Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 20:33:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Celovitost Bih je interes Srbije - Tadic  (Pročitano 6249 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Radikali su najveca izdajnicka govna, koja su se igrala nacionalnim osecanjima napacenog naroda! Nikada nista za Srbiju niste uradili, sem sto ste huskali Srbe jedne protiv drugih! Za svakog ko ne misli kao vi, vi ste ga nazivali izdajnikom! E pa konacno je tom mraku dosao kraj, VI STE NAJVECE PROTUVE I SLJAM SRPSKOG NARODA! Sramota nacije i da imate trunke mozga i morala posle onih poraza i unistavanja nase Srbije (ko da vam je babo ostavio istu) povukli bi ste se u misju rupu!
Citat
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Да тако мисле и ове две "даме" ...

Иначе они као и он знају који су "најбољи" интереси Србије ...
Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 23:53:42 od Почетник »
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Zveadas,ako je Tadic to izjavio onda je on najveci licemer i izdajnik, jer napada radikale, a sam kako ti tvrdis propagira nesto sto moze da se protumaci kao ksenofobija.
Ali eto jos jednog razloga da kazem“svi smo mi po malo Radikali“ .

Sto se tice Kostunice, vi imate bolju komunikaciju, jer zahvaljujuci njemu ste dobili predsednika i gradonacelnika Bg, mi samo gradonacelnicu NS.
Toliko o komunikaciji sa dss-om.

Sto se tice izdaje, poznato je da ste vi na izdajnickoj strani, pa ciji je proizvod LDP ?
A ne znam kakav mrak spominjes, mozda ti je mrak pao na oci kada su shvati da SRS ima podrsku od 40 %.
U svakom slucaju drago mi je sto si samo ucvrstio moje verovanje da si ANTIRADIKALSKI RADIKAL.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Radikali su najveca izdajnicka govna, koja su se igrala nacionalnim osecanjima napacenog naroda! Nikada nista za Srbiju niste uradili, sem sto ste huskali Srbe jedne protiv drugih! Za svakog ko ne misli kao vi, vi ste ga nazivali izdajnikom! E pa konacno je tom mraku dosao kraj, VI STE NAJVECE PROTUVE I SLJAM SRPSKOG NARODA! Sramota nacije i da imate trunke mozga i morala posle onih poraza i unistavanja nase Srbije (ko da vam je babo ostavio istu) povukli bi ste se u misju rupu!
Citat
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@ZvezdasBG

pitanje u vezi sa 19 postom i poslednjim komentarom u njemu.

a po tebi ko je najbolji za Srbiju i Srbe i zasto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
ti si gambino glup.
pa majke mi.
jebem ti drzavu u kojoj ima ovoliko kretena.
pa da li ste svi radikali toliko glupi i zatucani???
ili stvarno mislite da tadic hocve da podeli srbiju???
kreteni.
izbrisite ovu poruku, ali uvek ce ostati to da si ti kreten.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Па зар невидиш да и у твом посту постоји подела .... на "кретенску" и не кретенску Србију  Smile

Да ако неко говори да постоје две Србије (па макар то било и у пренесеном значењу)
тај ради директно против интереса Србије ....

као и ти ,,,

Ви незнате шта причате ....... али да сте нервозни то се види ..... поготово начин на који
се обраћаш не истомишљеницима  Smile

Тужна је ова наша демократија  Smile

Жив био брате
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Ajde malo oladite svi, sad cu ja da vam protumacim Tadicevu izjavu:
Celovitost BiH je interes Srbije, znaci da covek ne zeli pripajanje samo RS Srbiji vec zeli pripajanje cele BiH Srbiji! Smile
Nadam se da ste i jedni i drugi zadovljni, eee sad mozete da se izljubite [smilie=35s.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja mislim da je svakome ko nije radikal(citaj, ko zna da cita izmedju redova) i ko koliko toliko prati politicka desavanja jasno o cemu je ovde rec. Republika srpska je talac neprmisljene politike, vodjene tokom devedesetih i ceh koji placamo zato sto smo podrzavali radikale+sps, a kojima je glavni i jedini adut u politici tokom njihove vladavine bio teranje inata i guranje prsta u oko najvecim svetskim silama. Mislim da je tuzba koja se vodi protiv Srbije za genocid podneta uz blagoslov velikih sila - citaj Amerike, a te velike sile - citaj Amerika sada uslovljava Srbiju da mora da se odrekne svih pretenzija prema Republici srpskoj, kako bi ishod sudjenja za genocid bio povoljan po nas. Divim se optimistima koji to povezuju sa Kosovom i Metohijom i koji i dalje veruju da smo mi u poziciji (u kojoj nikada nismo ni bili), zahvaljujuci nasem neshvatanju politike, da o bilo cemu odlucujemo i da mi ne trazimo Republiku srpsku kako bi sacuvali Kosovo. To je glupo iz zbog toga sto, hipoteticki govorim, kada bi vec birali valjda je normalnije da izaberemo Republiku srpsku gde zivi 99% Srba koji ceznu da se pripoje Srbiji, nego Kosovo i Metohiju gde zivi 2 000 000 Albanaca koji sve sto zele je da zatru svaki trag postojanja Srba i Srbije. Znaci ja mislim da od Republike srpske (nazalost), nema nista. Kosovo i Metohija je prakticno vec nezavisno, a ono sto mi mozemo da izvucemo iz svega ovoga je da izbegnemo presudu za genocid i da se okrenemo Raskoj i Vojvodini, kako kroz 10-20 godina ne bi dosli u situaciju u kojoj smo sada sa Republikom srpskom i Kosovom i Metohijom. Naravno to pre svega podrazumeva da moramo da se opametimo, radikale svedemo na ispod 10% i pocnemo da kapiramo kako svet oko nas funkcionise i da ne dozivljavamo sve kao do sada previse idealisticki i pravedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Па зар невидиш да и у твом посту постоји подела .... на "кретенску" и не кретенску Србију  Smile

Да ако неко говори да постоје две Србије (па макар то било и у пренесеном значењу)
тај ради директно против интереса Србије ....

као и ти ,,,

Ви незнате шта причате ....... али да сте нервозни то се види ..... поготово начин на који
се обраћаш не истомишљеницима  Smile

Тужна је ова наша демократија  Smile

Жив био брате
Smile
nego sta??? svi smo isti?? rodjeni od boga i podjednako pametni ili glupi...ZIVEO KOMUNIZAM!!! sve je zajednicko i nicije. i radite max. koliko mozete, a trazite koliko vam treba.  Smile gluplje nista nisam cuo!
naravno da delim ljude na kretene i one koji to nisu. ali ne delim srbe, nego ljude. e sad, to sto ti ljudi mahom podrzavaju radikale, pa to govori o radikalima... Smile
ima pametnijih medju mojm neistomisljenicima- npr. nbns cini mi se, ali je on u apsolutnoj manjini a ima i glupljih...vec sam rekao ko...
Ja mislim da je svakome ko nije radikal(citaj, ko zna da cita izmedju redova) i ko koliko toliko prati politicka desavanja jasno o cemu je ovde rec. Republika srpska je talac neprmisljene politike, vodjene tokom devedesetih i ceh koji placamo zato sto smo podrzavali radikale+sps, a kojima je glavni i jedini adut u politici tokom njihove vladavine bio teranje inata i guranje prsta u oko najvecim svetskim silama. Mislim da je tuzba koja se vodi protiv Srbije za genocid podneta uz blagoslov velikih sila - citaj Amerike, a te velike sile - citaj Amerika sada uslovljava Srbiju da mora da se odrekne svih pretenzija prema Republici srpskoj, kako bi ishod sudjenja za genocid bio povoljan po nas. Divim se optimistima koji to povezuju sa Kosovom i Metohijom i koji i dalje veruju da smo mi u poziciji (u kojoj nikada nismo ni bili), zahvaljujuci nasem neshvatanju politike, da o bilo cemu odlucujemo i da mi ne trazimo Republiku srpsku kako bi sacuvali Kosovo. To je glupo iz zbog toga sto, hipoteticki govorim, kada bi vec birali valjda je normalnije da izaberemo Republiku srpsku gde zivi 99% Srba koji ceznu da se pripoje Srbiji, nego Kosovo i Metohiju gde zivi 2 000 000 Albanaca koji sve sto zele je da zatru svaki trag postojanja Srba i Srbije. Znaci ja mislim da od Republike srpske (nazalost), nema nista. Kosovo i Metohija je prakticno vec nezavisno, a ono sto mi mozemo da izvucemo iz svega ovoga je da izbegnemo presudu za genocid i da se okrenemo Raskoj i Vojvodini, kako kroz 10-20 godina ne bi dosli u situaciju u kojoj smo sada sa Republikom srpskom i Kosovom i Metohijom. Naravno to pre svega podrazumeva da moramo da se opametimo, radikale svedemo na ispod 10% i pocnemo da kapiramo kako svet oko nas funkcionise i da ne dozivljavamo sve kao do sada previse idealisticki i pravedno.
Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 20:33:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.