Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Matrix Reloaded divx imam  (Pročitano 12135 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter

@Sanja
Cekaj, jesi ti prirodno plava?
Pa ko da je problem narezati DVD? Smiley Reci da je original i kopirati, to nije nista komplikovanije od DivX-a a ja imam dva divx koja nisu ni za kurac ne zato sto je slika sa dvd-a losa, ili vhs-a nego zato sto su slikani KAMEROM IZ RUKE U BIOSKOPU.

c c c jesam bila plava kao mala... posledice,sta ces Smiley
Slusajte vamo,ja vam lepo kazem da je moja kopija losija,nije uopste sjajna,kako i zasto niti znam niti me zanima,rekoh vam sta su mi rekli a dvd mi nije uza specijalnost tako da neznam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
VRLO PROSTO : to znaci da je i "original" bio djubre...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Hajde kad nabavis i presnimas javi mi!Obavezno!!!!
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Ajde ovako, da se dogovorimo.

Najbolje bi bilo kada bi vi sačekali da ja dobijem još ova 2 DVD-a koja sam poručio i da ja to sve prebacim na DivX. To bi bilo maksimalno na 6 CD-a, ali ja sada imam The Matrix na 1 CD-u u dosta dobrom kvalitetu što znači da bi to moglo da bude na 5 CD-a.

I ja bih to mogao da snimim, i pošaljem jednom od vas. To bi vas koštalo samo poštarinu. A posle bi vi mogli među sobom da to šaljete jer je to ipak manja razdaljina.

Ako hoćete tako onda ćete morati malo da sačekate jer ja DVD The Matrix Revolution dobijam tek posle zvanične premijere filma.

I neko je pitao da li mogu da nabavim original ... svi DVD-ovi koje imam su originali.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@ludak
Pitao sam POSTO dvd-ovi ? Smiley
A za ostalo, sto se mene tice ok..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Najbolje bi bilo ako SF ima rezac da ih on primi a ako ne imam ja rezac pa mogu da se obavezem da nareckam svima divxove pa sad kako se dogovorimo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
OK...A ako treba mogu i ja da narezem...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
@ SF: Video sam da si ti pitao koliko košta DVD, ali ja sam to nekako smetnuo sa uma dok sam napisao onu poruku.

Ovako:
DVD The Matrix Revisited (film The Matrix i kompetan video sa snimanja tog filma, komentari glumaca, direktora itd, muzika, ...  neki uvod u Animatrix i u nastavke Reloaded i Revolutiton) sada košta 499,- KČ, a to je negde oko 1000 dinara.

DVD The Matrix Reloaded (film The Matrix Reloaded sa nekim malo drugačijim scenama i još nekim dodatnim, izbrisane scene, spotovi pesama, komentari ... veliki tryler za The Matrix Revolution) je koštao 1180,- KČ u narudžbini preko interneta (koja više ne važi), a u slobodnoj prodaji se još nije pojavio (ili ja ne mogu nigde da ga nađem) i ne znam kolika će biti cena.

Za treći deo ne znam koliko košta, ali ja sam ga poručio preko češkog Warner Bros sajta (isto kao i Reloaded) i dobiću ga dan posle premijere filma u CZ, a to je pre nego što se DVD pusti u slobodnu prodaju.

Jebiga, to je bolje nego da čekam mesec dana dok počne da se prodaje DVD, ali ovako je malo skuplje i to uopšte nisu češke verzije DVD-a nego engleske, ali to mi ni malo ne smeta, dovoljno je samo da ima prevod (mada ne mora ni to).

E sad, ne znam koliko ti je ovo pomoglo jer od svega trenutno možeš da kupiš samo onaj prvi disk.

E da, zaboravio sam da napomenem, ja već skoro 2 nedelje imam igricu Enter The Matrix. Ona je na 3 CD-a.

P.S. Cene koje sam gore rekao su sa porezom od 22%
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Enter the matrix je ovde stigao takodje davno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
MLogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.