Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:00:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni protesti sirom Rusije  (Pročitano 16505 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Nema lepse od diktature proletarijata.Lazes, krades, potkazujes, podmeces i narocito mrzis one koji to ne mogu da rade, pa se trude da budu ljudi.A 'diktatori', takve vole vise od leba.Sa njima vladaju.
Dok se stvari ne usmrde, pa nema vise pape. Onda ide: kriv Papa majke mu ga turske, kriv Klinton, jer je jebo Moniku.I tu se i diktatori i proleteri slazu: treba nekom razbiti glavu sto nismo posejali psenicu. Smile Smile Smile
Ameriko, majke vam ga imperijalisticke.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
shkorpion, mnogo si ti glup ..... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Masovni protesti sirom Rusije

Oko 1.000 ljudi okupilo se u Sankt Peterburgu, a mnogi od njih su nosili plakate sa natpisima "Putinov tim mora da podnese ostavku!".

Smile Smile Smile eeeee moj škorpi,pa ja sam mislio da ti to znaš bolje,kad nelezi vraže....  Smile Smile Smile

aj sad nam lepo priznaj šta je to izmađu tebe i rusa,šta  Smile dedi su uzeli najboljeg konja kad su išla za berlin  Smile nemogu da verujem  Smile eee ti rusi kabadahije   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Pa sada jel sam konj jel sam glup? Jel ti hoces da postujes ili da kvalifikujes ljude?
Imas sest postova.Samo da znas, da ti je konj  jebo mamu, bio bi mnogo pametniji nego sto se jebala sa majmunom. Reci mami da je konjski bolji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa sada jel sam konj jel sam glup? Jel ti hoces da postujes ili da kvalifikujes ljude?
Imas sest postova.Samo da znas, da ti je konj  jebo mamu, bio bi mnogo pametniji nego sto se jebala sa majmunom. Reci mami da je konjski bolji.

Od 10055 procitao ja tvojih 6596 postova, i svi su ti glupi   Smile ja napisao 7 i svi pametni  Smile ... mislim, nemo se ljutis ,ali mislim da ce ti i 10056 post biti mnogo glup .... pa sad kad vec pitas i KONJ SI I GLUP SI   Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
И ти си нашо мене да учиш шта је српски форум. треба ли набрајати антисрпске флоскуле које си излануо овде на форуму Smile
Zasto te ne bi ucio seronjo kad likujes nad takvim stvarima, sa dajes se za filorusa?
Dakle to je ono sto ja tvrdim, da nam to mislite gmazovi komunisticki.
Te moje floskule, su u tvojoj glavi antisrpke. Posle toliko vremna si mogao da vidis da nisam od onih kojima ja papa kriv. Krivi su takvi hibridi kao ti koji misle da su Srbi.Pa misle to sto si izrekao, a izigravaju neki patriotizam.
Novokomponovani Srbin: da ubijem komsiju da mu otmem kravu i silujem zenu.
Sikter bre, mamicu li vam hibridnu.Sa takvim Srbima mi je zemlja i nacija otisla u paramparchad.
Voli Srbe a merka kilo mesa.

Пљује по комунизму, а са револуционарним песмама градио Шамац - Сарајево, образовао се у у комунистичком систему за џабака и био декларисани СКОЈ-евац. Е ја стоного, кукцу... никад нисам био у КП за разлику од тебе. Нисам шамаро пичке и подметао им бријач под грло за мало секса попут тебе. Smile Smile Smile
Истресо ти Слобо Качар и то мало мозга што би требало да имаш. Има једна установа у Чуругу за такве као што си ти... па срећан пут и пријатан боравак у њој Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
da ne protestuju ko onomad u vladivostoku zbog zabrane uvoza kola iz dzapana
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Баш тако, углавном увозници и препродавци половних аутомобила из Јапана.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Треба демистификовати архетип куратог Руса. Можда има неке везе са боравком Црвеноарејаца у банатским селима - 44. Smile
Sa ovim se kurtonu nemoj saliti. Pitaj malo sta su radili po Shumadiji. Ja znam da ti je to dika i ponos da ubijas ljude i silujes zene. Ali od to ih je dovelo da su izgubili drugi rat mirnim putem.
Kada smo mi Srbi u pitanju, ne bi trebalo da nas vredjas jer smo bili jedini cija se zastava nije viorila kod Staljingrada, a oni su nam bratski vratili pljackom i silovanjima kao i dovodjenjem naseg Dzugashvilija (Tita) na vlast. Savetujem te da se suzdrazis, Ipak je ovo srpski forum.

Проблем затрованог мозга је што функционише по принципу: "Ако ниси за Русију, ниси ни за Србију, већ си за Америку".

Кад кренеш да се смејеш њиховим глупостима, добијеш одговор о погибији америчких војника у Афганистану, кризи британске економије и скандалу са педофилијом у католичкој цркви.

Просечан "русофил" (не желим их назвати русофилима без наводника), не може да скапира да неког заболе курац за америчке војнике, британску економију и црквену педофилију, а да тај неко притом не чита вести из Русије сваки дан, са усхићењем.

За њих је или - или. Испрограмиран мозак има резон да ако се већ њему диже курац на вести из Русије, а неком другом не, онда тај други мора да га шиљи на Амере и преводи кришом српску децу у католичанство.

Што кажеш, вероватно потомци потказивача испрограмираних да свуда виде непријатеље. Совјетска школа.

Црвена Армија им је ослободилачка, а бравар кога је иста Црвена Армија устоличила на власт, им је сам ђаво.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 17:35:53 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Лепо ја рекох они и евробалвани 2 стране једне исте медаље, комуњарски испртци и једни и други..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:00:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.