Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 12:34:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mars  (Pročitano 71871 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3280
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
Aspekti Marsa u natalnoj karti

Saturn i Mars
U lošem aspektu vidimo da osoba nije umela da troši energiju ili da je trošila na negativan način. Sve ono što je neravnoteža, zapravo potiče od te same osobe. Ovo od osobe traži da bude sama i u tišini. Meditacija čini da osoba popušta u lošim situacijama. Takođe ovo će dati istrajnost u odlukama, mora da se sačeka vreme. Donosi rizik na sve ili ništa ali i mogućnost da se ostvarimo do kraja, imajući strpljenja.

I ovaj aspekt me nije zaobisao,srecom puno treniram,a osamu volim,tacno je,mir,ne volim svadju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene zanima da li je mars u konjukcija saturn dobar ili los aspekt? Posto pise za los aspekt
"U lošem aspektu vidimo da osoba nije umela da troši energiju ili da je trošila na negativan način. Sve ono što je neravnoteža, zapravo potiče od te same osobe. Ovo od osobe traži da bude sama i u tišini. Meditacija čini da osoba popušta u lošim situacijama. Takođe ovo će dati istrajnost u odlukama, mora da se sačeka vreme. Donosi rizik na sve ili ništa ali i mogućnost da se ostvarimo do kraja, imajući strpljenja. "
Da li je to i u slucaju konjukcije? Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene zanima da li je mars u konjukcija saturn dobar ili los aspekt? Posto pise za los aspekt
"U lošem aspektu vidimo da osoba nije umela da troši energiju ili da je trošila na negativan način. Sve ono što je neravnoteža, zapravo potiče od te same osobe. Ovo od osobe traži da bude sama i u tišini. Meditacija čini da osoba popušta u lošim situacijama. Takođe ovo će dati istrajnost u odlukama, mora da se sačeka vreme. Donosi rizik na sve ili ništa ali i mogućnost da se ostvarimo do kraja, imajući strpljenja. "
Da li je to i u slucaju konjukcije? Hvala

Losh,konjukcija dva malefika,ista je kao negativan aspekt Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
najgori aspekt u astrologiji je kvadrat saturna i marsa,zatim konjukcija istih,pa posle saturn-mesec
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3280
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
najgori aspekt u astrologiji je kvadrat saturna i marsa,zatim konjukcija istih,pa posle saturn-mesec

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi uplasili ste me sada jako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ma MZ najvaznije je da se ta silna energija kanalise,preporuka kod kvadrata i konjukcije je da se trenira,tako da ti ljudi,kaze Dupor,mogu svojom snagom pomijerati brda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako ti andjela znas i ono lose da upakujes pa da to izgleda dobro. super je ta pozitivna energija koju siris-svaka cast Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
ma manite to sto pricaju da je losa, ako su ostali aspekti ok onda je i sve ok.. ne moze sve u zivotu da bude savrsheno.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
aiwass kako mislis ako su ostali aspekti ok? pa ne moze svima na svakom polju da bude dobro.Ja sinoc nisam zavrsila ono sto sam htela,pa je Andjela lepo rekla....vecina uspesnih ljudi je imala taj kvadrat marsa i saturna
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 12:34:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.