Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: M:ARTS Company - novi websajt ~ predlozi ~ kritike ~ komentari  (Pročitano 2466 puta)
30. Jun 2006, 22:23:35
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson P1i

Sta sada mislite o sajtu M:ARTS Company?

- Predlozi
- Kritike
- Komentari

<> www.marts.co.sr <> www.marts.bol-brac.com <>
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 22:50:42 od Rock@punker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Meni izgleda lepo, elegantno, pregledno i funkcionalno (a pretpostavljam da će biti i sadržajan, kad ubaciš sve što nameravaš da ubaciš). Jednom rečju - profesionalno.

Mada, mislim da je flash intro skoro uvek samo obično razmetanje i nekakav dizajnerski snobizam, bez stvarne funkcije i potrebe za njim.
lNe bi bilo loše da si uz linkove ka drugim sajtovima stavio i neki kratki komentar, da bi ljudi imali predstavu kuda vode (za download.com ne treba, ali za 8-3.co.sr već ne bi bio naodmet).

Opšti utisak je veoma pozitivan, ocena - 9 od 10.  Smile

Mada, ja nisam profesionalni web dizajner, tako da... ovo je bilo samo moje lično mišljenje i dojam, ne neka profesionalna ocena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nije loše, samo moram da napomenem onu hiljadu puta izrečenu, ako već praviš nešto ozbiljno, šta ti je teško da odvojiš oko 30-40e za domen i web hosting  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson P1i
Meni izgleda lepo, elegantno, pregledno i funkcionalno (a pretpostavljam da će biti i sadržajan, kad ubaciš sve što nameravaš da ubaciš). Jednom rečju - profesionalno.

Mada, mislim da je flash intro skoro uvek samo obično razmetanje i nekakav dizajnerski snobizam, bez stvarne funkcije i potrebe za njim.
lNe bi bilo loše da si uz linkove ka drugim sajtovima stavio i neki kratki komentar, da bi ljudi imali predstavu kuda vode (za download.com ne treba, ali za 8-3.co.sr već ne bi bio naodmet).

Opšti utisak je veoma pozitivan, ocena - 9 od 10.  Smile

Mada, ja nisam profesionalni web dizajner, tako da... ovo je bilo samo moje lično mišljenje i dojam, ne neka profesionalna ocena.

Hvala na komentaru RuachSmile Hvala i na oceni...... a hvala i na kritikama..... dodacu opise linkova.... Smiley Planirao sam da stavim opis tako da kada se mis stavi preko linka da se u baloncicu pojavi opis... kao windowsov notification tips..... da li mi neko moze dati skriptu za ovo!?!  Smile "nailazio sam" na takve stvari.....
Hvala jos jednom! Smiley

Nije loše, samo moram da napomenem onu hiljadu puta izrečenu, ako već praviš nešto ozbiljno, šta ti je teško da odvojiš oko 30-40e za domen i web hosting  Smile Smile

Nije mi tesko izdvojiti novac za domen i hosting, ali mislim da je bolje da jedno mesec-dva drzim ovako i ako vidim neke koristi, tj. pomaka... u vidu poseta itd, da ga prebacim na placeni domen i host.

Tnx! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat
Planirao sam da stavim opis tako da kada se mis stavi preko linka da se u baloncicu pojavi opis... kao windowsov notification tips..... da li mi neko moze dati skriptu za ovo!?!

Mogu ja, sačekaj samo par minuta

Citat
Nije mi tesko izdvojiti novac za domen i hosting, ali mislim da je bolje da jedno mesec-dva drzim ovako i ako vidim neke koristi, tj. pomaka... u vidu poseta itd, da ga prebacim na placeni domen i host.

Ne znam koliko će te ljudi ozbiljno shvatati sa co.sr domenom, veće šanse za uspeh su ti sa plaćenim...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Evo ti link za onaj efekat (ako si na ovo mislio):

http://www.skriptarnica.com/system/prozori.htm
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
solidan intro,prebrz dodushe,daj shansu starijima sa loshim refleksima Smiley
Generalno simpatishem ovakve sajtove,jasne,sa upecatljivim hederima i glavnim menijem ispod ili iznad...
S obzirom da je ceo sajt odradjen u maniru sivo-svetlo plava,ne vidim potrebu za toliko sharenila u okviru "usluga":"web dizajn,reklamni materijal,etc.." Moja preporuka bi bila blaga transparentnost,ili jednostavno kombinacija tamno sive i plave boje za te slikice u okviru usluga,ovako su presarene i samo one upadaju u ochi.I josh jedna stvar koju sam odmah primetila,na hederu na ovom disku,transparentno pishe 52X shto se na prvi ( a mozhda i drugi i treci) pogled chini kao "sex" Smiley
Pozdrav i keep the good work Smiley Ah da i poshto su te i drugi ocenili evo i ja da kazhem ...po mom misljenju,jakih 7 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Po meni, nije loše da se malo jače oboje pojedini delovi sajta, da se razbije monotonost i uniformnost i utisak "krute preciznosti". Mada, ne znam baš dal treba da se ušarene.  Smile

Znači, što se ikonica tiče, ja bih samo prve 2-3 zamenio, ostale se lepo uklapaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson P1i
Citat
Planirao sam da stavim opis tako da kada se mis stavi preko linka da se u baloncicu pojavi opis... kao windowsov notification tips..... da li mi neko moze dati skriptu za ovo!?!

Citat

Ne znam koliko će te ljudi ozbiljno shvatati sa co.sr domenom, veće šanse za uspeh su ti sa plaćenim...

Pogledacu ovu skriptu, pa cu ti reci da li sam na to mislio.....  Smile
Sto se tice domena, razumem to...... mislim da cu ipak kroz mesec dana kupiti domen i host..... moze li preporuka.... uzeo bih i nesto sa MuSQL-om, sa par e-mail adresa, i podrskom za knjigu gostiju, i jos par stvari.... video sam lepe ponude kod E-host-a..... pozz!  Smile

solidan intro,prebrz dodushe,daj shansu starijima sa loshim refleksima Smiley
Generalno simpatishem ovakve sajtove,jasne,sa upecatljivim hederima i glavnim menijem ispod ili iznad...
S obzirom da je ceo sajt odradjen u maniru sivo-svetlo plava,ne vidim potrebu za toliko sharenila u okviru "usluga":"web dizajn,reklamni materijal,etc.." Moja preporuka bi bila blaga transparentnost,ili jednostavno kombinacija tamno sive i plave boje za te slikice u okviru usluga,ovako su presarene i samo one upadaju u ochi.I josh jedna stvar koju sam odmah primetila,na hederu na ovom disku,transparentno pishe 52X shto se na prvi ( a mozhda i drugi i treci) pogled chini kao "sex" Smiley
Pozdrav i keep the good work Smiley Ah da i poshto su te i drugi ocenili evo i ja da kazhem ...po mom misljenju,jakih 7 Smiley

hvala i tebi na komentaru.... sto se tice "SEX"-a, nisam primetio to do sada, a kada se malo bolje zagledam, zamutim vid,....... pa, i pocinje da lici na tu rec.... inace, ne bih ga skidao... neka ostane kako je...
Sto se tice ikonica... isao sam metodom...... da odradim neku transparentnost, i upravo tako - da sve boje budu u skladu sa okruzenjem, ali sam onda pomislio da je mozda bolje da malo odudaraju te ikonice.... jer ipak su to usluge koje pruzamo i trebalo bi da budu uocljivije.... da ne kazem - da upadaju u oci... Smiley Inace, mozda odradim nesto...... mada, ne verujem..... razmislicu u svakom slucaju.... da cujem jos par ljudi.
Hvala na oceni!  Smile Pozdrav MunkaZe!

Po meni, nije loše da se malo jače oboje pojedini delovi sajta, da se razbije monotonost i uniformnost i utisak "krute preciznosti". Mada, ne znam baš dal treba da se ušarene.  Smile

Znači, što se ikonica tiče, ja bih samo prve 2-3 zamenio, ostale se lepo uklapaju.

Bice to dobro... bar mislim.... kada se sve stranice budu odradile, tj. budu zavrsile i "popunile'... Wink

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson P1i
Citat

Citat

Nisam mislio na to.... ovo sto si mi ti dao je da otvara info u novom prozoru, a ja sam mislio da otvara u baloncicu....ako me razumes.. kao npr kada postavis kursor preko sata na taskbaru....

[edit]

Nasao sam ovo na tom istom sajtu, ali radi samo u Internet Exploreru, a ne kako pise da radi u svim browserima........ ima li neko nesto ovako, a da radi "svugde".....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

opis.JPG
(13.07 KB, 472x185)
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 16:32:24 od Rock@punker »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.