Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Mateja Kezman treba da bude vracen u reprezentaciju?
Da
50.7%  (75)
Ne
49.3%  (73)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mateja Kezman i reprezentacija!  (Pročitano 36911 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kezmanu fali brzina?Sut?. . . . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne kazem da je ko MIlijas ali to mu nije prednost , jako davno sam ga video da pobegne odbrani ili pretrci nekoga...uglavnom su to neke ucackuse( sto je takodje kvalitet) ali daleko je od brzog napadaca po evropskim standardima...
A sto se tice suta centarfori koji su imali ili imaju jak i precizan sut su Batistuta, Adriano, Nistelroj, Etto......
Pogledaj npr broj golova koje je Pantelic dao van 16 i Kezman...
Pantelic(po meni nista posebno kao igrac) je imao par suvih listova u karijeri par lepih golova iz daljine nedavno sam gledao kako je pogodio dve stative  iz daljine... u herti prosle god je dao par lepih golova van 16.....
« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 02:18:16 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Motorola Luxan RAZR2
Ne mogu da verujem da se raspravljate sa ciganima. Pa njima ni Ronaldinjo ne bi bio dobar da uzme nase drzavljanstvo i da igra za reprezentaciju, zato sto nije prvo igrao u zvezdi.
Jeste, Kezman ne valja nista, nema pojma, kao i Ilic kapiten. Nista ne znaju i ne treba da igraju. Ovi sada su extra i treba oni da ostanu. Igraju odlicno i drze sigurno cetvrto mesto na tabeli. Na dobrom su putu da nam obezbede TV prenose evropskog prvenstva.

A budjava reprezentacija u kojoj su igrali Keza i Sale isla na svetsko prvenstvo...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 13:07:08 od Alk0 »
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
Ne mogu da verujem da se raspravljate sa ciganima. Pa njima ni Ronaldinjo ne bi bio dobar da uzme nase drzavljanstvo i da igra za reprezentaciju, zato sto nije prvo igrao u zvezdi.
Jeste, Kezman ne valja nista, nema pojma, kao i Ilic kapiten. Nista ne znaju i ne treba da igraju. Ovi sada su extra i treba oni da ostanu. Igraju odlicno i drze sigurno cetvrto mesto na tabeli. Na dobrom su putu da nam obezbede TV prenose evropskog prventstva.

A budjava reprezentacija u kojoj su igrali Keza i Sale isla na svetsko prvenstvo...

brate sto se nerviras, pa svako ovde ima svoj neki stav Smile

sad bi ti neko odgovorio na ovo tvoje poslednje "bolje da nismo ni otisli"

mislim tako deluje, ali ja sam uvek za varijantu da odemo, pa da se necemu nadamo, i da gledam nas tim na euru ili world cupu i da navijam za nas, a ne da mi favoriti budu argentinci, kad nema nasih Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeste, Kezman ne valja nista, nema pojma, kao i Ilic kapiten. Nista ne znaju i ne treba da igraju. Ovi sada su extra i treba oni da ostanu. Igraju odlicno i drze sigurno cetvrto mesto na tabeli. Na dobrom su putu da nam obezbede TV prenose evropskog prventstva.

Kezman bolje da nije isao i odlazio iz reprezentacije pre kraja takmicenja, mozda bi atmosfera bila bolja....
Sto se tice Sase Ilica da se ja pitam on bi uvek igrao kad igramo protiv slabijih ekipa koje igraju bunker jer decko stvarno ima ideju...ali protiv svake jace ekipe na terenu sa Saletom imas igraca manje....On je kao neki kreativac koga bi trebalo da cuva zadnji vezni.... Jel mozes da zamislis da njega cuva Viera, Gatuso ili igrac njihovog kalibra....pojeli bi ga
Pa Saleta je njegov prezimenjak iz Zvezde kidao ...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
hahaha Dejan Ilic . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Kežmanu preti otkaz?!

Čelnici Fenerbahčea zapretili su Mateji Kežmanu otkazom ukoliko pod hitno ne promeni odnos prema igri i ne podigne formu, piše turski "Sabah".

Turski šampion je loše započeo sezonu (Fener je trenutno 11. na tabeli sa tri boda), a kao jedan od glavnih krivaca označen je dobro plaćeni srpski internacionalac koji u prva dva kola nije uspeo da se upiše u strelce.

Medjutim, bivši reprezentativac za taj tekst, koji se poziva na neimenovani izvor u klubu, tvrdi da je samo još jedan u nizu laži koja se objavljuje o njemu.

"Ma, u turskim novinama se svaki dan pojavljuju razne budalaštine. Trenutno je najviše na udaru Apija, a i mene potkače s vremena na vreme. U ovom tekstu kao neki izvor iz kluba kaže da sam u prvih 4-5 napadača u Evropi, a da ne pružam partije kakve bi trebalo. Pa, ako se ne promenim, onda... ma, ne uzbudjujem se previše. Važno mi je da imam odličan odnos sa Zikom", rekao je za "Press" Kežman, koji je nedavno golom u završnici meča doneo Fenerbahčeu Superkup Turske.

O utakmici protiv Belgija i poraza Srbije u Briselu Kežman kaže da je razočaran, ali da veruje da "orlovi" mogu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

"Naravno da sam, kao svako ko voli fudbal i Srbiju, razočaran porazom u Belgiji. Ali, i dalje imamo velike šanse da se plasiramo na EP... Momci su odigrali nekoliko dobrih mečava i ako ponove igre iz prvog poluvremena protiv Finske, drugog poluvremena protiv Portugala, onda možemo na Evropsko prvenstvo. Ako budemo igrali kao u Belgiji, onda su nam šanse male", ocenio je Kežman, kome su posle SP Nemačke vrata nacionalnog tima zatvorena.

Napadač Fenerbahčea koji se do skoro grčevito borio za dres reprezentacije, sada sasvim mirno o sebi govori kao o navijaču crvenih.

"Ne smemo da budemo negativni, već apsolutno pozitivni i svi kao jedan. I igrači na terenu i MI NAVIJAČI, i vi novinari, svi treba da pomognemo da se protiv Finske, po mom mišljenju najvažnijoj utakmici kvalifikacija, osvoje sva tri boda. A na selektoru i savezu je da isprave greške iz Brisela", poručio je Kežman.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Ovakvi igraci nam trebaju za greprezentaciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sledeca stanica Velikom magu fudbalske igre su ili Konjaspor ili Partizan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Izgleda da ce ga oterati i iz Fenera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.