He, citao sam nesto u novinama, s obzirom na prvi deo koji je izazvao zescu halabuku u gaming svetu ne sumnjam da je i drugi deo dobar... Mada ja licno ni prvi nisam igrao ali sam video i svidela mi se grafika, a cuo sam da treba jaka konfiguracija za 2 deo...
Ja sam ga sinoc probao i igrica je dobra, mada mnogo bas "lici" na prvi deo... a ne treba jaka konfiguracija, kod mene na 800Mhz radi u 1024x768 32bit i ne secka...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
igra radi odlicno na obicnom duronu, savrseno. uopste nije razocarala, mnogo je dobra, jedino ako je razocarala u tome sto ima otprilike 30ak nivoa.. vise utisaka kad je obrnem...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa da.. brzo je proslo...i na kraju opet me nije razocarala...
u igri menjate dva lika, max-a i mona-u.. njegovu "ribu" ..on je opet zapao izmedju dve price, tri klana.. policija ga vija.. covek se jednostavno pogubio i ne zna kome da veruje a kome da ne veruje.... malo je nelogicno sto posle pada sa visine od 30m.. i metka koji mu je okrzuo slepocnicu, bezi iz bolnice i pobije pola grada.. al ajde.. igra je..
efekti su fenomenalni, malo podseca na matrix, meni je najjace kad uzmem dva uzi-ja, jedan u levu a jedan u desnu ruku.. i rokas po frajerima a ono iza izlazi prasina iz zida... ma strava.. e uradio sam nekoliko skrinshotova samo da ih okacim, sutra cu...
efekti su fenomenalni, malo podseca na matrix, meni je najjace kad uzmem dva uzi-ja, jedan u levu a jedan u desnu ruku.. i rokas po frajerima a ono iza izlazi prasina iz zida... ma strava.. e uradio sam nekoliko skrinshotova samo da ih okacim, sutra cu...