Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:53:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Max Payne 3  (Pročitano 49778 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Nikad čuo za ovakav problem. Čini se da je do kompa.
Probaj ovde http://forum.burek.com/tehnicka-podrska-igre-vam-ne-rade-zatrazite-pomoc-ovde-t294824.html

Inače Max mi je proradio..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S III
A kuku i Maxa su komercijalizovali..... Igra vise lici na James Bonda, nego li na starog dobrog mracnog i depresivnog Maksa Pauna!

Prica.... katastrofaaaaaaaa!!! 0

Grafika .... 7

Gameplay .. 8

Atmosfera .. 5

eto recenzirah ga na brazaka . odoh sad
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Koja su vama podesavanja za igru ? Meni nece sve na Super High secka mi malo igra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Can't...Stop...Playing...MAX PAYNE!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
A kuku i Maxa su komercijalizovali..... Igra vise lici na James Bonda, nego li na starog dobrog mracnog i depresivnog Maksa Pauna!

Smile

Pa ne pricamo o ruskim klasicima, nego o igricama jbt  sadrzaj holivudskih blokbastera.. mislim mozda Darwinia nije komercijalna ali Max Payne je oduvijek bio pravi komercionalni sadrzaj sa sve mracnim tonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S III

Smile

Pa ne pricamo o ruskim klasicima, nego o igricama jbt  sadrzaj holivudskih blokbastera.. mislim mozda Darwinia nije komercijalna ali Max Payne je oduvijek bio pravi komercionalni sadrzaj sa sve mracnim tonom.

Max Payne je imao originalnu i  upecatljivu pricu ( pogotovo nacin na koji je ispricana ) i atmosferu, koja nije licina na mainstream holiwood sranja, kakva ti i milijardu takvih poput tebe konzumenata obozava. Taj isti zabetoniran koncept, vidjen milion puta, sto ga svaki pt dozivljavate kao novo odusevljenje. To ste vi, pripadnici mediokritetske mase, istreniranog ukusa, bez sopstvenog misljenja i stava o bilo cemu. Na vama je lako zaraditi. I zbog vas se i sjebavaju stari dobri hitovi novim uzasavajucim nastavcima. Ne samo po pitanju igara, nego i filmova, muzike..

Koliko samo igara se zadnjih godina transformise u tu James Bond scenografiju... cak neki od najboljih hitova, poput Resident Evila ili Silent Hilla. Sve mora da lici na jebeni Call Of Duty. Horde ultra naoruzanih vojnika, helikopteri, gliseri, jurcnjava, pucnjava, eksplozije... a sve to praceno uz neku klise jeftinu tematiku... Samo se pumpa akcija... akcija.. akcija.. i svaki drugi element postaje tamo nedje 10ti po vaznosti. Po meni je to retardirano i pljujem na ovo doba igara, u kome nema razlike izmedju Max Payna, Resident Evila, Fear, Call Of Duty, GTA 4,Crysis... itd.

Sledece sto ocekujem je da Assassins Cread dobije tu inekciju modernizacije, a ide se ka tome.. pa da gledamo popularnog Ezia kako njujorskim ulicama vozi tenk..

Nego eto, djeciji ukus ce se tom formulom uvijek zadovoljiti... To je valjda bitno. Igre ionako jesu samo za djecu... i to americku.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
pirate brate razumem te mejnstrim igre,filmovi i muzika su u zadnjih 10 godina postale cisto govno koje je tu radi profita
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Posle 6 sati igranja stao sam...Jer moram u skolu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56

Smile

Max Payne je imao originalnu i  upecatljivu pricu ( pogotovo nacin na koji je ispricana ) i atmosferu, koja nije licina na mainstream holiwood sranja, kakva ti i milijardu takvih poput tebe konzumenata obozava. Taj isti zabetoniran koncept, vidjen ....

Igram igre ali znam da je laka zabava i da je prica uglavnom nivoa filma B produkcije. I prave se veoma komercijalno.. bar ako pricamo o velikim (CD) igrama..
Inace se razonodim knjigama i filmovima, gdje se i moze naci nesto vrijedno i novo.

Vecinu igara posle 2005 nisam ni igrao ..

Poenta je da:  nisam naisao  Smile Smile Smile ni na jednu Smile Smile Smile  veliku igricu koja bi se mogla okarakterisati kao nekomercijalna kao sto moze knjiga i film. Donekle Psihonauti.. zato su i propali.
Half life&2 iako volim gameplay, atmosferu,  ima zaplet filma B produkcije i toga sam svjestan.

-
Ti mi kazes da sam konzument, samo igras igrice.

Ne mozes ni znati sta je uopste nekomercijalno kad si okruzen gamerskim trash sadrzajima, pistoljima, eksplozijama.  I u okviru toga ti izgleda nalazis nekomercijalno... pa ne vjerujem da mogu da ti objasnim koliko je Max1 holivudski sablon, sto ne znaci da je los moze biti i originalan ali je komercijalan.
Assasin's Creed otpocetka je bio komercijalan (mislim Ubisoft jbt ), mada je prica zanimljiva ono sa genima.  Sam dojam igre je meh, smor.. nezrelo.
nevidim kako AC mogu da upropaste. Fascinantna je tehnologija (grafika).
« Poslednja izmena: 15. Jun 2012, 14:10:22 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Posle 6 sati igranja stao sam...Jer moram u skolu  Smile

Ispravka...Stao sam jer sam morao da spavam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:53:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.