Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 08:38:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marijana Micic  (Pročitano 1627087 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1297
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
To je to i ja mislim..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Ma nemoguće! To mi je nesso dao pre dva meseca!

intervju marijana mićić, tv voditeljka
štrojila sam prasiće
morala sam i da muzem krave, kopam. Ko misli da je "jednostavan život" šund ne treba ni da ga gleda

odbila sam ponudu za jednu seriju jer je trebalo da se skinem. Nisam stidljiva, ali ne mislim da je u tom slučaju za skidanje postojalo opravdanje. Pre bih volela da moja karijera prođe bez takvih momenata

iako je jedan duži period svakodnevno vodila dečju emisiju "bunga banga re" i šou "hoćeš - nećeš", marijanu maru mićić gledalačka publika zapamtila je tek onda kad je sa tada već popularnom koleginicom anom mihajlovski uletela u jednomesečnu seosku avanturu zvanu "jednostavan život". Po uzoru na čuveni šou sa paris hilton, ove dve beogradske frajle morale su da pokušaju da opstanu mesec dana na selu, bez porodice, telefona, gradskog života i što je najvažnije - bez novca. Ma koliko da u ovoj avanturi svojim dogodovštinama zabavljaju široke narodne mase, među gledaocima ima i onih koji na ovakvu zabavu gledaju sa nipodaštavanjem i željom da se, kako kažu, "ovakav šund što pre skine sa malih ekrana". Upravo ovakvi komentari bili su povod da čujemo šta o svemu tome, i drugoj sezoni prikazivanja, misli jedna od dve akterke - mara.

- ja se zaista ne obazirem na takve komentare. Ovo je zabavna emisija i kome se ne dopada, taj ni ne treba da je gleda. Mi nismo došli da edukujemo ljude, već nasmejemo i zabavimo. Verovatno mnogi od njih nisu ni shvatili poentu serijala.

a šta je poenta.

- pa da je kod nas u glavnoj ulozi bio neko kao što je to u americi paris hilton, na primer ceca ili jelena karleuša, mnogi bi verovatno shvatili poentu. A to je da se neko ko je ultrabogat i ko nije nikad boravio na selu okuša da tamo opstane bez para?

i je li vama bilo teško da opstanete.

- nije bilo lako, pogotovu u prvom serijalu, jer smo stvarno morale da ustajemo u pet ujutru, da beremo lubenice i da ih pakujemo u prikolicu, još sve po kiši, po blatu. Morale smo i da kopamo, štrojimo prasiće, muzemo krave? Sreća, što su meni neke stvari manje teško padale, neke ani, pa smo se raspoređivale.

u nekim epizodama ste se baš svojski potrudile da svi ti poslovi izgledaju kao da vam baš teško padaju. Je li to gluma ili ste stvarno tako gadljive na te seoske poslove.

- ma ne. Ja sam imala babu i dedu na selu i ovo mi nije bio prvi susret sa takvim načinom života, ali ipak kod njih nisam bila prinuđena da muzem krave i štrojim prasiće? Ti događaji su deo scenarija, a sve ostalo smo ana i ja privatno. Naravno da ja na selu ne bih krenula u štiklama i sa šminkom u njivu, ali tako moram po scenariju. Dosta puta sam bljak morala da glumim.

jesu li bar domaćini bili gostoljubivi.

- porodica blažić kod koje smo bili mesec dana je stvarno divna, ali ne možete vi tamo pet nedelja da budete gosti. Prvih dana je bilo tako, ali posle "maro, idi operi sudove? Ana, donesi nam ovo. " ili "gde ste pošle vas dve u ovo doba! "

da li bi na kraju mogla da napustiš beograd i živiš takvim životom!

- zaključila sam posle svega ovoga da najviše volim svoju kuću i svoju porodicu i da ih, kao ni beograd, ni za šta na svetu ne bih menjala? Moja porodica je dvadeset godina živela na obilićevom vencu i kad smo se preselili van centra stalno sam kukala? Međutim, posle ovog iskustva, na novoj lokaciji mi ništa ne smeta.

stalno si radila ovakve zabavne emisije. Je li to i tvoja želja ili puka slučajnost.

- iskreno, ja volim ovakve serijale jer tu ima dosta glume, što je moja primarna profesija, budući da uskoro završavam glumu na akademiji lepih umetnosti. U "bunga banga re" sam upala slučajno umesto mog profesora marka stojanovića, a u "emotion" sam stigla slučajno jer sam negde srela anu i ona mi je rekla da se javim na konkurs za nova lica?

glumiš u "sumnjivom licu" u pozorištu "slavija". Je l' radiš još nešto.

- osim ovih emisija i toga, ne radim ništa više, ali bih volela. Volela bih da radim i u pozorištu, ali pre svega u filmu, odnosno u nekoj seriji poput serija siniše pavića?

pa što te nema u serijama. Je l' ne dobijaš ponude.

- jednu ponudu sam odbila jer je u nekom trenutku trebalo da se skinem, a zaista nisam htela da mi tako nešto bude prva uloga i uloga po kojoj ću ostati zapamćena? Nisam stidljiva, ali ne mislim da je u tom slučaju za skidanje postojalo opravdanje? U svakom slučaju, pre bih volela da moja karijera prođe bez takvih momenata.

misliš li da postoje klanovi u domaćoj produkciji pa te zato ne zovu.

- činjenica je da stalno isti ljudi rade u istom timu, ali ja to ne bih nazvala klanom već činjenicom da neke stvari, odnosno ljude, ne treba menjati ako su se pokazali dobri. Čula sam da postoje varijante tipa nekom tetka finansira film, pa naravno da će on u njemu da glumi? Ipak, mislim da je za dobijanje prve uloge najvažniji faktor sreća, a posle ti ide onako kako se pokažeš.

šta bi radila u životu ako ne bi mogla da živiš od glume.

- u svakom slučaju ne bih napustila zemlju i beograd. Pre bih radila ovde bilo šta?

danijela stanimirović

srećno sam zaljubljena već osam godina

u jednoj od epizoda su se zbog vas dve potukli momci u jednoj diskoteci. Šta je najluđe što su uradili zbog tebe u serijalu.

- mislim da je to bilo najluđe. Bilo je momenata da, na primer, dobacuju "maro, volim te", ali toliko? Nismo mi imali mnogo kontakata sa ljudima iz mesta u kom smo, jer smo snimali po ceo dan, a uveče smo mrtve umorne jedva čekale da legnemo u krevet.

jesi li zaljubljena.

- jesam. Srećno, već osam godina?

i ko je srećnik.

- ne bih o njemu. On je neko ko apsolutno nema veze sa javnim životom?

imaš li uopšte slobodnog vremena.

- imam i to baš dosta i pored toga što radim i predstavu i dve emisije. Moram da priznam da sve to slobodno vreme volim da zujim po gradu, ispijam kafe i šetam? Mislim da ne bih ni ulazila u kuću da ne moram.

************************************************************************************

eto ga intervju, ali nema slika. . .   Smile.

[Edit by Dutch: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 14. Jun 2006, 16:49:07 od Dutch »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Postoji forum Film Televizija pa tamo otvori temu i postuj njene intervijue,ovde samo slike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Pa šta sad, da biršem interviju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
ne,al za buduce ne stavljajte bukvalno svaku rijec koju ona kaze u temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Dobro, nećemo stavljati svaku riječ. Obratićemo pažnju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6300
dajte neke slicice mare ima grud za 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1297
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Borkes iz kojih je to novina intervju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Press. . . Ali nisam našao slike. I to sitno što sam našao, nije u miniću već u farmerkama/možda plavim čarapama, nisam siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n80
Ej Borkes ma zezaju te mangupi bila je u minicu al su te slagali za gacice,nije ih ni imala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 08:38:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.