Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:40:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82573 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Na samom kraju... ''narkoman''? Je li to nešto što nužno podrazumeva nekog raspalog klošara koji bi dao dupe za dop?

Kad je dop u pitanju, pre ili kasnije-da! Oni koji imaju mnogo novca, duže traju i nekako se održavaju na površini.

A šta je sa čuvenim umetnicima koji su radili pod drogama i stvorili neka od najboljih dela svih vremena? Da li bi Džima Morisona i Kurta Kobejna nazvao raspalim klošarima, iako oni to po ovim malo jednostranim kriterijumima svakako jesu?

Da su raspali-jesu.Možda ne spolja, ali to kako su završili, pokazuje da jesu bili raspali-iznutra.
Nikako ne bih volela da budu role model mom detetu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kad je dop u pitanju, pre ili kasnije-da!
Dop je samo uzet kao primer, može to da bude bilo šta drugo, a što ne izaziva propadanje tako brzo i pravolinijski kao dop.

Da su raspali-jesu.Možda ne spolja, ali to kako su završili, pokazuje da jesu bili raspali-iznutra.
Naravno da niko ne želi da mu dete umre od droge u 28-oj godini života niti da dekoriše stan puškom i sopstvenim mozgom (ovo je sad kao neki crni humor  Smile ), ali više sam mislila na to kakav su uticaj imali na veliki broj ljudi kroz svoju muziku i ono što su stvorili iako su bili ''raspale narkomančine''.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Da li bi Džima Morisona i Kurta Kobejna nazvao raspalim klošarima, iako oni to po ovim malo jednostranim kriterijumima svakako jesu?

Znam da sam mnogo smarao sa Hiksom, ali jednostavno moram još ... samo ... jedan .... klip ... savršeno se uklapa.

Citat

Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 14:56:31 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
ali više sam mislila na to kakav su uticaj imali na veliki broj ljudi kroz svoju muziku i ono što su stvorili iako su bili ''raspale narkomančine''.

Iskreno, ne mislim da je njihov uticaj bio dobar.

Citat
Dop je samo uzet kao primer, može to da bude bilo šta drugo, a što ne izaziva propadanje tako brzo i pravolinijski kao dop.

Znam da može da bude bilo šta...ali čim izaziva propadanje, bilo fizičko, bilo psihičko, bli kombinovano, po meni svakako nije dobro.
Da li bi pomenuti umetnici bili podjednako dobri i da se nisu drogirali, ili bi bili bolji? To je pitanje na koje nećemo dobiti odgovor,  jer ni sami nisu dali sebi priliku da to saznaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da li bi pomenuti umetnici bili podjednako dobri i da se nisu drogirali, ili bi bili bolji? To je pitanje na koje nećemo dobiti odgovor,  jer ni sami nisu dali sebi priliku da to saznaju.
To je tačno, samo se nikako ne mogu složiti sa time da nisu imali nikakav uticaj. Po meni su bili prekretnica, posebno uticaj Doors-a na establišment šezdesetih, ali to sad nije tema. Smile

Možda oni i nisu najbolji primer, ali i mnogi pisci su i te kako voleli da popiju, mnogi od njih su bili konzumenti absinth-a, LSD-ja i raznih nekih stvari za promenu percepcije. Pa opet nisu važili za suicidalne budale.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Mislim da previše plastično shvataš te pojmove ''zavisnik'' i ''rekreativac'', shodno tom ''moranju'' da nešto uzmeš kako bi se proveo. Primera radi, meni je u srednjoj školi bilo nepojmljivo da izađem u grad ili odem na žurku, a da ne pijem. Ne samo meni, celom mom društvu. Bili smo klinci, neiživljeni i od 2 đus votke smo bili u tripu da niko nije lud kao mi i da niko ne zna šta je provod kao mi.
I meni, na srecu srednja skola je iza mene  Smile Nisam van poroka ni dan danas, ali ne vidim nista lose u tome da se kaze da je neko zavistan od necega. Na kraju krajeva, nije ni svaka zavisnost bolesna u nekom smislu. Tezi oblici su itekako opasni po zdravlje coveka i kao takvi treba da se lece, blazi oblici i nisu toliko pa neki od njih i skoro uopste nisu opasni. Ne vidim da je opasno po zdravlje ukoliko npr neko popije 2-3 kafe dnevno cisto iz socijalnih pobuda Smile

Citat
Znaš koliko jednog narkomana zabole šta ti i ja ili iko misli i da li imamo pravo ili ne da ga nazivamo narkomanom? Mislim da mu se savršeno jebe, jer da mu je stalo šta drugi misle, ne bi sebi obezbedio takvu etiketu koja se uopšte ne skida lako.
Svako zivi svoj zivot i ni ti ni ja nemamo pravo da ikome odredjujemo sta da radi. Samo ne shvatam cemu odrambeni stav ljudi i koprcanje da oni nisu ta etiketa ako ih je vec toliko briga sta ostali misle o njihovom "poroku". Da se nekome "savrseno jebe" rekao bi "to je samo vase misljenje" i nastavio dalje sa svojim porokom

Citat
Da li bi Džima Morisona i Kurta Kobejna nazvao raspalim klošarima, iako oni to po ovim malo jednostranim kriterijumima svakako jesu?
Raspalim klosarima ne, narkomanima sigurno. Nazvao bi ih odlicnim umetnicima jer na njih gledam kao na muzicare, to sto su narkomani je druga stvar. Etiketiranje ljudi nije lepo ali ne vidim nista lose da se stvari nekada nazovu pravim imenom tj onakve kakve jesu
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Raspalim klosarima ne, narkomanima sigurno. Nazvao bi ih odlicnim umetnicima jer na njih gledam kao na muzicare, to sto su narkomani je druga stvar. Etiketiranje ljudi nije lepo ali ne vidim nista lose da se stvari nekada nazovu pravim imenom tj onakve kakve jesu

Greska je samo sto su takvi ljudi mladima uzor. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
To je tačno, samo se nikako ne mogu složiti sa time da nisu imali nikakav uticaj. Po meni su bili prekretnica, posebno uticaj Doors-a na establišment šezdesetih, ali to sad nije tema.
Nisam rekla da nisu imali nikakav uticaj, već da njihov uticaj nije bio dobar..posebno jer su popularizovali drogu i pogubno uticali na generacije posle njih.

Citat
Možda oni i nisu najbolji primer, ali i mnogi pisci su i te kako voleli da popiju, mnogi od njih su bili konzumenti absinth-a, LSD-ja i raznih nekih stvari za promenu percepcije. Pa opet nisu važili za suicidalne budale.

Kao Van Gog? Jedno oličenje normalnosti? Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 15:15:54 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da nije bilo droga, Doorsi nebi postojali na način koje ih poznajemo. Pa sam naziv The Doors je inspirisan Hukslijevom knjigom "Vrata Percepcije", samo obratite pažnju na tekstove u rečima ("Break on trough to the other side", "C'mon baby light my fire, we couldn't get much higher", pesma "The Crystal Ship" je opis iskustva na LSD-ju...).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sve lepše od lepšega.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:40:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.