Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Mateja Kezman treba da bude vracen u reprezentaciju?
Da
50.7%  (75)
Ne
49.3%  (73)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mateja Kezman i reprezentacija!  (Pročitano 36764 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
NAROD ME ŽELI U DRESU SRBIJE!  Smile

Mateja Kežman: "Čitam komentare na srpskim sajtovima i vidim da ljudi traže moj povratak u državni tim. Narod zna da nikada niko na tako brutalan način nije sklonjen.  Smile Smile Smile Vreme je da opet dobijem šansu"

NAVIJAČI GA NISU ZABORAVILI, HOĆE LI NOVI SELEKTOR?... Mateja Kežman

Napadač Fenerbahčea Mateja Kežman uveren je da će se uskoro vratiti u reprezentaciju Srbije, bez obzira na to ko bude sledeći selektor „orlova"! On tvrdi da je njegov povratak neminovan, jer zna da narod želi da ga ponovo vidi u dresu nacionalnog tima.

Golgeter koji je odveo državni tim na prethodni mundijal u Nemačkoj obećava da će svojim golovima ponovo Srbiji prokrčiti put za smotru najboljih svetskih fudbalskih zemalja 2010. godine u Južnoj Africi.

Ispiranje mozga

- Neko je pokušao da ispere mozak narodu pričom da se ne slažem sa saigračima, da ne podnosimo jedni druge, ali to je obična glupost! Čitam forume i komentare na srpskim sajtovima i vidim da me narod želi u državnom timu  Smile (ovu temu ocigledno nije citao). Znači, ta priča nije prošla! Jer, nikada se u istoriji srpskog fudbala nije dogodilo da neko bude sklonjen iz tima na tako brutalan način.  Smile  Bez objašnjenja, u trenutku kada imam 27 godina, igram u odličnoj formi i u najboljim evropskim klubovima! Normalno je da ima i onih kojima se ne sviđa kako igram. Normalno je da će uvek biti crveno-belih koje će da boli „pet od pet", ali ne smeta mi  Smiley 1 - kaže Kežman za Press, aludirajući na pet golova u isto toliko odigranih „večitih" derbija.

On tvrdi da ne želi zagarantovano mesto u timu, već da ga zasluži partijama u Fenerbahčeu.

- Najmerodavniji sam da govorim o sebi, jer sam ujedno i svoj najveći kritičar. Ukoliko ne budem mogao da postignem gol u kvalifikacijama, sam ću da se povučem. Dobrovoljno ću da odbijem poziv selektora, ukoliko ga ne budem zasluživao. Ali, nadam se da ću dobiti novu šansu u reprezentaciji i da ću svojim golovima doprineti novim uspesima.

Tumba pravo rešenje

Kežman nema svog aduta kada je reč o izboru novog selektora, odnosno smatra da bi i Siniša Mihajlović i Ljubiša Tumbaković mogli da vode nacionalni tim.

- Miha je veliko fudbalsko ime i verujem da bi veoma dobro mogao da obavlja tu funkciju. Trenerski i selektorski posao nije identičan, a verujem da bi Miha mogao da bude uspešan poput Donadonija, koji je kao selektor debitant odveo Italijane na EP. S druge strane, Tumbaković bi verovatno bio adekvatno rešenje u ovom momentu, jer odlično poznaje srpski fudbal! Nadam se samo da naredni selektor neće deliti igrače na mlađe i starije, već će ih birati po kvalitetu. Ta priča o podmlađivanju ne pije vodu. Italijani su postali prvaci sveta sa prosekom godina 32! - podvukao je Kežman.

Napadač Fenerbahčea pre dvadesetak dana operisao je meniskus. Već narednog vikenda trebalo bi da se vrati u tim, posle samo tri nedelje, iako su pretpostavke lekarskog tima bile da će morati da pauzira najmanje pet nedelja.

FAKTI

- Mateja Kežman odigrao je 49 utakmica i postigao 17 golova za državni tim
- Član reprezentacije je od 2000. godine, nastupao je na Evropskom prvenstvu 2000. i Mundijalu 2006. godine
- Postigao je gol na reprezentativnom debiju protiv Kine
- Poslednji nastup za selekciju Srbije i Crne Gore zabeležio je prošlog leta na SP u Nemačkoj protiv Argentine, kada je isključen
- Kao glavni razlog svog neigranja u reprezentaciji naveo je selektora Havijera Klementea, koji ga, prema njegovim rečima, „jednostavno nije želeo"

RUMUNI BOLJI U SVAKOM POGLEDU

Mateja Kežman smatra da „orlovi" nisu imali sreće prilikom žreba za kvalifikacione grupe za SP. Da podsetimo, naša selekcija igraće u Grupi 7 sa Francuskom, Rumunijom, Litvanijom, Austrijom i Farskim Ostrvima.
- Veoma teška grupa. Francuzi su uvek favoriti, bez obzira u kojem sastavu igraju. Rumuni su se, takođe, vratili na velika vrata, imaju iskusan i veoma jak tim. Mislim da su u ovom momentu iznad nas u svakom pogledu. Moramo da vratimo pobednički duh. Biće teško da se plasiramo na SP. Veliku šansu propustili smo u ovim kvalifikacijama za EP, jer smo imali najlakšu grupu u poslednjih ko zna koliko godina - naglašava Kežman.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung Galaxy
mateju samo PuS zeli u dresu srbije Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Kežman se vraća u reprezantaciju kad Tumba bude selektor a to će biti uskoro. Dosta su reprezentaciju vodili zvezdaši i lepo su je izveli na put bez povratka.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
PUS + Pres = Kezman reprezentativac

da manje sere po novinama, ko ga ne bi doveo. mogu misliti koliko ga ljudi ne podnosi zbog toga...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Ako se on vrati u repr. ja cu bojkotovati svaku utakmicu....Klasicno sujeverno laprdalo.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Ja sam isto za Kezmana u reprezentaciji, ali kao rezerva... Mislim da moze da stoji rame uz rame po fudbalskim kvalitetima sa jednim Pantelicem, Jovanovicem i Lazovicem... Kod nas je jedino Zigic nezamenljiv od napadaca...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
A sto je nezamenljiv?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Zato sto sam za njega siguran da moze sam da odluci utakmicu, cak i onda kada ekipi ne ide bas najbolje. Fizicki je jaci od svih nasih napadaca, u skok igri mu nema ravnog, (moze samo Lazovic da mu parira) ima odlican pregled igre i uopste unosi pometnju u odbrani protivnickog tima svojom visinom, a i asistencije su mu dobre moras priznati, i ima dobar sut... Jbg jeste igrao za zvezdu, ali je nas najbolji napadac, moram priznati, ili najkorisniji kako vec zelis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
GDP  Smile

Mudro zboris  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Nije na odmet nekada biti i objektivan, pogotovo, ako se radi o reprezentaciji : Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.