Ajmo ruke svi u vis kao da je pljacka Da bi obavili pretres ne treba nam znacka Po klubu setam, sine, kao da je korzo Veceras cepam, sine, kao cane corso Sta me gledas, droljo, tvoj pogled me smorio Odlazim do separea, checkirano na "Demonio" Prsti sve od dekoltea, a ti zelis moj broj mobilnog Ja zelim vezu na noc - ti bi da se volimo O cemu pricas, cico, ovo nije srednji vek Vec u igri sam sa lovom, 21-na mi je tek Ako trazis srcu lek onda cepaj Martini Potrazi me u separeu, al' pre toga se skini Tamo ceka me Nixy, lagano udara skivi Ekipa G from South Side - fazon jednom se zivi.
Jednom se zivi - do vrha sipaj tak skivi Jednom se zivi - do gole koze se skini Jednom se zivi - "Ovo sranje roka N" Jednom se zivi, jer nemam dva zivota, bre.
Jednom se zivi - do vrha sipaj tak skivi Jednom se zivi - do gole koze se skini Jednom se zivi - "Ovo sranje roka N" Jednom se zivi, jer nemam dva zivota, bre.
Upadam u klub uz duzno postovanje Separe na ime, kurve sljokato je stanje Kad ponestane Dzin bim - otvaram sampanje Poznat sam u zemlji k'o u sred kampanje Za predsednika, brate, taj sam, kidam Zato nemoj nikad da ti ribu skidam Da si rek'o stone, ekipu skloni, some Biklu je na tome ili bice problem Godina je platina, kad se mlati ta Lova sto mi treba, posle uzivam Nesto kao N u koznom separeu Tri kurve, dve flase, posle u BMW-u Lagano, pa voznja - upoznaj bulevar Prepoznaj elitu sto mi glumi kevlar Ovako se mora, zato mene ne krivi Zivot sto ga zivim - samo jednom se zivi.
Jednom se zivi - do vrha sipaj tak skivi Jednom se zivi - do gole koze se skini Jednom se zivi - nama alkohol je gorivo Za ortake Nixy - za kucke Demonio.
Sta je bilo, fufice, volite novcanice Nosite mini-suknjice, a ispod gistro tangice Potpuno poludite kad vidite mi tablice Mojne da se cudite - afer je kod tatice Stize flasa Chivasa od lepe konobarice Veceras posebno sam lep, pa na mene palis se Ili mirisem na kes, OK - zovi i drugarice Sta je, drolje, sa vama, pogledom me lovite Veceras vise trazen i od Ante Gotovine Vase pice vlaze za sve ove godine Prva kaze "Molim te", druga prica "Volim te" Treca kaze "Vodi me", cetvrta kaze "Vozi me" Kao da sam Hugh Hefner - sve sto dotaknem ja lozim, bre Maloletne, punoletne, bliznakinje il' samo sestre Prepotentne il' perverzne, sve zele moje genge A za uzvrat da ih kresem, za svaku akciju sam resen Je l' tako Nixy - rokamo ovo sranje, jer drugi ne sme.
Mala moja princezo na beat-u roka broj jedan Koga zivot je sjeb'o otkad tebe tu nema I ove veceri svi tapsu i pozdravljaju N-a Kazu "Nikad bolji nastup, post'o si miljenik zena" Ja sam onaj koji uvek iskreno voli Ja sam onaj koji osmehom lice im boji Umoran idem kuci, tebe u srcu nosim Sedim u mracnoj sobi gde nekad bili smo goli Istina ume da boli, hiljadu puta umrem Al' samo jednom se rodim Ja imam jedno srce, tebe u njemu nosim U masi vidim te suze i samo jedne oci Nemoj da places, princezo, tvoje suze me peku Svi zele igru sa N-om, ja zelim tvoju ruku meku Zelim da cujem "Volim te" dok te ljubim po vratu Toplina tvojih usana u meni probudi vatru Mala moja princezo, ne mogu dalje bez tebe Da li da vratim godine il' cekam dane sto slede Zelim da ljubav traje, ne zelim da je gotovo Ovaj zivot je kratak da bi voleo ponovo.
Hej, moja mala curice Prica ti decko s' ulice Jos uvek zivim za tebe Da me se setis kad me jednom ne bude.
Hej, moja mala curice Prica ti decko s' ulice Jos uvek zivim za tebe Da me se setis kad me jednom ne bude.
Mala moja princezo, meni ne treba Grammy Ne zelim postati poznat - ja tvoje poljubce zelim Meni ne treba slava, jer samo ljubav je vecna Hiljade autograma - dzabe kad nisam srecan Publika, svetlo, kamere, blicevi, tron Menjao bi sve to da opet budem sa njom Mala moja princezo, opet o tebi pricam Sa tobom ja sam broj 1, bez tebe duplo sam nista Ovo srce te treba - ne, nije gotova prica Poslusaj jednom svog N-a, sa usana ljubav procitaj Nijedna nije me vredna, jer nije kao ti ista Mala moja princezo, zasto places k'o kisa Ne zelis priznati sebi koliko ti falim Nijednu drugu ne zelim, moj andjele mali One ne vole mene - one vole poznate Sutra kad lose mi krene - one bice ko zna gde Mene ne zanima zivot sa naslovne strane Uvek srce zaboli unazad kad vratim dane Mene ne zanima slava, jer samo ljubav je vecna Ne znam da li si znala, al' ti si moja princeza.
Hej moja mala curice Prica ti decko s' ulice Jos uvek zivim za tebe Da me se setis kad me jednom ne bude.
Hej moja mala curice Prica ti decko s' ulice Jos uvek zivim za tebe Da me se setis kad me jednom ne bude
Zelis da vidis gde zivim - onda, brate, pogledaj Moja ulica - moj ziri, moj beton i moj kraj Ekipu celu snimi, s' visine rolaju bendz Reperi glave dole, s' ulice stig'o je N Ooooooooou, izbacuje se 150 U ekipi pravi ljudi, izbacujemo smece To sam ja, tebra, onaj sto rola do bola Jos jedna racija u kraju, ajmo svi ruke na kola Za N-a svi, sine, znaju, al' me ne kupuje lova Hrabro se penjem do trona, al' ne zaboravljam korene Svoje ljude postujem, moji ljudi vole me U bloku ili poslujes ili plavi vode te Ne, tebra, nisam krimos, samo poznajem kodeks Kad je N na bini reperi imaju kompleks Misevi stig'o je Biggy, sirimo se k'o bolest Prvi u ulicnoj ligi, nemoj pitati "Dokle" Ovo sranje je moje, jer izabr'o sam takav zivot Ako si moj covek - podelicemo zadnje pivo Isti s' lovom i bez love, kad se dizem i kad tonem N je tu za sebe, N je tu za svoje.
Ko je broj 1 - vidis me, tebra Cuvaj mi ledja - cuvam ti ledja Ko je broj 1 - vidis me, tebra Cuvaj mi ledja - cuvam ti ledja.
Dobrodosli na moj beton, ulice cesto su puste Temperatura 50, u kraju je sve gusce To su moje ulice i ja ih neizmerno volim Ekipa k'o iz ludnice iza mene stoji Zivi se tezak zivot, neki to zovu "thug life" Ne, tebra, nisam krimos, samo rolam kroz svoj kraj Uz ovu 'ziku se isprim'o, brate, celi moj grad Ko me livo nek' livo - isti sam nekad i sad Svojoj ekipi odan, svojim ljudima predan Reperi dole glave, na beat-u roka broj 1 Poznajem dane slave i one kad kesa nema Pametni prave pare - hrabre ulica skenja Ortaci iza brave sklekove rade uz N-a Cilj ne bira sredstvo da bi dos'o do plena Metak ne bira mesto - jos jedan krimos je skenjan Sranje se desava cesto, zivot se okrece k'o felna Ooooooou, upoznaj moje ljude Oni mi cuvaju ledja, ja ne kopiram druge Njima sam uvek broj 1, aha Njima sam uvek broj 1.
Ko je broj 1 - vidis me, tebra Cuvaj mi ledja - cuvam ti ledja Ko je broj 1 - vidis me, tebra Cuvaj mi ledja - cuvam ti ledja.
Zelis da vidis s' kim rolam - onda, brate, pozuri Dok ja drzim volan, brate, bolje zazmuri Ja mozda ne znam zasto svaka kurva nosi mini Nemam veze s' praskom, al' ekipa mi je krimi Pederi sa znackom prvi su na tapetu Ti pricas o svom kraju - ja pricam o svom ghettu Zivis u punom sjaju - ja, brate, zivim u rap-u Ovde se ljudi vole i bez dinara u dzepu Kopno nema more, al' smo k'o Sicilija Volim ljude moje - znace mi k'o familija Mogu izgubiti bitku - necu dozvoliti poraz Mogu izgubiti srce - necu izgubiti obraz Reperi gnjide - o vama sve vreme pricam U dusi ribe - u pesmi trosi se kinta N je za primer - isti sam iz principa Koga volim - ja volim, koga mrzim nek' lipa, mrs.
Stojim i treperim kao svece plam Svu ljubav ovog sveta ja bi tebi da dam Kao topao vetar, kao vazduh nezan U mislima proslosti seta, jer za tebe sam vezan Sedim tiho kraj tebe i kunem dane sto slede Smirujem samog sebe, a uspomene blede Gledam to prelepo lice, nazalost samo na slici Jos jedno jutro mi svice, a ti moja nisi Unazad vracam dane - zajedno cekali da svane Do prve pojave sunca, snazni otkucaji srca Tvoja lepota do vrhunca, bez tebe, ljubavi, lud sam Bez tebe nocima budan, jer ne znam kako i kuda Sve su ostale lazne, samo ti si prava ljubav Bez tebe nocima lutam, zivim od danas do sutra U grudima osecaj cudan, kad te vidim zanemim Svako slovo ovih rima ide, ljubavi, tebi Tvoj osmeh me topi, tvoj pogled me ledi Svaki put kad oci sklopim samo tebe se setim Da te volim svim srcem, sa mnom svedok je Bog A to sto zajedno nismo, ljubavi - izbor je tvoj.
Da ti pisem stihove, da ti nizem rime Da ti sapcem nezne reci, da ti spominjem ime Da za tobom budem lud - nema problema Samo pozeli - tu sam, reci sta treba.
Da ti pisem stihove, da ti nizem rime Da ti sapcem nezne reci, da ti spominjem ime Da za tobom budem lud - nema problema Samo pozeli - tu sam, reci sta treba.
Znam malena, gledas me preko ramena Trenutno slusas ovu pesmu, a to bila je i namera Znam da o nama snevas bas kao i ja nekad Ali vise me nemas, jer sa mnom nisi smela Sve bi drugacije bilo da nas posluzila sreca Svaki trenutak sa tobom u meni ostaje vecan Ali furam pravo, proslost je tako daleka Tvoj prelepi osmeh, nevinost tvoga lica Sa tobom uvek mala, bez tebe, ljubavi, nikad Zavidni ljudi svuda, u njima nema cistine Kad ti najteze bude - ti tad zovi mi ime Da ti pisem stihove, da ti nizem rime Jer ti si deo mog sveta, ti si deo mog neba Bez tebe, mala, ne umem, bez tebe, ljubavi, ne znam Obrisi suze sto puze dok traje ova pesma Znam da places sada, al' svake suze sam vredan I kad pozelis da umres - neka prati te sreca.
Znam brate imamo 2 razlicita puta al' smo zajedno u svemu nista ne moz' da nas sputa nisam jedan od onih sto ljubav odglume moj najbolji druze, moj brate i kume ja ne pominjem sume pominjem prijateljstvo moje srce i njemu posebno ti mesto nikad ti necu reci volim te a neces ni ti meni te reci poklanjas bojani svojoj buducoj zeni znam brate ovo su teski trenu'ci ti lezis polumrtav, ja polupijan pisem kuci i vracam dane sa tobom casa viskija i suze sve sad mesa se sa bolom bez tebe ne umem zivot mi je duplo golo otvori oci tebra jer ne mogu dalje solo ne idi putem neba tvoja bojana te treba neizmerno voli te vracam vreme nazad vracam sve te godine niz oko naviru suze, ja cu zvati te bratom i kad svi te druze srce ne sme da ti stane jer ti si jedan od onih koji sve mogu da izdrze
nemoj nam otici sada gore ostani zbog onih sto te vole nemoj nam otici putem neba ostani izdrzi moras tebra
nemoj nam otici sada gore ostani zbog onih sto te vole nemoj nam otici putem neba ostani izdrzi moras tebra
znam brate cudni su putevi gospodnji nebo moze da ceka da kralj ode poslednji sad sam tu pred vratima u tvojoj prvoj poseti gled'o bih te satima, al' kerovi su oprezni cuvaju te oni, koje najvise mrzis keva ti drzi ruku i daje snagu da izdrzis sonde su u nosu, rupa je u vratu a ja sedim za stolom i pisem tekst o mome bratu zivot je kurva tebra i cesto ne postoji sutra andjeli cuvaju ledja uz tebe svakog trenutka ne mogu da jedem, ne mogu da gutam u ocima suze se lede bice bolje sutra junaci kao ti, ne umiru od metka umiru od proslosti koja boli coveka 2 brata, 2 kuma sve je to bilo nekad a sta ce biti sutra jebem ti zivot tebra sve ovo boli tebe, al' znam da boli i njega suze zapuze druze kada se setim svega nesto mi pritisne srce, nesto poput tega znam te 20 dina a sve su prosle kao jedna ne ostavljaj nas nikad, bice sunca nakon snega aha, bice sunca nakon snega tebra..
Jos jedna racija u kraju, traze glavnog leradi Pred gajbom 15 plavih zveradi kroz prozor lera mi Mali klinac na bajsu pusta goluba Znak za ostale - u kraju opsta pobuna Ko je imao mica morace da guta U mom steku pola kila lobe, pola kila vutra Na vratim poruka "Nisam tu do sutra" Situacija sjebana, 'rija je vrebala Preko svojih dousnika akciju spremala Sansa je premala, al' ipak postoji Roba se sklanja, lova se broji Ko se boji nek' boji, ja rolam joint Uz DZI-ove beat-ove - "Otvaraj vrata, hitno je" Ortaci iz bloka, sakrij ovu 'desetku' Lapo zuto-lapo koka i shit-a stotka Delimo pola-pola Za par dana deo love u gumi mojih kola "Vazi, tebra, vozdra."
Ispod sobnog parketa par stotina 'keta Sve iz oblasti gheeta, za 'riju glavna sam meta Kao covek koji vodi 2 zivota Ne bacam sumnju na sebe ni kod najjaceg drota Iza mene stoji flota sledbenika mojih Hvataju pogresnog, a ja rolam joint Za njih je glavni lerdi - za mene sitna riba Svu robu sto kod sebe ima morace da tipla Jer bas ja drzim ceo ovaj blok Deo love sutra u 12 o'clock Meni polazes racune, jer ja sam tvoj Bog I ne postoji "Jok."
Ispred obliznjih zgrada stoji citava garda Ceo kraj jenjava od pandurskog smrada Tu su Interpol i BIA, DB i CIA Roba je na sigurnom - moze da ga pusi 'rija "Otvaraj vrata, racija" - nisu nista nasli Neuspela operacija Preko sanera bez mozga hteli su do boss-a Sutra bice mrtvih, u kraju bice smotra Sutra bice zrtvi samo da saznam ko zna A smesni kerovi poveli i cice, plave kurvice Skidajte fantomke sa glava, daj da vidim lice Mojim ljudim pretite hicem da kazu gde je roba Al' oni cute k'o ribe, u igri mnogo je soma Pa makar legali tvorza oni cuvaju don-a Danas nema hapsenja mada inspektorka izgleda k'o bomba.
These are 6 minutes of live emotions... 6 minutes putting eternity... 6 minutes of love, suffer and pain... Still me baby... Still me little J...
Jos uvek sam to ja, brate moj, mozda smesno je Jos uvek ja, kevo mozda gresno je Jos uvek ja, jedina, mozda glupo je Vise nisi moja, znam sve duplo je Furam dalje, gazim, svoju zvezdu trazim Vreme prolazi jos uvek sam u potrazi Da nadjem sve vas, da srusim los glas Pratim dane ljubavi jer svi moji drugovi Ulice i drumovi znaju tugu koju vesto krijem I ove noci motam lisce - ni do ceg' mi nije Suze lijem, dlanove kvasim Emotivno mrtav pokusavam sebe da spasim I gde sam sad - ne znam, gubim se Tvoju sliku cuvam, jos uvek ljubim je Jer svi lepi trenuci meni su bolesno dugi Vise nisam tu, sad je neko drugi - mazi te i ljubi Iskreno da kazem - meni krivo je I sve sto lepo je - meni sivo je Srce umire - telo zivo je Jos uvek sam to ja - vas sin, drug i brat Jos uvek prijatelj tvoj - ljubav nisam Za mnoge lose dane mozda kriv sam Ali ponosan jesam, jos uvek stojim tu gde sam I kad me neko pita: "Ko je ona, je l' je vredna toga" Ponosno kazem: "Jedina ljubav srca moga" Svi ortaci znaju za moju slabost i poraz A ja gazim dalje, ne gubim ponos i obraz U senci trazim svoj prolaz do srca tvog Jos uvek sam to ja, nisam bilo ko, nisam bilo ko.
Jos uvek sam to ja, moja jedina Jos uvek ja - prva i poslednja Jos uvek je sve ovo istina Moja ljubav prema tebi - cista, iskrena.
Jos uvek sam to ja, moja jedina Jos uvek ja - prva i poslednja Jos uvek je sve ovo istina Moja ljubav prema tebi - cista, iskrena.
Godine vracam unazad Secanja kroz proslost me vode Jos uvek si tu u krevetu moje sobe Bez garderobe ljubis me u tami Na ovom svetu mi smo sami I volimo se, otvaram oci vise nema te Iluzija - tako trebam te, gubim te Kasno shvatio sam sve Jos uvek sam to ja, zar ne Jos uvek isti kao pre Onaj koji s' tobom delio je Bol i nesrecu, obostranu preljubu Voleo te i kad nisi bila tu, uvek imao te U svojim mislima i pismima, delima i recima Moja osecanja ti si sekla poput seciva Moja potreba za tobom je neizleciva Ne dozvoli da sve stane Spreci da lepa osecanja predju u mrznju Seti se na dane - zajedno smo cekali da svane Iznad grada sada gubi se svaka nada A ja pitam se: "Gde je ona mala S' kojom dugo sam bio" Koliko puta sam gledao ljude i suze krio Jak ostajem, jer znam da dosta je Patnje i bola, praznih flasa oko stola Jos uvek sam to ja, a ti nisi moja Nisi moja, nisi moja, nisi moja.
I koliko god da zelim sa tobom da budem Ja ne bih mogao da gledam druge ljude Neka bude kako bude, andjeli ce da nam sude Kad su uspeli da slude jednu beskonacnu ljubav Sad sam sam i ne znam kako i kuda Jedan poljubac tvoj - ucinio bih cuda Ovako sve je tiho, gledam nebo - nigde nikog Topla ruka na ramenu, vrele usne k'o u plamenu Sapucu: "Volim te, ljubi me Ostani jos malo, molim te, da snagu vratim" Da li patim - to nikad neces znati Moji hrisni sati nekad su beskonacno dugi Sama pomisao da je tu sada neko drugi I sta ce on sa tobom kad ne zna nista o tebi On te ceni samo spolja - ja te cuvam u sebi Kad shvatis to kasno bice Jos jedno jutro svice, MC tebi pise Suza klize, kvasi redove Ljubis me po vratu, mazis dredove Gledam te, topis se - nema te Siluetu tvoju ljubim, po ko zna koji put te gubim Sam se budim i ovog jutra Jos uvek sam to ja, bicu i sutra Nema razloga da menjam se Uvek onaj stari, uvek isti kao pre MC forever ostaje Da za tobom patim - dosta je.
You'll always be my only love... I love you my little J... Still me, baby, still me... MC N forever baby... MC N forever baby...
Jednom kad me ne bude, kad me ne bude, kad me ne bude, plakace samo zene dve, samo zene dve, samo zene dve. One su mene volele, mene volele, pravo volele Zivot mora da ide, mora da ide, mora da ide...
Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer to je sve sto ostaje. Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer ove patnje dosta je.
Daleko od doma svog, daleko od doma svog, daleko od doma svog jedan covek luta trazi novi dom. 2x
Kad vidim da mi dolazis, da mi dolazis, meni dolazis suza niz oko polazi, suza polazi, suza polazi. I miris ne zaboravljam, ne zaboravljam, ne zaboravljam, kad lice stavis mi na dlan, stavis mi dlan, stavis na moj dlan.
Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer to je sve sto ostaje. Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer ove patnje dosta je.
Jednom kad ljubav prestane, ljubav prestane, ljubav prestane nece da placu zene dve, jedna plakace, jedna plakace. I sliku moju ljubice, moju ljubice, moju ljubice, dok svoga sine gubice, sina gubice, sina gubice.
Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer to je sve sto ostaje.
Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer ove patnje dosta je. Ja resio sam da napravim taj rep da posvetim ljudima sto zivot i nije lep, a oni s drugima nek' podele sav svoj svet jer ove patnje dosta je.
Daleko od doma svog, daleko od doma svog, daleko od doma svog jedan covek luta trazi novi dom. 2x
Moj zivot je buran, pa jebeno guram I kada nemam - nikada kurva A kada ima trosi se svuda Prazne se flase, prazne se muda Ne pitaj kako, ne pitaj kuda Jer nije mi lako - cimam se svuda E, moj bato, igra je luda Preko SUP-a do suda, preko betona do trnja Neki noci su crne, a jutra crnja Kad shvatis da volis, a mala je kurva Ljubav zaboli, a trazis je svuda Sad mi dozvoli da ti pokazem kuda Jer si zastao tamo gde vise nema puta Jer si ostao sam i sada svesno lutas Jer si srusio san, pa sada sanjas budan A ja imam svoj mic k'o sto pit ima zuba Tesko je, sine, kad zivot je prazan Mozes da volis, al' pazi da ne sazna Za svaki zlocin postoji kazna Dises k'o da gusi te astma Istraga, jer valj'o si prasak I sta sad kad nema nazad Kad zaborave te svi i vise nikom nisi vazan Ti ostajes ti, a oko tebe svet lazan.
Moj zivot je beton, ulica - metro K'o besno pseto lajem na sve to Tragam za sample-om koji me pogadja Ne trazim sranje, al' sranje se dogadja Jedna je ruka blizu oroza Da stane cuka kad dodje do poraza Koliko puta mislio "Gotov sam" Rime sam slistio, mikrofon srok'o sam Sad sam deo inflame-a Rime vruce k'o rerna Nekad bila me trema Sad, sine, kidam na jedan Ovaj zivot je tezak, na usta podje ti pena Brzina rime k'o metak, ne pravim nikom presedan Studio - treca smena Ja rime rokam, sine, za sva vremena Ti rime rokas, sine, k'o da si zena Napusti lokal, sine, jer sranje se sprema Svaka rospija glumi da je postena Gistro iskreno ljubi - tu ljubavi nema Razni su ljudi, al' sjebe te zena Vesto odglumi da dodje do plena Nikada nadu ne gubi - ni kada nade nema Samo Bog mi sudi, pa spreman cekam na njega.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.