Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Mar 2026, 21:38:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marijana Micic  (Pročitano 1630288 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W610I
Postoje ljudi kojima je posao da pomazu ljudima poput tebe! Obrati im se!
A sto ti mislis da sam lud sto sam hteo da vodim Maru na picence? Ili mislis da sam lud sto sam ostavio brata da mazi neko kucence a ja otisao desetak metara dalje? Pa nije on mao dete ima 10 godina moze valjda da bude sam koji sekund. Inace nije prvi put da nisam uspeo da je odvedem na picence. Jos kad je bio JZ ona bila kod mene u gradu prosle kolima pored mene i onda sam je prvi put video uzivo, onda sreo sam je LS ali tada je jurila sa nekim pa je nisam pitao nista, bio sam na VB Izbacivanje tamo jbg kada se zavrsio bilo 12 a ja se dogovorio sa ortacima da idemo na neki splav pa je nisam pitao i najblize odma posle ovog sam bio na dictationu na Adi. Zavrsio se oko pet je taman cekao kad ona sa jos nekom drugaricom ide ja reko sad cu da ih pozovem na picence kad zove mene tetka da brze odem kuci posto ona zaboravila da iskljuci rucak a otisla na posao.Tada san i najduze pricao sa Marom pricali smo od onog bandzija pa skroz do izlaza iz ade onda ona valjda sa burazerom otisla negde. Inace sa nama su isli i neka Marina drugarica i Maca pa tako smo se zezali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Bio sam na predstavi Krcmarica Mirandolina i mogu da kazem da Mara glumi ok. I pazite sad ovo sta mi se desilo kada sam isao to da gledam. Zavrsila se predstava i ja reko da sacekam Maru da je odvedem na kaficu picence ali oces q uvale mi moji da cuvam brata koji ima 10 godina taman pre predstave i jbg-a sta cu moram da ga cuvam. E sad da je on miran nebi bi bilo problema. Nego cekam ja sa njim ispred pozorista da Mara izidje kad on mora na wc aj udjemo mi u pozoriste. Kad je zavrsio idemo mi kad ono Mara negde oko 20 metara ispred mene sa jos neke 2 drugarice. Ja potrcim sa bratom kad ono naidje neko covek sa stenetom retriverom i moj brat nece ni da mrdne zalepio se za stene. Ja aj reko idem da zaustavim Maru cu ostavim brata pa cu ga pokupim samo dok zaustavim Maru. Dodjem ja kod njih tri , sve tri izgledaju kao da imaju najvise 22 , i reko cao, ja sam taj i taj, ja sam Maro tvoj fan kad okrenu se ja nema mi brata. Ja pobeleo to kad sam gledao gde mi je brat meni se cinilo ko da je trajalo minimum pola sata a najverovatnije je trajalo oko pola minute posto mi nisu nista rekle jbg ja otrca da nadjem burazera kad ono on se nije video posto je bio uz neki izlog i gladio ono stene a covek koji setao to stene se trese od hladnoce. Ja ga uhvatim za ruku reko ajmo gore do Mare kad oces q nema ih. E da je to bio kraj bilo bi ok nego pazi sad ovo cekamo mi tamo kod studentskog 41 kad ono prodje pored mene Mara sa drugaricama ja sa ovim mojim ajmo brze jbg dok sam ja ovog mog povukao, on frajer muva tamo neku malo nesto joj prica ( na brata je  Smile ) one se nekako provuku izmedju nekog kamiona jbg prodje kamion kad neke tri gledaju u izlogu i cinilo mi se odma da ova nekako ima ispucalu kosi i da joj se sise vuku po kaldrmi al reko mozda mi se pricinja kad ja pridjem reko cao Marijana kad okrenu se neka ruzna ko da ju je poplava izbacila a ja bezi brze dok mi se ova nije okacila na grbacu. Jbg-a ko u filmovima ovo nebi ni Kusturica mogao da rezira. Tako da mi propo pokusaj jbg a ja nisam iz Bg-a tako da sad moram malo da se strpim pa opet da pokusam  Smile . Inace neznam sta da kzem Mara izgleda ko moja sestra od 19 godina. Neznam samo da li ove od 19 izgledaju starije ili ove od 27 mladje ali jbg nikad nebi rekao da je tolika razlika

Brate, mogao si jednostavno da kažeš da ti se iskomplikovalo da priđeš i zatražiš autogram... Ali da je vodiš na piće  Smile lol.
brate, koliko godina ti imaš?
« Poslednja izmena: 17. Jan 2010, 13:44:34 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W610I
Ma imam ja vec i autogram i imam slika sa Marom koliko oces. Ona je ok devojka imao sam i prilike da pricam sa njom kao sto sam vec rekao kada je bio Dictation pricao sam sa njom sigurno pola sata. Nego znas da ona voli da pije pa odatle mi ideja. Inace pre jedno 3-4 godine su isli ovi sa foruma na neku premijeru i posle vodili Maru na pice kaze super se proveli.Kazu Mara pije ko sundjer ali jbg ne bi zalio love. Inace Mara je grobarka a ovi kad su je vodili na pice kazu zezali je posto je Partizan bio izgubio derbi, pa kazu da je ono bas navijacica posto je branila Partizan ali nekako nespretno posto kaze prati samo malo kosarku. Imao sam ja devojku koja pratila fudbal bolje od mene al ni to ne valja jbg mi na derbiju ko da mi nije devojka zajedno navijamo, aj kad smo na Mari ali kod kuce nekako ko da sam sa muskarcem, sedimo pijemo pivo i gledamo fudbal. Nego da se ne udaljavam sa teme kad je budem odveo na picence u Red and white kafe  Smile ima da vam postavim slicice. Ima ona neku predstavu sredinom februara ( bar mi se tako cini da su mi u Buhi rekli ) pa ako neko oce nek mi se javi pa mozemo zajedno da je odvedemo na picence ( u paru sa drugaricama posto skoro nikad ne ide sama  Smile  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
I ti si siguran da će izaći sa tobom na piće? Fan joj samo tako priđe i kaže "ej ajde na piće, pa da te slikam i okačim na burek", a ona sva srećna "jaooo, ajdeeeeee"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W610I
I ti si siguran da će izaći sa tobom na piće? Fan joj samo tako priđe i kaže "ej ajde na piće, pa da te slikam i okačim na burek", a ona sva srećna "jaooo, ajdeeeeee"...
Jest da kazem na burek pa ima da mi iskopa oci. De bas nadje da kazem na burek sad me podseti kad je moj drug pitao da slika njegovu ribu bez brusa pa da je postavi valjda isto na burek a ova kad mu sinula samarcinu kaze posle mu dva sata uho zujalo. Ma isla bi posto nebi je ja sam isao pitati nego odem sa ortakom pa jbg trojca kada vrse pritisak ici ce. A i sta necemo je mi silovati nego je castiti picem pa ja bi iso samo da neko oce da me pozove  Smile Samo da znate ja jos uvek zalim sto nisam mogao ici onda sa clanovima onog foruma jbla me skola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
Ozzy najavio a ja cu da predlozim  Smile Operacija silovanje Marijana Micic zainteresovani nek se jave i idemo xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Gangrape - 5 out of 6 people enjoy it.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 321
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
hahah koji bolid... zali boze vremena dok je odkucao ono...
IP sačuvana
social share
stand by me my apprentice, be brave, clench fists...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
neću ni da se trudim da komentarišem takve gluposti......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Mar 2026, 21:38:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.