Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 09:55:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Celovitost Bih je interes Srbije - Tadic  (Pročitano 6153 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SavoNaSavi ti si obicna budaletina i provokator.

pa da. oni sto nedjele ista misljenja sa  vama radikalima su obicne budaletine, provokatori, USTASE, itd itd 

svaka cast. samo pitam sta sam ja ovde izjavio provokativno.. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smanjite malo dozivljaj pri kucanju, lepse je sa kulturom (ovaj put pri izrazavanju).

Dakle, govna, budale, idiote i ostale lepe izraze ostavite za svoje privatne diskusije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovo je mlogo jaka izjava, u poslednje vreme je samo Go-sin Vuk Manitovic imao jace izjave. Sa go-sin Tadicem, mozemo spokojno u Evropu, samo da se jos Dr Karici vrati...Sad ne moze, gleda Svetsko prvenstvo, al kad Svetsko prvenstvo prodje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Новинар: Угљеша Мрдић, радио Фокус – господине Вучићу, како коментаришете боравак председника Србије, Бориса Тадића, у Книну и његов састанак са  Месићем и њихово наздрављање?

Александар Вучић: Па, било би добро да је Борис Тадић обишао људе у Книну без  Месића, да чује шта ти људи заиста мисле и шта заиста људи доживљавају од хрватске власти, а тамо се не враћају баш због  Месића и оних који слушају његове идеје а не због тога што Срби не воле своју родну груду и због тога што не воле своју земљу. Занимљиво ми је и ова данашња изјава Бориса Тадића у којој каже да је он одувек био и да ће увек бити за целовиту Босну и Херцеговину. Само нисам чуо Сулејмана Тихића да је рекао да је за целовиту Србију и да подржава опстанак Косова и Метохије унутар Србије. То нисам чуо од Сулејмана Тихића, волео бих да јесам. А од Бориса Тадића сам чуо, пошто њему то – Република Српска, српски народ... не секира се он много за то. А пошто су написали негде да сам одглумио измишљени говор, да ли у Новостима или негде, Бориса Тадића, нисам одглумио измишљени говор, него сам вам указао на то шта ће то Борис Тадић да каже поводом Косова и Метохије, и то вам понављам и данас. Дакле, прича ће бити следећа, када неке земље на силу буду покушале да отму Косово и Метохију и прихвате статус независног Косова, како они кажу, онда ће Борис Тадић да каже – то је тешко, то је болна рана, онако плачним гласом, а онда ће да саопшти јавности да је најбоље решење за нас, да бисмо могли с личним картама само да улазимо, да заштитимо наш народ на Косову, јер нам је народ важнији од територије, сви заједно да идемо у Европску унију, да ми прихватимо то све, јер ће то бити најбоље за наше људе на Косову и за ове овде. То није никаква глумљена прича, унапред измишљена. Ево, ја вам је изговарам поново, а ово ћу чувати да могу да вас подсетим за пет месеци шта сам вам рекао како ће Борис Тадић да поступи. Надам се само да у томе неће имати подршку Војислава Коштунице. Последње изјаве Војислава Коштунице говоре да он неће стати ту на Тадићеву страну.

« Poslednja izmena: 04. Jul 2006, 22:42:32 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Zveadas,ako je Tadic to izjavio onda je on najveci licemer i izdajnik, jer napada radikale, a sam kako ti tvrdis propagira nesto sto moze da se protumaci kao ksenofobija.
Ali eto jos jednog razloga da kazem“svi smo mi po malo Radikali“ .
Ja kao da pricam Turski. Jel su to radikali "kaparisali" patriotska osecanja? Ako neko voli Srbiju on po difoltu mora da se slaze sa radikalima ili ako se ne slaze on je protiv Srbije? Brate stvarno nemam nameru da po milion puta odgovaram na tvoje debilne sablone. Znas moze se biti Srbin i demokrata. Utuvi to jednom u glavu. Znam da je radikalima to tesko da shvate, ali potrudi se bar ti. Sto se Tadica tice, to se zove politicar. Svetu pricas demokratski a nacionalizam proturas kroz foliju te iste demokratije. Neko rece politika je kurva? Jeste batice, a posto se pop nikako nije snasao u javnoj kuci, bolje je da igra onako kako to radi vecina. Politika je mnogo prljava stvar.

Sto se tice Kostunice, vi imate bolju komunikaciju, jer zahvaljujuci njemu ste dobili predsednika i gradonacelnika Bg, mi samo gradonacelnicu NS.
Toliko o komunikaciji sa dss-om.

Aham, zato vi obarate vladu evo vec dve godine i nista. Imate trecinu poslanika u skupstini i glat mozete blokirati rad skoro svih skupstinskih odbora! DS se povukla iz rada odbora i sa clanovima SRS skupstina bi bila blokirana a izbori neminovni. Ali ne, radikali i dalje shuruju sa Kostunijem i drze mu kvorum. To je jasno svima. Izigravate opoziciju, uostalom jedino sto se uvek znali a to je da se folirate i prodajete maglu. Tadic je pobedio, kao i Bogdanovic a porazeni imaju pravo da  ljute. Vama su pomagali socijalisti pa to nigde ne pominjete.

Sto se tice izdaje, poznato je da ste vi na izdajnickoj strani, pa ciji je proizvod LDP ?
A ne znam kakav mrak spominjes, mozda ti je mrak pao na oci kada su shvati da SRS ima podrsku od 40 %.
U svakom slucaju drago mi je sto si samo ucvrstio moje verovanje da si ANTIRADIKALSKI RADIKAL.

LDP je stranka koja nema nikakve veze sa DS. Osnovali bivsi clanovi stranku kao sto su stranke osnivali i nekadasnji clanovi radikala kao npr onaj ne znam mu ni ime koji je osnovao Radikalnu stranku "Nikola Pasic" ili tako nesto pa? Propao, isto kao sto ce na prvim izborima i Ceda propasti. Nista novo. Ali kad nemate sta drugo da nam zamerite vi pocinjete da bulaznite.
SRS ima podrsku 40% biraca to stoji i niko to ne spori, pod uslovom da bude ogromna apstinencija biraca. Zna se da su izborni "spavaci" na nasoj strani sto se x puta dosad pokazalo. Uostalom kad ste toliko jaki, pa DAJ POBEDITE VISE! Ajde bre slusam vas deset godina kako serete o dolasku na vlast! Pa ajde vise!
« Poslednja izmena: 04. Jul 2006, 23:38:02 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 09:55:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.