Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Mateja Kezman treba da bude vracen u reprezentaciju?
Da
50.7%  (75)
Ne
49.3%  (73)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mateja Kezman i reprezentacija!  (Pročitano 36814 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Треба му наместити секс скандал са неким мушкарцем или транџом (воле Турци такве), па да се од срамоте више не враћа у земљу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Aj stvarno nemojte da serete po temi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Срати по срању Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa onda idi na severnu stranu . ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Нека хвала, бољи је "материјал" насупрот.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mani je apsolutno jasno da je neko subjektivan,i da neko brani igraca kog gotivi...aliiii
da nas je kezman odveo na SP??????E pa ja odavno vecu glupost nisam cuo...pa covek se igrao sa nasim zivcima iz tekme u tekmu....
on je covek koji je pokazao da zna da igra fudbal kada ima extra sredinu terena iza njega i kada mu namestaju golove..ok...igrao je xtra u psvu i atletiku i s obzirom da sam navijac atletika navijao sam za kezmana iz sve snage...ali taj covek ima problem sa mozgom..ne zna da podense pritisak...na sp se ponasao kao dete od 9 godina koje igra prvu tekmu na zelenom terenu u zivotu...igra kao neki presing(trci bzvze i trosi snagu),ne moze loptu da umiri,sudara se sa voljenim kolegama,gol da da ne moze nikako...i onda kao protiv norveske 98 napravi crveni protiv argentine...toliko nepotrbno,bezobrazno,nepromisljeno...skriva se iza neke ljubavi prema srbiji...pa svi bi mi poginuli na terenu za srbiju,i trcali bi vise od njega...

i pored nedostatka kvalitetnih centarfora ja kezmana ne bih ureprezentaciju jer stvarno mislim da bi narusio atmosferu na ovaj ili onaj nacin....

ps vidim i da se pominje vukic...kakva je to zmajcinaa,,ajaooo,e takav covek je onaj koji nam treba za reprez.jeste se raspao u ukrajini,ali verujem da se vrati u nasu ligu mogao bi opet da predvodi orlove...

takodje sam video da neki "poznavalac fudbala" kalja pantelica....strasnooo..covek je bog u herti.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kežman: "Reprezentacija? Pitanje dana."

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su Bešiktaš u utakmici 31. kola prvenstva Turske i imaju pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim, tri kola pre kraja sezone.

Jedini gol postigao je Mateja Kežman koji za B92 opisuje atmosferu na velikom derbiju, priča o Fenerbahčeu, svojim planovima i reprezentaciji Srbije.

Utakmica na stadionu Bešiktaša bila je tvrda, a slavlje navijača Fenerbahčea, kaže Kežman, za pamćenje.

"Ovo je jedno sjajno iskustvo za mene, sasvim druga priča u odnosu na ono što možemo da vidimo po ostalim evropskim stadionima. Stadion je bio pun nekoliko sati pre utakmice, naši navijači napunili su tribinu na koju staje oko 4.000 ljudi, bilo je pakleno.

Već nekoliko godina nije se desilo da se utakmica koja odlučuje o tituli igra u finišu sezone, sada je bilo tako, činilo se da će stadion bukvalno da eksplodira. Prošao sam dosta teških i važnih utakmica ali takav pritisak nikada nisam osetio. Na našu sreću, sve se sjajno završilo, posebno za mene," kaže za B92 strelac jedinog gola na utakmici.

"Nismo dugo mogli da napustimo stadion zbog toga što su navijači Bešiktaša negodovali, ali posle dva i po sata smo krenuli, pet minuta kasnije naišli smo na kolone naših navijača, i tako do trening kampa gde nas je čekalo još oko 5.000 oduševljenih ljudi. Eto, skockalo se da dam gol koji Feneru, najverovatnije, donosi titulu..."

Jedini gol postignut je u 12. minutu, a sudija je pokazao devet žutih i jedan crveni karton.

"Utakmica je bila puna naboja, nije bilo mnogo kvaliteta, više borbe i tuče. Mediji su danima utakmicu najavljivali kao rat i tako je i bilo. Puno žutih kartona, prekida, povreda, pritisak je bio ogroman, ali to je očekivano, ovde je fudbal religija, važniji od svega, toliko emocija ne može da se opiše, može samo da se doživi."

Fenerbahče je osnovan 1907. godine i navijači najpopularnijeg turskog kluba priželjkivali su da se u godini velikog jubileja osvoji titula.

"Posle svega, shvatiš da je gotovo, shvatiš šta smo učinili. Kažu da je tolika želja da se osvoji titula zbog toga što se slavi stogodišnjiac kluba, imperativ je bio da budemo prvi. Ljudi iz kluba su se zaista potrudili, sve što su radili da nam omoguće najbolje uslove, sva podrška, milionske premije, to dovoljno govori koliko je bilo važno da budemo prvi."

Kežman je pre Fenerbahčea igrao za Partizan, PSV Ajndhoven, Čelsi i Atletiko iz Madrida. Planira da ostane u najvećem gradu Turske.

"Ja sam zadovoljan, pronašao sam sebe u fudbalskom smislu, klub je ogroman. Sv eje sjajno organizovano, imamo tridesetak miliona navijača samo u Turskoj, sva su vrata otvorena. Imam jak ugovor još tri godine, ugovor kakav možda nisam ni sanjao da ću potpisati, normalno da sam zadovoljan. Ljudi iz kluba prezadovoljni sa mnom, ja sam njima.

Pored toga, blizu sam kuće, porodica je zadovoljna, a ambicije su velike i za sledeću sezonu, uložiće se još više novca, da bi se i u Ligi šampiona uradilo više nego do sada," kaže Kežman za B92.

U Ligi šampiona Fener nikada nije ostvario značajniji rezultat. Gradski rival Galatasaraj ima Kup UEFA i na azijskoj strani Istanbula žele da i oni ostvare značajan uspeh u evropskim kupovima.

"Ove godine smo nesrećno ispali iz Evrope, protiv AZ Alkmara smo nesrećno ispali a mislim da smo mogli da dođemo daleko. Ljudi iz uprave obećali su da će dovesti još par igrača, razmišlja se o tome da li će Ziko da ostane...

Turski fudbal nije toliko praćen i cenjen u Evropi, ali ja takvu atmosferu nisam doživeo u Holandiji, Engleskoj, Španiji, po tome je iznad onoga u ostatku Evrope. Zbog toga žele uspeh i u Ligi šampiona," najavljuje Kežman sledeću sezonu Fenerbahčea.

Zoran Mirković, novi direktor 'A' i mlade reprezentacije Srbije, je rekao da će stupiti u kontakt sa onim kandidatima za reprezentaciju koji nisu igrali poslednjih nekoliko utakmica i pomenuo Kežmana.

"Što se tiče Bate Mirkovića, to je pozitivan i veliki korak za Fudbalski savez Srbije. Drago mi je što je neko ko je 'crno-beli' došao na takvo mesto. Dobro je što je jedan od naših najvećih igrača, sa sjajnom karijerom na takvoj funkciji...

Što se mene tiče, vrata reprezentacije su uvek otvorena, kontakti postoje, pitanje je dana kada ću se vratiti u reprezetnaciju i kada ću biti potreban Klementeu," kaže Kežman koji čeka 50. nastup u dresu nacionalnog tima.

Fenerbahče je u Kupu UEFA elimisan od holandskog AZ Alkmara, a dva Matejina bivša kluba, PSV Ajndhoven i Čelsi, završila su učešće u Ligi šampiona u duelima sa Liverpulom.

"Što se tiče Kupa UEFA Sevilja svakako nije iznenađenje, oni igraju sjajan fudbal. Šteta što nisu imali priliku da u Ligi šampiona ove sezone pokažu koliko vrede. Kvalitet su dokazali plasmanom u drugo finale Kupa UEFA zaredom, mislim da spadaju u pet najboljih ekipa Evrope u ovom trenutku. Espanjol je veliko iznenađenje za sve, mislim da je Sevilja apsolutni favorit u finalu.

U Ligi šampiona očekujem sjajno finale. Milan je željan revanša, Liverpul je uvek željan titula. Dve sjajne ekipe koje imaju sličan sistem igre, jak presing svih 90 minuta. Mislim da je Kaka igrač koji može da donese prevagu i da odluči finale," rekao je Mateja Kežman za B92.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mani je apsolutno jasno da je neko subjektivan,i da neko brani igraca kog gotivi...aliiii
da nas je kezman odveo na SP??????E pa ja odavno vecu glupost nisam cuo...pa covek se igrao sa nasim zivcima iz tekme u tekmu....
on je covek koji je pokazao da zna da igra fudbal kada ima extra sredinu terena iza njega i kada mu namestaju golove..ok...igrao je xtra u psvu i atletiku i s obzirom da sam navijac atletika navijao sam za kezmana iz sve snage...ali taj covek ima problem sa mozgom..ne zna da podense pritisak...na sp se ponasao kao dete od 9 godina koje igra prvu tekmu na zelenom terenu u zivotu...igra kao neki presing(trci bzvze i trosi snagu),ne moze loptu da umiri,sudara se sa voljenim kolegama,gol da da ne moze nikako...i onda kao protiv norveske 98 napravi crveni protiv argentine...toliko nepotrbno,bezobrazno,nepromisljeno...skriva se iza neke ljubavi prema srbiji...pa svi bi mi poginuli na terenu za srbiju,i trcali bi vise od njega...

i pored nedostatka kvalitetnih centarfora ja kezmana ne bih ureprezentaciju jer stvarno mislim da bi narusio atmosferu na ovaj ili onaj nacin....

ps vidim i da se pominje vukic...kakva je to zmajcinaa,,ajaooo,e takav covek je onaj koji nam treba za reprez.jeste se raspao u ukrajini,ali verujem da se vrati u nasu ligu mogao bi opet da predvodi orlove...

takodje sam video da neki "poznavalac fudbala" kalja pantelica....strasnooo..covek je bog u herti.....
Slazem se sa svim sto si rekao svaka cast za objektivnost Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
U PSV mi se dopada kako je igrao,nije na odmet da selektor proba da ga ubaci pa da vidimo kako bi igrao,ovako bi se ogresili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.