Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:12:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Max Payne 3  (Pročitano 49692 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Sony 
Pre svega igram je, stigao sam do dela kada obrije glavu, pa ide ćelav kroz grad (a svako ga prepoznaje).

Anyway, prezentacija je odlična, grafika, muzika, zvukovi, gluma, na sve to nemam zamerke.

Ali eve ga problem: Ovo nije Max Payne 3. Znam da zvuči suludo, ali nije. Ovde ste mogli da stavite nekog Peru Perića, koji isto ide kroz St. Paulo i ubija ljude u bullettimeu™, isto bi bilo. Problem je u tome da se nalepi etiketa da je Max Payne 3, a nije. Mračna filozofija, cinika, i glas Maxa su tu, međutim, problem je u tome što ga ne doživljavam kao nastavak. Nastavak se pravi da bi ljudi nastavili priču iz prethodnog dela (uglavnom, ne baš uvek) ali ovde nastavak je stvarno labava reč. Samo eto nalepili poznato ime, ubacili priči (koja je veštački produžavana, čak i previše) i sve to utrpali u high budget igru koja služi tu dok ne dođe GTA V, koji će imati isti "motor". Do tada uživajte u efektima, pucnjavi, animacijama kretanja. Igra nije loša sama po sebi, ali mu više dođe ko Tech Demo nego kao sledeće poglavlje nečega što je utvrđeno u prethodnim delovima, verovatno zato što gospoda sa konzola nisu igrala originale (bdw, znam da su prethodni delovi imali portove, ali činjenica da je sve rađeno od nule u ovom delu mi govori da je to glavni razlog).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
brate sakale
kad si doso'?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Sony 
Ok prešao sam, da dam konačnu recenziju.

Dobre Strane: Grafika, koja je lepa, ima dosta animacija, i pritom je optimizovanije nego Gta IV i Episodes from Liberty City (koje koriste isti Rage Engine, samo stariju verziju). Zvuk i gluma takođe zaslužuju poihvale. Priča je sama po sebi solidna, ali "radi posao". Gameplay je sam po sebi dobar, mada ima mane po pitanju reakcije lika, i animacije koja ne može da balansira između realizma i fleksibilnosti lika (najbolji primer je Maxovo ustajanje "ko penzos" pošto se baci kako bi izbegavao metke). Takođe pohvale za produkciju, naručito za Captain Baseball Bat Boy crtanog koji sam "pratio" u prethodnim delovima.

Loše strane: Priča raskršta sa prva dva dela, što je opravdano činjenicom da je za konzole, da je prošlo 9 godina, i da je stara priča završena. Ipak mi je krivo, jer bi voleo da igra u sebi sadrži Monu (koja preživljava ako se igra pređe na najtežem nivou težine u drugom delu) ili nekog poznatog lika iz ranijih delova (inače nova priča je puna klišea, ali je oprostivo jer se Max ne igra (samo) zbog nje). Bagova ima solidno, i za razliku od Gta IV, i Red Dead Redemptiona, koje su open world igre, ova nije, plus vreme developmenta koje je utrošeno na nju, MP 3 ne bi trebao imati bagove poput nestajućih tela, čudne fizike zbog Euphoria Engine-a koji igri daje realistične pokrete a koji likove dovode u čudne položaje (naručito Maxa) itd. (nisu gamebraking, ali umeju da nerviraju). Mana je i to što je igra preteška, ali u onom nefer smislu kada Maxa pogode zbog njegove tromosti, malog broja painekillera po ormarićima, gomiletine protivnika koji nemaju milosti i sipaju municiju samo tako, oružija sa laserskim nišanom nepreciznije pucaju od regularnih, beli mali tačkasti nišan koji često odmaže jer su neke scene previše svetle pa se "stopi" u okolinu itd. (doduše pohvaljujem što nema autohealtha). U mane bi naveo i preterano mnogo međuanimacija, skoro ko Metal Gear Solid 3, koje su preduge, često presecaju igru i u većini slučajeva su nepreskočive, kao i nedestatak Berete i Sawnoff Sačmare i slabijeg nalaženja Deserta, koji su bili maskote prethodne dve igre.

Inače, igra me podsetila na Stranglehold u uništavačkom smislu, što je stvar koju pohvaljujem:

« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 16:57:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Na ivici sam da obrišem Max payne 3 a stigao sam do 11-og dela.
Ubija checkpoint-pogubih živce, mrzi me da igram opet isto.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Sony 
Imaš još 6 ili 7 poglavlja do kraja. Ali znam na šta misliš, napisao sam u recenziji post iznad. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Ma jok bre-još 3 je ostalo
-Evo screenshot

Edit:
Ode Max. Daleko mu lepa kuća. Pa nisam ja mazohista da prelazim nivoe ispočetka dok se igra umilostivi da mi da save.
Zadnji put igram bilo šta što ima checkpoint system.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MaxPayne3 2012-06-28 22-48-32-47.jpg
(195.06 KB, 1920x1080)
« Poslednja izmena: 29. Jun 2012, 14:26:12 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
pomagajte dobri ljudi molim vas
u onoj misiji na brodu,ona automtska vrata nece da se otvore da li je to bug ili nesto treba da pritisnem ili nesto trece?
ne znam sta da radim
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Sony 
Znam na koju misiju misliš (flashback posle autobuske jurnjave), ali ne znam na koja vrata tačno misliš.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

evo klipa  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Sony 
Instaliraš patch 1.0.22 i crack za njega. Ja sam na moj blackbox iskoristio skidrow i radi savršeno. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:12:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.