Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maznuo sam curu od buraza... Sta da radim?  (Pročitano 8368 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Nije to zdravo... mislim.. slazem se ja... u porodici treba deliti... al ne treba preterivati...

Ipak nismo Englezi  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Iskreno, da sam ti ja brat(tj. da sam ja musko i da imam brata koji mi je to uradio) polomila bih te i ne bi sveta video dva meseca u bolnici. Ili to ili ne bih pricala sa tobom, a kad tad bi ti trebalo nesto od mene. Ne zna se sta je gore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma dechko nije kriv nishta, nego cura... Danas su cure veoma pokvarene, zavlache momke, i prave im sranja, ja bi takve po kratkom postupku  Smile ... Tako ce sutra tebi uraditi sa najboljim oratkom, primera radi, a to je neshto najgore...
A ako je u pitanja, kako se kaze, prava ljubav (mada chisto sumnjam), to menja stvar, onda igrajte otvorenim kartama... nema shta da se krije... shto se duze krijete to gore...
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nije nista kriv? Jok, moj komsija je kriv. Oboje su krivi, on cak i vise nego devojka. Radi se o njegovom bratu... kako je mogao sebi da dozvoli tako nesto?!
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Ma dechko nije kriv nishta, nego cura... Danas su cure veoma pokvarene, zavlache momke, i prave im sranja, ja bi takve po kratkom postupku  Smile ... Tako ce sutra tebi uraditi sa najboljim oratkom, primera radi, a to je neshto najgore...
A ako je u pitanja, kako se kaze, prava ljubav (mada chisto sumnjam), to menja stvar, onda igrajte otvorenim kartama... nema shta da se krije... shto se duze krijete to gore...

A ona je njemu prislonila pistolj na celo i naterala ga da bude sa njom?

Ne...Vi ste krivi sto se pizde i sto svaka suknja moze da vas zavede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma dechko nije kriv nishta, nego cura... Danas su cure veoma pokvarene, zavlache momke, i prave im sranja, ja bi takve po kratkom postupku Smile ... Tako ce sutra tebi uraditi sa najboljim oratkom, primera radi, a to je neshto najgore...

A ona je njemu prislonila pistolj na celo i naterala ga da bude sa njom?

Ne...Vi ste krivi sto se pizde i sto svaka suknja moze da vas zavede.

Nije mu prislonila pishtolj, ali moze da ga zavede na razne nachine, necu da ih pominjem sad, znash to i sama... I mene svaka suknja ne moze da zavede, ali dosta ima takvih tako da ne osporavam to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Ma daj ne lupetaj...Ukoliko ga nije drogirala, nema izgovora.

Nije mu prislonila pishtolj, ali moze da ga zavede na razne nachine, necu da ih pominjem sad, znash to i sama...

Spomeni ih, posto ne znam. Spomeni koji su to nacini da ga riba''zavede'' zbog kojih on prosto ne moze da rezonuje normalno i da kaze ''e necu''? Droge, cini, sipala mu je nesto u pice, ucenjivala ga?
« Poslednja izmena: 30. Jul 2009, 15:52:19 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma daj ne lupetaj...Ukoliko ga nije drogirala, nema izgovora.

Nije mu prislonila pishtolj, ali moze da ga zavede na razne nachine, necu da ih pominjem sad, znash to i sama...

Spomeni ih, posto ne znam. Spomeni koji su to nacini da ga riba''zavede'' zbog kojih on prosto ne moze da rezonuje normalno i da kaze ''e necu''? Droge, cini, sipala mu je nesto u pice, ucenjivala ga?

dobro nema ajt... i vidi, otkud znam ja da li ga je ucenjivala ili drogirala ili sipala neshto u pice, to pitaj njega... Ali ako mu se ponudila na nachin koji mushkarac teshko moze da odbije, onda ga razumem Smile i opet ona ispada kriva... Da ima malo savesti, ne bi ga prevarila sa burazerom... A ima tu i njegove krivice, to stoji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Ja ne kazem da ta riba nije debil, jeste(i to bih pomislila za svaku zensku osobu koja to uradi, makar i meni neka bliska), ali to da je to samo njena krivica je debilno. Realno, sta nju briga? Ona nema nista sa tim ljudima, raskinuce i sa tim klincem i sa njegovim bratom i ko zna kad ce ih u zivotu vise videti - a sa druge strane brat je porodica.

Ali ako mu se ponudila na nachin koji mushkarac teshko moze da odbije, onda ga razumem Smile

Kako ga razumes ako su rekao da ti nisi u tom fazonu?
Inace...nema izgovora za njega - nikakvog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja ne kazem da ta riba nije debil, jeste(i to bih pomislila za svaku zensku osobu koja to uradi, makar i meni neka bliska), ali to da je to samo njena krivica je debilno. Realno, sta nju briga? Ona nema nista sa tim ljudima, raskinuce i sa tim klincem i sa njegovim bratom i ko zna kad ce ih u zivotu vise videti - a sa druge strane brat je porodica.

Ali ako mu se ponudila na nachin koji mushkarac teshko moze da odbije, onda ga razumem Smile

Kako ga razumes ako su rekao da ti nisi u tom fazonu?
Inace...nema izgovora za njega - nikakvog Smile

Pa dovoljno je da sam mushkarac da bih ga razumeo u tom pogledu.A brat je porodica naravno, samo nije lepo da se posvadjaju oko jedne seljanke, moze tu i krvi da bude Smile... zbog toga mislim da je ona debil, napravice sranje i boli je uvo, a oni su krivi shto su joj dopustili da im to uradi... Kad pogledash situaciju malo bolje, krivice su im skoro iste... Jbg..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.