Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:08:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marijana Kostic-Mateus  (Pročitano 508790 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
dobra je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Nije lako biti zaposlena žena, majka i supruga poznatog fudbalera. Zbog brojnih porodičnih i poslovnih obaveza Marijana Mateus ima malo vremena za negu lepote, ali ga savršeno dobro koristi. Na tome ne štedi novac.
- Često putujem, i u roku od sedam dana promenim najmanje dve države. Trudim se da jednom nedeljno provedem dva sata u spa centru. Živim u Salcburgu gde u okolini ima mnogo fantastičnih hotela sa takvim oazama, pa svake nedelje mogu da odaberem drugo mesto. Tamo idem samo uveče, preko dana nemam vremena. Najviše mi prijaju blage relaks masaže lica i tela. Ponekad, pred neki veliki napor, čitavo popodne provedem tamo. Često vodim i decu sa sobom. Volim svuda da idem sa njima, a tamo postoje i igraonice, bazeni kao i masaže za najmlađe. Redovno idem na dvadesetominutne tretmane protiv celulita na nogama.
- Najviše sama brinem o svom izgledu, nisam od onih žena koje se u potpunosti prepuštaju kozmetičarima. Eksperimentišem s novim preparatima, probala sam verovatno sve koji postoje. Redovno se negujem od sedamnaeste godine, i sada se vide rezultati. Vreme i novac koji sam uložila u svoj izgled definitivno nisu protraćeni. Mislim da je vrlo važno imati dobru kremu za lice.
Uvek je radije davala novac na kozmetiku nego na odeću.
- La Praire preparati su najskuplji, ali i najbolji, nisam im pronašla konkurenciju. Važniji su mi nego nove majice i cipele. Ranije sam mislila kako ono što je najskuplje ne mora da bude i najkvalitetnije, ali se s vremenom pokazalo da je to pravilo tačno. Probala sam i profesionalnu kozmetiku kao što je Maria Galland i Cappuccino. Doskoro sam koristila Sisley i bila sam vrlo zadovoljna. Još uvek redovno koristim noćnu kremu ove marke jer je izuzetno masna i hranljiva. Ne prijaju mi preparati s mnogo vode, shvatila sam da krema mora da bude masna kako bi imala efekta. Iako sam pronašla dve savršene linije za sebe, ne mislim da su one dobre za svakoga. Moja kćerka, koja ima sedamnaest godina, ima sasvim drugačiju kožu, njoj preporučujem druge brendove.
Ima toliko kozmetike da su za nju svi ormarići i neseseri u kući nedovoljni.
- U stanu u Budimpešti i Salcburgu imam iste preparate, jer nikad ništa ne sme da mi zafali. Stalno kupujem i isprobavam nove proizvode, slušam savete starijih iskusnih prijateljica, i na aerodromima provodim vreme razgledajući kreme. Dovoljno mi je da na kožu ruke stavim malo emulzije pa da vidim da li mi odgovara. Jedna od krema za telo koju sam na taj način otkrila je Tocca. Pronašla sam je u Londonu, koji je, po mom mišljenju, svetska prestonica kozmetike. Dovoljno je otići u Harrods ili u Harvey Nichol's, tamo se može saznati sve o nezi lepote. Tamo sam pronašla i čudotvornu masku za kosu na bazi kokosa koja pospešuje

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

203sl1.jpg
(25.2 KB, 248x178)
203sl3.jpg
(39.07 KB, 248x178)
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Ova je za metak i ni za sta vise  Smile

attachment killed by klody - slike preko dozvoljene velicine
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 08:43:37 od klody »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zar si sumnjao da imamo drugih ideja o njoj Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bolja je od cerke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
 Smile

marijana.jpg
(52.24 KB, 501x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Al ce da salecu ko lesinari sada  Smile

16. avgust 2007.
AUFIDERZEN!
Marijana i Lotar Mateus se razvode, povod, kako Kurir saznaje - dosada?!

Posle više od tri i po godine braka, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Marijana i Lotar Mateus se razvode! Ukoliko se ne desi čudo koje bi im spasilo vezu, bivša "kraljica šećera" i nekadašnja fudbalska zvezda, a danas uspešan trener time će staviti tačku na brak koji je redovno ispunjavao stranice domaće, ali i svetske štampe.
- Marijana već dugo razmišlja o razvodu - tvrdi naš izvor blizak Mateusovima (još uvek), i dodaje:

- Glavni razlog ovakve odluke je verovali ili ne, dosada. Naime, Lotar je pravi Nemac kao iz viceva, disciplinovan i organizovan do najsitnijih detalja. Marijani je odgovaralo da se malo primiri i proživi život drugačiji od onog na koji je do tada navikla. Sva medijska pažnja koju je njegovo ime nosilo sa sobom, Marijani je u početku inponovalo i veoma odgovaralo. Međutim, s vremenom sve je prešlo najpre u naviku, a potom je počelo i da joj smeta. Jednostavno, živeti sa čovekom kome je čak i frižider organizovan po bojama, dimenzijama i vrstama hrane, nije nimalo romantično. Ma koliko se sve vreme družili sa svetskim džetsetom i ma koliko novac pristizao sa svih strana - kaže naš sagovrnik.

Ipak, uprkos navedenim razlozima, osnovni povod za Marijaninu odluku da ode od supruga pojavio se tek nedavno.

- Pre par meseci, Marijana je imala veoma ozbiljan zdravstveni problem, koje je na kraju rezultirao i hirurškom intervencijom. Tokom boravka u bolnici Lotar ju je zbog obaveza retko obilazio, što je nju veoma pogodilo. Tada je odlučila da ga napusti. Nisam je video tako odlučnu još iz vremena kada se razvodila od Koleta, te mislim da bi samo čudo moglo da im spasi brak - pojasnio je naš sagovornik.

Inače, podsećanja radi, pre braka sa Lotarom Marijana je bila udata za Miodraga Kostića Koleta i prošena od strane italijanskog biznismena Sira Mazijerija, sa kojim se dugo zabavljala, a koga je odbila jer nije bila spremna za novi brak i četvrto dete. Iz obe veze, kako je sama umela da kaže, izašla je "sa dva kofera", što i ne mora da bude potpuno tačno pošto joj se i konto u banci za sve to vreme značajno uvećao. Ovoga puta, deca joj neće predstavljati problem prilikom razlaza jer sa Mateusom nema potomstvo, ali zato imaju zajedničku imovinu... Dakle, dva mala kofera idu na stari tavan... Zlu ne trebalo.

Naši pokušaji da stupimo u kontakt sa još uvek gospođom Mateus nisu urodili plodom jer je njen mobilni telefon već danima nedostupan, te smo tako ostali uskraćeni za izjavu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
šteta što ovu našu sprkinju jebe neki essesovac
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile

image.jpg
(40.16 KB, 400x342)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:08:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.267 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.