Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 20:45:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mars  (Pročitano 72358 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
mozeli netko da mi pojasni muskarca s marsom na 11 stepenu lava u 11. kuci??

mushkarac sa marsom u lavu,je osoba koja voli pohvale i tudju zahvalnost,samostalan je i najbolje je da je u nadredjenom polozaju.
pobjeda i uspjeh su njegov cilj i kada je ostvari tek tada se dobro osjeca.
stalno tezi dokazivanju i samopotvrdjivanju

11.st na kom je mars,znamo da predstavlja stepen vodolije,znachi uranijski stepen,u neku ruku njegov mushki princip,znachi,rekla bih voli slobodu,drushtvo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Brine me moj mars u 6. polju u jarcu.
Retrogradan je na 12 stepenu te ne tvori nikakve veze sa ostalim planetima osim šta ima izlaznu konjkciju sa Neptunom....da li bi mi znao to netko objasniti?

mars u jarcu -imash jaku energiju,mozesh najstrashnije prepreke da savladash,najbolje ti je kad radish sama i diktirash tempo,sama organizujesh posao,vishe volish chvrste  i hladne mushkarce,pod vladavinom saturna nego ostrashcene

retrogradni mars u ženskoj karti -moguća je frigidnost ili jedan dublji problem prilagođavanja muškom principu unutar same osobe. Žene s ovim položajem mogu još više izraziti ovu poteškoću privlačeći muškarce koji ih ili seksualno frustriraju ili psihički prete njihovu identitetu. Moguće je da baš ti muškarci u osnovi pogrešno izražavaju svoju muškost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Ljudi, koja planeta u kom znaku pretstavlja policajca?! Da li je to Mars u Skorpiji Smile?!

moze biti i u ribama ili XII kuci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0

mars u jarcu -imash jaku energiju,mozesh najstrashnije prepreke da savladash,najbolje ti je kad radish sama i diktirash tempo,sama organizujesh posao,vishe volish chvrste i hladne mushkarce,pod vladavinom saturna nego ostrashcene

retrogradni mars u ženskoj karti -moguća je frigidnost ili jedan dublji problem prilagođavanja muškom principu unutar same osobe. Žene s ovim položajem mogu još više izraziti ovu poteškoću privlačeći muškarce koji ih ili seksualno frustriraju ili psihički prete njihovu identitetu. Moguće je da baš ti muškarci u osnovi pogrešno izražavaju svoju muškost.

Citat

Hvala Andjo, tek sam sad vidjela komentar Smile
Istina je za moj tip muskarca i nacin rada.

Bila sam do ove zadnje u vezi sa naprosto ´teshkim´ tipovima, koji makar su bili izraziti individualci i nezavisni mene su cesto gusili svojom dominacijom. Vec sam povjerovala da mi nije sudena sreca sa ´normalnim´´deckom dok se i to nije promijenilo Smile

zanima ne marsova neaspektiranost Smile
ja samo znam da imam cesto preogromne kolichine energije koje ne iskoristavam kako bi mogla Smile
motivacija mi se zna pogubiti.

kakva su tvoja iskustva u vezi toga?
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mars u ovnu u sedmom polju . S aspektima : u kvadratu s mjesecom , konjukciji s merkurom trigon s neptunom i qunkus s uranom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
mars u ovnu u sedmom polju . S aspektima : u kvadratu s mjesecom , konjukciji s merkurom trigon s neptunom i qunkus s uranom

Mars u Ovnu

Snažna fizička i mentalna energija, manjak strpljenja, impulsivnost

Mars u sedmoj kući, agresivnost nad partnerom ili agresivan partner, probojna osoba često neugodna.
Mars u kvadratu sa Mjesecom dovodi do napada ljubomore,do svadja u braku,nije dobar za brak
Mars trigon Neptun-uspjeh u excentricnom poslu,ekstra sposobnosti-nadcovjek
Mars konjukcija Merkur,natprosjechna inteligencija,brze misli..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Impotencija

sta bi sve u muskom horoskopu moglo da ukaze na impotenciju? da li to moze da bude mars u 12. kuci, ili neki los kontakt marsa i venere?
Kako se danas smatra da je impotencija bolest "psiholoskog porekla",točno je za mars u 12, mada nikada nije dovoljna samo jedna naznaka.
recimo kada je vladar 12 u 8 u padu, ili vladar 8 u 12, ili ako je mars u biku u 8 kuci, ima mnogo kombinacija, ali moraju biti povezane 8 i 12 kuca kao i njihovi vladari.

Mars i venera bi u ovom slucaju imali udjela ako je rijec o uporednim horoskopima, pa recimo muskarac(mars) ima problema bas sa tom zenom (venera), u tom slucaju iz uporednih se svakako vidi da im sex nikako nije dobar u najmanju ruku
izvor

Po Duporu
Impotencija: Asc. MA 90 VE (previše rasipa, preuranjena erekcija ili ejakulacija). VE bez aspekta u 5, 11, 12 (smekšava brzo). LI afl. SA, VE, SO, MA; vladar SO u 5. afl. UR, a VE u 6; S0 90 UR u 6 (bolest). Seksualno labilni Ge, Sa, Pi i aspekti MO-VE

Drugi izvori:

Venera u Devici i VI kući

Venera u konjunkciji sa Saturnom u sedmoj kuci, ukazuje na mogucu impotenciju ili ravnodusnost (mlaku prirodu) u ponasanju prama suprotnom polu

Opozicija, kvadrat a ponekad i konjunkcija Marsa i Saturna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Mars u 12-toj...nazalost tacno...saturn u osmoj u biku a u opoziciji a venerom,  samo  je to podkrepio..
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
--------------------------------------------------------------------------------

moj mars je u izgonu u sedmoj kuci i valjda se vodi da je u osmoj(u jarcu),jedini aspekt mu je sa jupiterom iz desete sekstil 
moze li malo objasnjenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja imam mars kvadrat saturn i cula sam da taj aspekt donosi teske povrede u detinjstvu. Inace, imam strasnu opekotinu koju sam "zaradila" u drugoj godini zivota, pa sada ne znam da li to ima nekave veze sa ovim aspektom. Jel bi mogao neko ovo da mi potvrdi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 20:45:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.