"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ma ne nerviraj se , opušteno . Važna je dobra volja , a i trud se ceni . Ja sam u sredu poslao na mejl onu moju pesmu o Marini i Jovani , pa sad neka se obe smeju . Sledeće nedelje ću objaviti samo odlomak da ljudi ne misle da sam lažov . Indikativna mi je ta stolica posle mojih pesama .
Pozdrav forumašima i Wow. Razmišljao sam dali da napišem ili ne ali evo (skupio sam hrabrost pa šta bude). Naime radio sam na Avali Tv (poverljivo iz L. A-moram da budem diskretan-imam trip da će neko da se ljuti zbog ovog posta,a i negubi mi se posao) Čuo sam od naših voditeljki za neki tamo Burek forum(usput čuo,bolje reći nenamerno u prolazu čuo).
Isla je priča od Jovane Simonović kako je Marina napravila pravi bum na Bureku,a Marina kaže da ukoliko je nediraju nadređeni, da ce konstantno to raditi, jer je to fora. (-˝bravo mačko napravila si bum na bureku,razbila si ejj. Bogami sada imam domaci zadatak˝-Sta da ti kazem tako se to radi. Ako ovi odozgo nista nebudu rekli nastavicu tako,to je fora seko,ma furaću ih u svakom slučaju,briga me˝)
Eto,pošto sam izguglao ovaj neverovatni forum i video :shock: o cemu se radi ,rekoh moraću da napišem ovo,toliko od mene i adios amigos. :wave: