Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi prilikom prelaska sa XP na Windows7  (Pročitano 4050 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
VIP VIBE C
Hvala svoj trojici na odgovoru.

Dobro da je chelavi1 napomenuo da mora prvo XP pa 7, jer sam mislio na postojeću instalaciju windows7, da dodam XP. Onda u svakom slučaju mora da sačeka par dana, da završim sa brisanjem svih duplikata (huh Smile) napravim čist back-up, i krenem ponovo, na većem hard disku instaliram xp, pa 7, pa idemo dalje. Ionako kao nezaposleni imam višak vremena. Jedan od problema je što mi je prvi hard samo 350 GB, a drugi je skinut sa jednog od starih računara iz bivše igraonice i veličine je 80 Gb.

Imam i jednu eksternu karticu, samo je treba u kršu naći možda će i mi to rešiti problem. Za sada ću da priključim video rekorder na televizor da pregledam kasete koje mogu (problem je dosta njih je snimljeno u EP modu i sada je problem prebacivanje bio je nekad Panasonic-ov uređaj koštao je 250 evra, što mi se onda učinilo mnogo. Pitao sam RLC - tako nekako, zastupnika Panasonic-a, dobio odgovor tada već 5 godina nisu imali u ponudi.

Ako neko pronađe drajvere za internu karticu Pinnacle PCTV/Pro V.5.9 za sedminu bio bih veoma zahvalan. Ja sam strašno nekoncentrisan i stvarno smotan za torrente i ostalo. Sad ću supportu iz DriverAgenta pošto sam nekad bio njihova mušterija da iskukam, možda i mi daju 2-3 dana besplatno da rešim problem. Svojevremeno je uspelo delimično - spustili su mi cenu sa 24 evra, na 14,99 evra Smile

Krpež, i krpež i opet krpež. Videćemo na kraju da li će biti pristojno odelo Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2016, 16:01:15 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
VIP VIBE C
Ovaj dupeguru program ako nešto smotani nije pogrešio ima samo 64 bitna verzija?

Hteo bih da izdam neki svoj DVD. Interesuje me da li postoji neki program ili način da ga zaštitim od neovlašćenog kopiranja. normalno i štampanja.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2016, 19:17:16 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Čisto sumnjam, da je tako nešto moguće filmska i muzička industrija bi to uveliko koristile na svojim DVD-jevima.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2016, 19:31:11 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.