Jel to fetiš ili moždana devijacija da se svaki put uz sliku napiše "mss" Hvala kurcu da je ona, nisi sigurno kačio sliku Cindy Crawford na ovu temu. Sigurno te povuče reč sns,mss
Ha, ha… još malo pa kao ono YSL (Yves Saint Laurent) iz luksuzne mode – možda naš frustrirani posetilac ovu kamenjarku radodajku iz hercegovačkog krša doživljava kao vrhunsku damu?!
Ne znam je li fetiš ili je moždana devijacija, to bi možda mogli da rastumače oni medicinari specijalizovani za psihu…
No, da je normalno, svakako nije – nesumnjivo je reč o teškoj patologiji…
« Poslednja izmena: 07. Apr 2026, 08:31:25 od Van der Gojko »
Četvrtak, 26-03-2026. Ko zna koje već izdanje kao “Medijska WC šolja Plus”. Ovoga puta uz neslavan rekord u količini fekalnog koje je zaprimila – skoro kao glavni kanalizacioni kolektor Njujorka ili Tokija:
Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Naš(a?) MWCŠ je (čim je saznala) još u ponedeljak 23-03-2026 poletela da se pohvali kako će 26-03-2026 biti MWCŠ na kvadrat:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Kraća, široka suknjica, vrne najlonke na tufnice, ok standardno seksi štiklice, gore čak i blagi dekolte, a dosta je jako, onako nadrkano našminkana mmmm uuuhhh🤤😤😎😁
Loša je i danas, potpuno neinteresantno izdanje, baš kao i juče. Jel sam pisao juče? Sad stvarno ne znam ni ja. Možda i nisam, ne mogu da se setim, a možda su opet i misteriozno nestale moje poruk... hmmm..., a ne bi bio prvi put
Uglavnom, danas neka dugačka crvena haljina, , ništa se ne vidi, čak i kad sedi joj dođe do kolena, a gore ni dekoltea, ma ništa.
Juče beše nešto malo kraće nego danas, crnina je bila sktoz, čak i neki blaži dekolte, ali opet jako slabo.