Sestre i braćo administratori - brzo, neodložno... please, please... hvatajte ovog malog neuravnoteženog i odstranjujte ga odavde! Kako je počeo, pokakiće čitav Burek forum...
Hvala unapred!
kako te nije sramota? video sam vec da si ijako se mene to ne tice vec ulazio u sukob sa nekim clanovima bas zbog ovoga. imas potrebu da sve komentarises da sve neke svoje stavove pises. ako ti se ne svidja neki tekst, citat, neka tema molim lepo nemoj da komentarise, pises, pratis. samo si ti fin, svi drugi su nedolicni, vulgarni, bezobrazni, ovakvi onakvi. nemam obivaj da ulazim u sukobe i da nesto komentarisem ali ovo sam morao jel se licno tice mene. ako ti se ne svidja moj komentar za neku temu, voditeljku ima drugacijih nacina da se to kaze. a ne ovako. vise necu nista odgovarati kakav god da je tvoj odgovor, ako ga bude bilo. mada nisam siguran kako ces ti ovo shvatiti.
Isto važi i za mene. Ako ti se ne sviđa šta sam napisao ti i tebi slični, nalevo krug. Nisam došao ovde da čitam vaše debilne, dokoličarske gluposti nego da uživam u lepotama dama kojima su teme posvećene.
Strahovito jebozovna zena..njen muz je definicija srecnika.
A da li dotična sada uopšte ima muža?
Mislim ono - da su "u zajedničkom domaćinstvu".
Ja nikada nisam naišao na neki podatak, na bilo kakvo spominjanje njenog muža, a kamoli na neku njihovu zajedničku fotkicu. U javnost je izašla sa time da je dvostruka mama, ali muž... Možda su se još odavno "raskantali", ali nju jednostavno mrzi da zbog toga menja prezime. A možda jednostavno čeka da to obavi kada nađe novog muža...
Ako je neko ulovio nešto na tu temu, molim da podeli ovde!
« Poslednja izmena: 15. Nov 2022, 22:34:52 od Van der Gojko »