Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 18:46:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mars  (Pročitano 72002 puta)
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
Saznao sam da imam Mars [ ] Saturn, i želim neke informacije Smile

Svi mi imamo i Mars i Saturn,kvadrat? šta ti znače one zagrade? hajde budi malo precizniji.. Smile
Inače o aspektima smo ovde razglabali jako puno, ne bi bilo loše da prvo prelistaš ovu temu Smile

Mislim da je strasan taj kvadrat Marsa i Saturna!!! Smile
a zasto...pa mozda zato sto je Saturn kao suvladar moje VII kuce oznacio mog prvog muza kao starijeg 7 god. od mene ,naseg porekla ( Saturn u Raku) i u znaku Vage!( Satrun na 19 step. a to je stepen Vage!) a taj kvadrat sa Marsom mi je doneo od muza strasne fizicke "nasrtaje"!Zato sto mije Mars vladar 4. kuce!Tako da mislim da ko ima taj kvadrat u natalnom horoskopu uvek prodje sa nekim ozledama!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ajd meni je barem saturn u 9 pa neće valjda bit belaja u kući. Jesu ovo neki vjerski sukobi? Inače ne vjerujem u crkvu
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 177
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
taj kvadrat sa Marsom mi je doneo od muza strasne fizicke "nasrtaje"!Zato sto mije Mars vladar 4. kuce!Tako da mislim da ko ima taj kvadrat u natalnom horoskopu uvek prodje sa nekim ozledama!!!! Smile

sta je bio u horoskopu tvoj prvi muz?
IP sačuvana
social share
neko mi dirao potpis.. psiho.. a ti majstore kod prvog psihijatra, druge ti nema.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
taj kvadrat sa Marsom mi je doneo od muza strasne fizicke "nasrtaje"!Zato sto mije Mars vladar 4. kuce!Tako da mislim da ko ima taj kvadrat u natalnom horoskopu uvek prodje sa nekim ozledama!!!! Smile

sta je bio u horoskopu tvoj prvi muz?
pa Saturn u Raku na 19 stepenu ....rekla sam vec....kao suvladar moje VII kuce Saturn je predskazao da ce biti stariji 7 god.( sto jeste) a u horoskopu Vaga je moj prvi muz jer jeSaturn na 19 stepenu Raka ...a Rak predskazuje da je domaceg porekla ( istina!)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 177
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
gledao sam planete na 28-om stepenu, zato sam i pitao. pretpostavljao sam da je vaga ili skorpija.

ja imam inkonjunkciju mars - saturn, saturn je u 10 polju, sta bi trebalo to da znaci, tj. na sta se odnosi?
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 02:58:04 od RedOrange981 »
IP sačuvana
social share
neko mi dirao potpis.. psiho.. a ti majstore kod prvog psihijatra, druge ti nema.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
gledao sam planete na 28-om stepenu, zato sam i pitao. pretpostavljao sam da je vaga ili skorpija.

ja imam inkonjunkciju mars - saturn, saturn je u 10 polju, sta bi trebalo to da znaci, tj. na sta se odnosi?
Saturn u 10.polju :
U desetoj kući, vrhunski probitak, puno rada ali i veliki rezultati, osoba postiže vrhunac u karijeri, kod jakih aflikcija, problemi u karijeri.
Mars i Saturn
daju vrlo tešku kombinaciju. Saturn je nekada bio Mars. Kako Mars ima nepravilnu orbitu a Saturn pokušava da napravi red među njima je uvek nesklad. U toku života ovakva osoba često ostavlja utisak inata i ide glavom kroz zid, autodestruktivna. U momentu kada treba da se odmara (Saturn) ona ima potrebu da radi (Mars). Mars može predstavljati i osobu koja ulazi u sukob sa Saturnom. Ovo često ukazuje na vojničku prošlost bilo osobe bilo predaka. Nestrpljivost, ne voli da čeka.

Ali u kom je znaku tvoj Saturn?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 177
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
inkonjukcija marsa iz bika sa saturnom u vagi, mars je u 5-oj u konjunkciji sa suncem i ostalim licnim planetama u 6-oj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
inkonjukcija marsa iz bika sa saturnom u vagi, mars je u 5-oj u konjunkciji sa suncem i ostalim licnim planetama u 6-oj...
Saturn je u Vagi egzaltiran!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

nista nije slucajno sve se desava sa razlogom.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imam marsa u u 8kuci  u blizancima    ajd   bolan  malo opsirnije  i lepo i dobro  sta god da ima.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
imam marsa u u 8 kuci u blizancima ajd bolan malo opsirnije i lepo i dobro sta god da ima. Smile

mars u VIII kuci je u svojoj prirodnoj kuci i mora biti jak,sklon regeneraciji strastima,okultnom
u Blizancima,obziorm da je mushkarac u pitanju,moze biti sklon paralelnim vezama,u vazdushnom elementu uvjek spreman za let i dobre strasti sa Blizancem
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 18:46:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.