Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:46:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Medal of Honor : Airborne  (Pročitano 50224 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ljudi pomazite,jer zna neko zasto mi se restartuje racunar cim ubacim dvd1,cim pocne da pokrece restartuje,napominjem konfiguraciju imam za ovu igru dual core e-4300 ploca p35 gigabajtova 1 gb rama 7600gs graficka itd,znaci samo kad ubacim od ove igre dvd restartuje,zna li neko zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
Ljudi pomazite,jer zna neko zasto mi se restartuje racunar cim ubacim dvd1,cim pocne da pokrece restartuje,napominjem konfiguraciju imam za ovu igru dual core e-4300 ploca p35 gigabajtova 1 gb rama 7600gs graficka itd,znaci samo kad ubacim od ove igre dvd restartuje,zna li neko zasto?
Prosto neverovatno ali i ja i jos jedan drug smo imala putpuno identican slucaj da se komp restartuje po nekoliko puta dok pokusavas da instaliras igru,kad sam vec pomislio da nema sanse da cu to instalirati jer sam u "read me" fajlu pronasao da kao ta igra nepodrzava graficke sa SLI kao sto je moja i tako sutradan kad se pokrenuo autoplay od igre ja to iskljucim i odem u windows explorer da malo proceprkam sta ima i onako iz dosade pokrenem fajl "setup.exe" i kad ono buuum pojavi se polje za unos sifre(do kojeg pre nikada nisam dosao),unesem sifru i pocne istalacija i sve lepo odradi do kraja,kad sam pokrenuo igru ono sve lepo radi,odem kod druga i kod njega uradim isto to i uspe.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.02
I kod mene ista situacija sa restartovanjem! Konfiguracija je sledeća: Intel Core2Duo E6600, MSi P965 Platinum, MSi GF7900GTO (512MB), Geil 2x1GB 800MHz... i opet džabe. Nevalja kad imaš dobar komp, ne valja kad imaš loš komp. Znam, znam najbolja je zlatna sredina...

@bizmark: Jel si imao dve kartice u SLI pa si jednu isključio i uspeo da pokreneš setup bez restarta ili je nesto drugo u pitanju. objasni mi milim te, igra mi se Airborne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nece ti tu overklokovanje nista pomoci.
Jedino sto ti moze pomoci je da potrazis na netu neki patch ili nesto slicno sto ce omoguciti da se igra igra i na ps 2.0 (ako tako nesto uopste postoji za ovu igru).
Za sada nisam našao a ako neko nadje neki patch-neka javi please!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
I kod mene ista situacija sa restartovanjem! Konfiguracija je sledeća: Intel Core2Duo E6600, MSi P965 Platinum, MSi GF7900GTO (512MB), Geil 2x1GB 800MHz... i opet džabe. Nevalja kad imaš dobar komp, ne valja kad imaš loš komp. Znam, znam najbolja je zlatna sredina...

@bizmark: Jel si imao dve kartice u SLI pa si jednu isključio i uspeo da pokreneš setup bez restarta ili je nesto drugo u pitanju. objasni mi milim te, igra mi se Airborne...
Moja je graficka samo sa podrskom SLI i nemam drugu graficku,posto taj SLI nisam mogao da iskljucim sa neta sam skinuo zadnji nVidia forceware drivers 162.18 i tamo sam nekako uspeo da skroz iskljucim tu opciju oko SLI i tek tada i nakon malo zezanja sam uspeo da instaliram ali mi i dalje nije davao instalacju preko autoplay-a vec sam ako sto sam rekao iz explorera pokrenuo setup.exe i odmah je izbacio prozorcic za unos sifre,kad sam je uneo pocela je instalacija i dalje je sve bilo OK.

Sinoc sam kod jednog druga koji ima slican problem ali njemu restartuje kad igra zatrazi drugi disk za instalaciju,resili smo problem tako sto smo otisli do prodavnice uzeli jedan prazan dvoslojni dvd disk,sadrzaj igrice sa oba diska iskopirali na hdd i zatim sve to lepo objedinila na jednom dvoslojnom disku i kad smo odatle pokrenuli instalaciju za divno cudo sve je proslo kako treba i igra radi bez ikakvih problema,tako da ako neko ima slicnih problema sa ovom igrom neka proba ove cake,nekosta nista-a puno se moze dobiti.
Pozdrav i Srecno......
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
Nece ti tu overklokovanje nista pomoci.
Jedino sto ti moze pomoci je da potrazis na netu neki patch ili nesto slicno sto ce omoguciti da se igra igra i na ps 2.0 (ako tako nesto uopste postoji za ovu igru).
Za sada nisam našao a ako neko nadje neki patch-neka javi please!
Jos uvek nema zvanicnog patcha,on dolazi malo kasnije kad se utvrde si nedostaci u igri koje treba ispraviti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.02
Hvala bizmark, pokušaću večeras da vidim kako stoje stvari. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
zar postoji medal of honor vietnam :weirdface:

inace airborne je zakon. malo ide vise na fazon COD-a ali je prepoznatljiva medal of honor igrivost. ali se primjeti da su malo zbrzali. prvi nivo su extra uradili a za ostale neznam. ubacili su nekih novih fora. probajte.  obavezno :wave: :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
P:S meni je:nividia geforce 7600GS 256MB. amd athlon 3000+ 1. 80GHZ ,768 MB rama.

pricali su iz ea gamesa da treba 1 giga rama. ŠUPLJA.  :mrgreen: :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5200
Citat: N_e_r_o_n link=topic=256931. msg4084778#msg4084778 date=1191312903
I kod mene ista situacija sa restartovanjem! Konfiguracija je sledeća: Intel Core2Duo E6600, MSi P965 Platinum, MSi GF7900GTO (512MB), Geil 2x1GB 800MHz. . .  i opet džabe.  Nevalja kad imaš dobar komp, ne valja kad imaš loš komp.  Znam, znam najbolja je zlatna sredina. . .

@bizmark: Jel si imao dve kartice u SLI pa si jednu isključio i uspeo da pokreneš setup bez restarta ili je nesto drugo u pitanju.  objasni mi milim te, igra mi se Airborne. . .
Ja sam MOHAairborn skino sa neta i cim bi ubacio dvd 1 restartovao se :O Ali kupio sam isto krekovanu igru ali radi bey problema.  Izgleda da nema veze sa konfiguracijem vec je u pitanju veliki BUG i ea je vec izbacio patch koji to ispravlja.  Znaci slinuti patch  :boxing:
IP sačuvana
social share
People should not be afraid their goverments, goverments should be afraid their people !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:46:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.