvesti naroda koji za bolje i ne zna!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Po poslednjem istrazivanju B92 je gledaniji od Pinka.

1. RTS
2. B92
3. PINK
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
B92 je kao nekad RTS samo sto oni ne nazivaju ljude izdajnicima,inace toliko su na strani DS i LDP da se iz aviona vidi,toliko o demokratiji i objektivnom informisanju,zadnje razocarenje sam doziveo kada smo primljeni u partnerstvo a oni brze bolje pismo tadica citaju od 20 novembra,pa i moj kum slao pissma zalio se na carinike kod Srpske Crnje pa sada idite kod njega da mu se zahvalite jer je on najzasluzniji sa ovolika hapsenja ovih dana. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Po poslednjem istrazivanju B92 je gledaniji od Pinka.

1. RTS
2. B92
3. PINK
wohoo!!! Smile Smile
bogu hvala! dosta vise zaglupljivanja nacije!
gledao sam TV u subotu.
dok kod nas tresti grand parada, na HRTu se igra moderni ples!!! e, to je kultura!
ljudi nasli nacin da edukuju naciju. doveli najpoznatije ljude da igraju, i sad je to kao kull. i stvarno izgleda lepo i priimamljivo. osecam da im 40% nacije zna da igra engleski valcer... al zato 90% nasih devojki zna da se penje po stolovima i nabija bulju u zajapurene muske glave!

90ih si dobijao batine po ulici kako si hteo. o tome nije bilo reci u medijima. sada, ko god pozeli moze da pljuje vlast i to e cuje svuda. mediji su mnogo 'nezavisniji' nego sto bi trebalo.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:41:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: colic ljiljana

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.