Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:28:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Max Payne 3  (Pročitano 49724 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.34
mob
Tel.Me Your.Number
Trebao si samo back da ideš. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Jao tako sam se ja zajebo više puta kad sam bio nov..A trebao samo Back i to je to
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Imam problem...
Skinuo sam Max Payne (black box verzija) i nakon sto sam instalirao i hteo da je pokrenem on me odmah izbaci i nece da pokrene... E sad ja sam trazio po netu resenje problema i tu ima hiljadu nacina na koji su ljudi popravljali npr. da pokrenem kao administrator, da blokiram exe fajlove, da ugasim net/antivirus, da nisam treao da update-ujem, da proverim da li sam sve instalirao itd. Sve sam to probao ali i dalje nece. I evo sad sam se teskom mukom odlucio da reinstaliram (nervirame sto traje 2 sata, ali jako mi se igra). Pa imam pitanje: Ako je neko imao slican problem (pogotovo ako ima ovu piratsku verziju) da mi kaze sta da pokusam da uradim?
Hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Nije bilo to ne jebite da nije mene ovaj forum ne bi bio popularan  Smile

ON TOPIC ( ko nije zavrsio igru neka ne cita ! )

Nije me razocarala igra. Sto se tice gejmpleja, grafika, sitnica oko stadiona, izgleda Sao Paola, uopste okruzenja...Sjajno stvarno. Sto se tice neprijatelj i realnosti igre i to je realno samo bi bilo malo bolje da je bilo vise bosova. To i jos sto je igra po meni dosta kratka. Dve jedine mane.

Ja sam igru poceo u cetvrtak oko 22:53 i cepao sam je ujutru do 05:52... Znaci to je 7 sati. Lego sam da odmorim oci sa namerom da odem u skolu za sat vremena, ali sam slucajno zaspao i probudio se u 13:14  Smile Jebi ga. Igru sam nastavio oko 14:49 i cepao sam je sa prekidima jedno 5 sati. Juce sam je zavrsio i igrao je nekih 2 sata mozda 3.

Znaci meni je trebalo oko 15 sati da kazemo da predjem igru na najtezem dostupnom nivou HARD-u posto se ostala dva kasnije otkljucavaju.

Sve u svemu ne mogu da kazem da nisam zadovoljan, ali sam manje zadovoljan nego sto je to bilo na kraju prva dva dela. Kraj mi se manje dopada iz razloga sto ne otkriva puno...Ali sam ja kasnije istrazivao i provalio da ustvari otkriva. Evo nekoliko cijenica:

- Pasos je rekao da ide u Salvador sa zenom i uskoro detetom da zivi. Salvador je glavni grad Bahije.
- U Alan Wake-u nalazi se neko pismo koje je napisano i cita se Meksovim glasom. Po tom pismu on je umro 2016. godine.

Ovo nam daje na pravo da se nadamo 4. i verovatno finalnom delu price. Smatram da prica nije ispricana do kraja i da mora prosto da se zavrsi brutalnom dramom i smrcu glavnog protagoniste. Prosto covek nema za sta da zivi. Familija mu je brutalno pobijena, 99% koji su ga poznavali su pobijeni ili zbog izdaje od strane Meksa ili od negativaca. Ostao je Passos, njegova zena ( btw ko je pazljivo igrao mogao je da primeti simpatije Meksa prema njoj! ) i to dete koje ce se roditi. Da Silvu eto da ne zaboravimo mada mislim da o njemu nece biti reci.
Ima tu prostora. Svi smo zgotivili Passosa i bojali se kad je otisao helikopterom da se ne ispostavi da je negativac. Verujem da moze da se desi kao sa Vladimirom i da bude glavni ili pijun glavnog neprijatelja u poslednjem delu.

Sta se desilo sa onim De Markom?  Smile Ja se ili tripujem ili on nije ubijen u igri? Jednostavno su pobijeni njegovi ljudi i Passos i Meks su pobegli ali posle one scene sa kopanjem on se ne pojavljuje  Smile
Jedan od najbrutalnijih i najjacih scena je kada on izlazi iz suza i otkida u plac govoreci: ,, Max Payne you killed my son! You killed my fucking son! MY ONLY BOY! ''

Jos jedna stvar koju sam zaboravio...Malo mi je smetalo sto nije bilo direktnog konfrontejsena sa Seranom. Eto jos jedan razlog i cinjenica; Ne zna se da li je preziveo i sta je uopste uradio sa onim doktorom! Cuje se krik doktora, ali Meks izlazi iz prostorije i ne pokazuju da li ga je zapravo ubio! Serano koji nema buducnost, propao je, moze da se dogovori sa doktorom (setite se nudio je Meksu pare)  i ponovo okupi bandu pa da haraju!

Bice 4ti deo sigurno.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2012, 23:42:40 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Играо га мало синоћ. Очај. Једино што вреди је графика и неки делови акције. Прича је најлошија од кад постоје видео игрице, Марио има бољу причу. Код акције је небулоза рецимо, када има њих 10ак, а ти сакривен иза нечега, обавезно један или двојица иду на тебе ко суманути, као да раде посао камиказе, типа "ја да те бар малкице оштетим а мој живот ко јебе, важно је да сам те ја погодио у прст леве ноге".
Онај мамурлук им исто није требао. Кад већ нису трећи део обрадили макар приближно као што су прва два (а знамо најбитније чињенице прва 2 дела), и кад су од ове игрице направили акцију без приче како би је играли амерички напаљени осмогодишњаци, онда су могли да изоставе и тај познати мамурлук из прва 2 дела.

Све у свему, очај, мада нисам ни очекивао ништа спектакуларно. Једина игрица која се очекује с великом пажњом биће мадафакинг Хитмен, остало ме не занима.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Brate, igra je dobila ocenu 9/10 na gamespotu.
Jel ti kapiras to?

Tebi je preteska pa ti je to problem? Naravno da ce prica ici kroz flesbek i da tek na kraju sklopis sve o cemu je ustvari rec. Zbog toga je Meks Pejn posebna igra i ne moze je voleti svako...Ali ko je voli za njega jedna od najboljih ikada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Волим ја Макс Пејна, али не овако одрађеног Smile прва два дела једне од најбољих игрица икада, а овај је далеко од тога.

Какве везе има колику је оцену добио... и филм на ИМДБ-у има оцену 8.5 па му ја дам двојку. Укуси.
Није ми претешка, штавише, али та фора камикази је потпуно идиотска... она фора "идем да га сјебем па нек изгубим свој живот". То не бива нигде.

Мени се рецимо ни Алан Вејк није свидео, иако је побрао симпатије...
« Poslednja izmena: 18. Jun 2012, 00:21:59 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Pazi to za kamikazu nije odma. Nego ako ti stojis pokriven i zasticen od pucnjave pod nekom reklamom recimo i ne pomeras se, logicno je da neki od njih krene na tebe i da se vremenom priblizvaju. Zato se mora cesto koristiti SHIFT za bullet time a o bacanju da ne pricamo. Bacao sam se ko svinja zadnje rokanje kad se cepa onaj peder sa bombobacacem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Брате, ко је луд да иде ко будала на тебе? Океј је да се приближавају, али да изађе ко манијак потпуно откривен још није забележено у свету тероризма, сем ако тај неко није нормалан Smile

Мада пази, није да нема таквих, рецимо, код побуна Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2012, 00:28:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
ljudi a sta je sa monom?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:28:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.