Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 10:00:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakvi su zapravo nasi politicari  (Pročitano 1882 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja niti tebe niti bilo koga drugog bombardujem...Do danas, ucestvovao sam samo na jednoj temi, a to je "pitanje za LDP", i evo sad sam malo resio da krenem i na ostale...Ako je neko nekoga poceo da bombarduje, onda ste vi poceli nas...I zapravo ja ne znam sta ces ti na temi "pitanje za ldp",kada na 80 stranica te teme nisi postavio nijedno pitanje, nego si iz senke samo prozivao...A ova teme je nevezana za politicke partije,vec samo za ponasanje nasih politicara...
Ti isti politicari pripadnici su politickih partija i po tome ih razvrstavamo, priklanjamo im se ili ih zaobilazimo. To sto ti pricas nema veze sa zivotom.
To sta ce neki korisnik na nekoj temi nije tvoj problem. Zapoceo si temu kakvi su zapravo politicari. O cemu si hteo da diskutujes? O tome ko je vegetarijanac i ko ima kucnu pomocnicu ili nosi bele carape?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
O celukopnoj situaciji na politickoj sceni...Sta oni rade, sta imaju, a mi obicni smrtnici zbog njih ispastamo...Znaci pricam za sve...O ovome smo svi manje vise znali, ali nije na odmet procitati ovakav tekst...Ako moderatori misle da je tema visak, neka je izbrisu ja stvano necu imati nista protiv...
I Zemunko to reci Kombioondziji,a ne meni, da ne mogu da ucestvujem na forumu, on je mene prvi napao,pogledaj malo gore...

Kombiondzija postavi mi tamo pitanje na onoj temi,vezano za politiku LDP-a i dobices odgovor...Onaj koji je pitanje postavi na normalan nacin, bez porzivanja, uvek je dobio odgovor sa moje strane...Ne vidim razlog zasto bi ti bio izuzetak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Сада ћу ти поставити питање на оној теми!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Tema nije visak, ali ne mozes da ocekujes da svi izbrisu iz memorije kojoj politickoj stranci neki politicar pripada i koji politicari su privilegovaniji ili kriminalizovaniji od drugih. Osim ako ne zelis da pricas o 90% poslanika koji sede u svojim poslanickim klupama i lakiraju nokte u pauzama izmedju snimanje niskobudzetnih serija na pinku. Ili jednostavno svoju nepismenost i nevaspitanje ne prikazuju narodu jer ima je osnovna poenta bila da udju u skupstinu i u njoj ostanu radi opstepoznatog statusa i beneficija koje ovaj poziv pruza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ovo je sve tačno, ali tako je svuda u svetu. Niko valjda ovde ne očekuje da naši političari dele sudbinu naroda. Da je tako, ne bi se gurali u poslaničke klupe.

U SAD senatori i kongresmeni imaju godišnju platu tačno 165.200 $. Šefovi poslaničkih grupa imaju po 183.500 $, a predsedavajući Kongresa (speaker of the House) ima tačno 212.100 $ na godišnjem nivou.
Ovo su zvanični podaci za prošlu godinu (2006.) Za upoređenje, prosečna plata u Americi je 39.795 dolara na godišnjem nivou (zvaničan podatak iz 2005.)
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Jos jedna infomacija koju sam ja licno zapazio gledajuci skupstinu, da u skupstini jedva ima oko 100 poslanika...Istina je da su radikali najaktivniji, ali nije mi jasno kako skupstina svaki put ima kvorum kada nikad nema 50% poslanika u njoj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
u skupstini ima 250 poslanika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ma ajdeeee...Pa zato i kazem da ih jedva dodje 100,zato sto ih ima 250...I zato i kazem da ne znam kako uvek ima kvoruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
u skupstini ima 250 poslanika
Iskreno smatramda je ovoliki broj poslanika veliki balast za valjan rad Skupstine.
Zar treba Srbija da ima toliko poslanik?
Smatram da je najvise 100-tinak poslanika dovoljno.
pri tome najvaznije bi bilo da okruzi imaju po 2-3 poslanika a da politicke partije dobiju ostali broj - prporcionalno.  Poslanici predstvanici okruga treba da  budu najodgovorniji svojim biracima iz okruga i da brane interese okruga a da partijski vojnici budu stvar partije koja ih bira za Skupstinu na osnovu broja dobijenih mandata.
Podrazumeva se da i poslanici iz okruga mogu ali ne moraju da budu clanovi partija.
Znaci treba promeniti izborni zakon i prilagoditi ga novom modelu.
najgluplja stvar koja je sada u izboru poslanika za Skupstinu je da na okrugu partija dobije najvise glasova i nema svog predstavnika u Skupstini nego neki partijski poslusnik sedi kao predstavnik nekog okruga sa kojim ili ima malo dodirnih tacaka ili nema nikakavih.
Samo tako bise uveo red u Skupstinu i bolje bise radilo.
Zakone predlaze ko stigne i kako hoce -po partijskoj liniji ali to bas i nije najbolje- do sada se pokazalo da je tako.
Zakone treba da predlazu ekspertske grupe ljudi iz te oblasti bez obzira na partijsku pripadnost.
Poslanici trebaju ozbiljnije da shvate svoje obaveze i da shvate da nisu tu zato sto su lepi, sto treba da dobiju nacionalne penzije, razne privilegije vec da su tu jer su biraci smatralida oni u tom trenutkiu mogu da budu najbolji predstavnici i zagovornici i branitelji njihovih interesa.
Ministri bi trebali d abudu i apoliticni ljudi- strucnjaci za svoju oblast i onda ne bi biulo ovakvih cirkusa u Skupstini, Valdi.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 10:00:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.364 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.