Mars mi je u I kući u Strelcu na 24 stepenu, u kvadratu sa Suncem u IX kući u Devici na 17 stepenu.
Mars u prvoj kuci - nagla, brza, temperamentna, sve odmah i sad. Mars u Strelcu - stalno u potrazi za necim novim , za novim uzbudjenjima, za otkrivanjem novih horizonata, filozofski nastrojen. Kad se radi o nekoj debati Mars u Strelcu ce sve da uradi da dokaze kako je u pravu, jer to je njemu prirodno, da uvek bude u pravu. Sportski tip. Mars kvadrat Sunce - los aspekt ukazuje mozda na nesposobnost da se osoba kontrolise, na izlive besa, agresije...
Ja se jako slabo snalazim sa natalnim kartama, jer sam pocetnik, ali koliko vidim mars mi je u devici, a sunce u jarcu. Evo slika natalne karte pa ako neko ima neki komentar, zanima me kakve to uticaje ima :)
Mars u prvoj kuci - nagla, brza, temperamentna, sve odmah i sad. Mars u Strelcu - stalno u potrazi za necim novim , za novim uzbudjenjima, za otkrivanjem novih horizonata, filozofski nastrojen. Kad se radi o nekoj debati Mars u Strelcu ce sve da uradi da dokaze kako je u pravu, jer to je njemu prirodno, da uvek bude u pravu. Sportski tip. Mars kvadrat Sunce - los aspekt ukazuje mozda na nesposobnost da se osoba kontrolise, na izlive besa, agresije...
Hvala Montenegrina :) Ove karakteristike bi vise odgovarale mojim dosadasnjim partnerima, nago meni. Volim kada je muskarac intelektualno jak i kad moze da vodi kroz zivot. Ali, uglavnom su to do sada bili nizi tipovi. Smatraju da im je svaka pametna, ali, na zalost, nije tako bilo. Da li ovaj kvadrat moze da znaci da mozda nikad necu naci osobu svog zivota, jer ove osobine su se pokazale pogubnim za sve moje veze? Imam ja i trigon Marsa sa Mesecom, kao i konjukciju Sunca sa Plutonom. Mozda to malo ublazava ovaj kvadrat..? :nervious:
Meni je Sunce u devici u VII kuci., mars u blizancima u IV kuci. E sad mom decku je mars u devici ( mom znaku) u 4 kuci. a meni je mars u blizancima ( njegovom podznaku) u 4 kuci. To me malo zbunjuje ako neko moze da mi objasni?
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 11:21:12 od pante.rei197 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.