Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: markale, sarajevska sramota.  (Pročitano 31864 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Da u pravu si, koliko se sjecam poslije Markala su zvali Ruse da nas "urazume"... Pa smo ih docekali sa rakijom.  Smile

Auuuuu, pa gde Rusima rakiju?  :drunk: :drunk:
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
naslov teme je preglup...."markale,sarajevska sramota" Smile Smile Smile
moze li neko pojasniti sta to treba da znaci,da ne bude da sama donosim zakljucke i da izvlacim iz konteksta?? Smile Smile Smile Smile

pa neam pojma , ja o Markalama znam pravu istinu a to je da su je taj dan rokali sa Srpskih položaja i to je to , a sad što se to okreće u nenormalnom smjeru da je neko sam sebe ubijao  je ....   Smiley 1 Smile apsolutna glupost .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sramota jeste,sarajevska niije to je sigurno  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Cesarice ako zivis u Sarajevu onda si bila na Markalama.... Ne znam koliko se razumijes u vojne stvari ali nemoguce je to sto se desilo... Da doleti granata (odakle je doletila) i da pobije toliki narod (koliko ga je pobila)...... Da je skud eksplodirao pa hajde ali minobacacka granata??? Nema sanse.
Namjesteno @cesarice da bi se ti i ja mrzili ,kad ti kazem..... Ja sam to provalio davnih dana , na tebe je red. Jos si mlada. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Elbarone eh eh tko je sta provalio to cemo jos vidjeti,moze li meni netko da objasni sta je to Markala i di je to zapravo u Sarajevu....samo mi je neobicno da su ovdje sve neki pfizicari koji se toliko znaju u x,y,z kordinate,pa onda jos malo u racunanje sa vektorima i sve to kada multipliciraju i subtrahiraju dodju na tu formulu da je to nemoguce sto je se desilo... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma ne treba ti  fizika.... 66 ljudi da pobije granata iz minobacaca 80mm.  Smile  Pusti stripove i americke filmove.... U realnom vremenu i zivotu to je nemoguce.... Taman posla da ja sad ubjedjujem nekoga ko nece da shvati.....
Ako dolazis iz pravca Gorazda ...na prvom semaforu desno...ulica Marsala Tita Smile... Jos malo naprijed i sa desne strane ces vidjeti , okruzenu visokim zgradama , pijacu Markale.... Vrlo vjerovatno je i da ces vidjeti i crvenu farbu isprosipanu po betonu koja simbolizira krv i pospjesuje mrznju....Da slucajno ko ne zaboravi  vec da mrzi i dalje.

Elbarone Smile
Od pijanca prekrsti me u barona...hvala , hvala  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2006, 12:33:51 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Hahahaha pa eto dao sam ti nadimak  Smile Smile
....nisam znao da je crvena boja isprosipana,to je stvarno glupost Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple iPhone 6

okruzenu visokim zgradama
upravo tako
"granata" je pala pod tako cudnim uglom,kao da je bacena iz aviona,a ne,navodno,ispaljena sa srpskih polozaja
kod kosog hica,upadni ugao je priblizno jednak,uglu pri lasiranju projektila (ako zanemarimo atmosferske uticaje),tako da bi prema tome granata trebala biti ispaljena iz neposredne blizine
ako je kojim slucajem ispaljena sa srpskih polozaja,onaj koji ju je ispalio,sigurno je bio vrlo vjest,valja provuc' granatu izmedju onolikih zgrada
osim toga, muslimani su vodili veoma uspjesan medijski rat
evo jednog primjera
jednom prilikom su dovezli minobacac pred bolnicu i ispalili par hitaca prema srpskim polozajima
zatim su pozvali jednu tv ekipu da dodje u neposrednu blizinu te bolnice,i rekli im evo sad ce Srbi da gadjaju bolnicu
Srbi su,naravno, uzvratili vatrom
udarna vijest na dnevniku u 19.30h bila je "Srbi granatiraju bolnicu"
p.s. kada bi crvenom bojom oznacili svako mjesto gdje je ubijen neki Srbin,vise od pola Sarajeva bi bilo krvave boje
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jasta. Muslimani su sami sebe osakatli na Markalama, a takodjer i Tuzlansku kapiju su muslimani izscenirali.  Smile  covjece dokle ce te prestati da opravdavate i umanjivate srpske zlocine?

za one sto neznaju sta se tamo desilo evo ima video clip

http://www.youtube.com/watch?v=dfPYvKbzPb4

bolesno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ma daj Fukaro,nekazem nista oko te Markale,ali koja je onda vjestina bila srpskih medija,ne mjesaj babe i zabe!
I eto sada ispade da su Muslimani cjeli rat sami sebe najvise bombardirali,a Srpske krvi je najvise teklo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.