Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marvel's Daredevil - Nova Netflix-ova serija  (Pročitano 26047 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Odgledao sam prve četiri prevedene epizode i više sam nego zadovoljan. Obično ugnjave dok se ne upoznaju glavni junak i protivnik ali ta praksa je ovde izostala. Susret Puniše i Đavolčića me je oduševio ali i malo razočarao kad je Puniša dobio prvu rundu.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1268
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 23. Mar 2016, 16:51:57
  Odgledao sam prve četiri prevedene epizode i više sam nego zadovoljan. Obično ugnjave dok se ne upoznaju glavni junak i protivnik ali ta praksa je ovde izostala. Susret Puniše i Đavolčića me je oduševio ali i malo razočarao kad je Puniša dobio prvu rundu.

Pa zna se da je pištolj bolja varijanta od pesnica  Smile
IP sačuvana
social share
Samo jednu ljubav nemam :p
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Није то ништа чудно што га је намлатио. Пуниша је много пута у стриповима побеђивао и јаче "супер" хероје од Ђаволка.

Добра сезона. Електра ме је разочарала, али је зато Френк поцепао. И са глумом и са погођеним ликом из стрипа. Говорим ово као неко ко је прочитао све што је изашло од стрипова о Панишеру.

Једва чекам да добије своју серију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Znam sve to ali sam ipak malo razočaran što je Puniša pobedio.

Završio sam ovu sezonu zahvaljujući Netfliksu i ljudima sa prijevoda. Slažem se da je Elektra najslabija karika jer je u njenom slučaju serija bila u praznom hodu zbog nekih scena koje su bile na ivici dosade. U svakom slučaju ovo se isplatilo videti.

The Defenders TV Series (2016– )

http://www.imdb.com/title/tt4230076/?ref_=nm_flmg_act_2

Ovo gore je dobra vest na koju sam naišao a bila bi još bplje da je i Puniša tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
HTC One
Koliko sam ja razumeo, prvo ce krenuti nezavisne serije za svakog junaka iz Defendera ponaosob pa tek onda i sami Defenderi.

The Punisher Is Getting A Daredevil Spinoff, Here's The Latest

Netflix is a Marvel adaptation machine. After the wild success of Daredevil, Netflix revealed their intention to produce four separate shows set in the MCU, before forming The Defenders. Well, it turns out that Netflix is adding a fifth series to the Marvel lineup, and it seems pretty epic.

TV Line is reporting that Netflix will be developing a spinoff series for The Punisher. The appearance of Punisher is one of the most highly anticipated aspects of the upcoming second season of Daredevil. The little footage we’ve seen from Season 2 more than hints at an antagonistic relationship between Punisher and Matt Murdock, promising a bloody sophomoric venture for the Netflix series. And now, comic book fans everywhere can rejoice in the fact that we will be seeing more of Punisher moving forward.

Punisher is one of the more controversial heroes in the Marvel comics universe. While superheroes as a whole abhor murder, the Punisher does not. He's a vigilante who goes to violent measures to successfully save the day; he uses an arsenal of lethal firearms and has been known to kill, kidnap, and extort to complete his missions. He’s not your grandpa’s superhero.

News that The Punisher would be appearing in Season 2 of Daredevil resulted in the universal applause from comic fans. Frank Castle is a general badass, and his confrontations with villains and heroes alike result in page turning bits of comic action. In fact, Punisher’s upcoming inclusion into the Marvel Cinematic Universe seems like a stroke of genius for a few reasons.

First off, the tone of Netflix’s Marvel shows is overall super dark. We’ve seen extreme acts of violence in Daredevil’s debut season as a crime fighter, as well as Jessica Jones’ struggle with PTSD and the sexual assault in her past. And she’s a total alcoholic.

Daredevil essentially beats the living crap out of his adversaries, and is also very roughed up in the process. He had a few near death experiences, and would have surely been a goner if it weren’t for Rosario Dawson’s Claire Temple. Because Punisher uses serious acts of violence, including murder, it seems he’ll easily fit into the New York City that Netflix has formed. His story will be dark, just like his predecessors before him.

The announcement that Punisher would be played by The Walking Dead actor Jon Bernthal made fans even more excited to see the vigilante lock and load. Bernthal’s tenure in TWD as Shane is rather reminiscent of Frank Castle. They’re both extreme in their approaches to what they think is right, and have been shown to lie, deceive, and shoot any problem that gets in their way. Shane’s absence since Season 2 of Walking Dead has definitely been felt, so it’s a perfect time for Bernthal to return to the small screen for another comic book adaptation.

The Punisher’s debut in the MCU will take place when Daredevil’s second season is released on March 18th, 2016. We’ll keep you updated as more information regarding Punisher’s spinoff is made public. Check out the teaser for Season 2 of Daredevil below.

Izvor: http://www.cinemablend.com/television/Punisher-Getting-Daredevil-Spinoff-Here-Latest-111907.html

Marvel's Luke Cage To Debut On Netflix On September 30th

Star Michael Colter has revealed that Marvel's next Defenders series, Luke Cage, will premiere on Netflix on Sept. 30.

Colter made the announcement from the red carpet of last night’s premiere of Daredevil Season 2.

“Its going to be action packed from the beginning to the very end. Trust me,” Colter said. “Daredevil premieres March 18, and I will see the fans on September 30.”

Luke Cage is the third of Marvel’s Defenders series. The show sees Colter’s ex-con hero, who debuted in Marvel’s Jessica Jones, move to Harlem, we’re he’ll have to deal with villains like Cottonmouth and Black Mariah.

Luke Cage stars Colter, Mahershala Ali, Alfre Woodard, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley, and Sonia Braga. The series is was developed by showrunner Cheo Hodari Coker.

Izvor: http://comicbook.com/2016/03/11/marvels-luke-cage-to-debut-on-netflix-on-september-30th/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Dž.Džons me nije oduševila i ona je realizovana. Našao sam opis za L.Kejdža i možda kasnije i otvorim temu ukoliko neko ne bude brži. Isto važi i za Pesnicu.

U svakom slučaju, Puniša je uz DD-a pun pogodak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Ovako bi trebalo da bude  Smile
2015 - Daredevil season 1, Jessica Jones season 1
2016 - Luke Cage, Daredevil season 2, Iron Fist, Jessica Jones season 2
2017 - Defenders, Daredevil season 3, Luke Cage season 2, Iron Fist season 2, Jessica Jones season 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Био бих најсрећнији када би крајем године гледали пунишу у својов серији, али је то нереално. Видећемо када ће да то објаве и да емитују.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Nokia 6630, valjda
Nije losha JJ.
Dare je skroz OK, sumnjao sam da ce ovaj iz vokin deda da bude dobar panisher ali ispao je skroz dobar...
Samo Kingpin da smanji stomak i da se rashiri u ramenima...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Panišer spinof na Netfliksu

Citat

Posle iznenadjujuće dobre prve sezone, Daredevilu se u drugoj pridružuje Frenk Kesl, AKA Panišer. Čelnicima Netfliksa se očigledno svideo Kesl, te su odlučili da mu daju sopstvenu seriju.

Kad je objavljen glumac koji će igra Panišera, Džon Berntal poznat kao Šejn sa seta Okružen mrtvima, reakcija publike je bila generalno pozitivna. Berntal ima dovoljno kapaciteta da igra okrutnog, surovog osvetnika. Štaviše, njegov potencijal je bio dovoljan da osigura sopstvenu seriju u Netfliksovoj režiji. Marvelov Panišer je već u ranim fazama produkcije.

Puniša dobija svoju seriju samo je pitanje kada će se pojaviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.