Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:02:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82792 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Јебига мени је битнији разлоб због којег се нешто ради. Мени је исто надувати се и напити се. Ја се са чашом-две-три алкохола нећу напити па да бих се могао поистоветити са оним који дува сваки дан. Мени би та твоја логика шљакала само ако бих се ја напио сваки дан, јер није поента у количини конзумирања већ у постигнутом ефекту. Није ми исто једна чаша и један џоинт, исто ми је пола литре вињака и један џоинт рецимо.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 01:35:27 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Oko toga mozemo da se ganjamo do sutra posto razlicito gledamo na to. Meni je nebitan razlog, osoba koja pije svaki dan par casa alkohola mi je apsolutno ista kao osoba koja duva svaki dan buksnu-dve-tri, nebitno sto osoba a)koja pije svaki dan to ne radi da bi se napila vec zato sto, eto, voli, svidja joj se ukus.
Oboje su konzumanti necega sto stvara zavisnost, sto je lose u preteranim kolicinama(sta je preterano je individualna stvar, koliko vec nase sopstveno telo moze da podnese) i obe osobe imaju apsolutno ravnopravne sanse da postanu zavisnici.

исто ми је пола литре вињака и један џоинт рецимо.

E i ti sad pricas svasta, pola litre vinjaka i jedan dzoint sigurno nemaju isti efekat, pogotovo ne isti efekat na svakog, tu imas hiljadu varijanti pa ne mozes da generalizujes...Ja bih posle pola litre vinjaka vec grlila WC solju, dok mi od jedne buksne ne bi bilo nista, osim ako nije neka Zemunska prskana Sunka ubica  Smile
Kod nekog bi mozda bilo obrnuto, prema tome ne vidim neku doslednost u tom poredjenju.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 01:54:03 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Citat
Oko toga mozemo da se ganjamo do sutra posto razlicito gledamo na to. Meni je nebitan razlog, osoba koja pije svaki dan par casa alkohola mi je apsolutno ista kao osoba koja duva svaki dan buksnu-dve-tri, nebitno sto osoba a)koja pije svaki dan to ne radi da bi se napila vec zato sto, eto, voli, svidja joj se ukus.

hahahahah vrhunski hahahahahahahaha Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Добро јбг ја ти кажем како ја гледам на то. Једно је конзумирање уживања ради а друго урољавања ради при чему ми је тотално небитно које је то средство за урољавање. Битна ми је намера.

А ово поређење сам онако лупио пошто у животу нисам пробао вињак Smile

« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 02:00:20 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
@Orf, sto, je'l nesto debilno u toj izjavi?  Smile
Pa i ovi Ameri sto se navuku na Mek jedu svaki dan to djubre zato sto im se svidja ukus  Smile

Добро јбг ја ти кажем како ја гледам на то. Једно је конзумирање уживања ради а друго урољавања ради при чему ми је тотално небитно које је то средство за урољавање. Битна ми је намера.

Da, ali ti si izrekao jos jedno...pa prilicno usko misljenje, a to je da nema podele medju drogama, vec da je sve to isto  Smile Sama pomisao na to da na primer Meth i trava stvaraju jednu te istu zavisnost i da su na istom nivou sto se tezine tice mi je...presmesna i prebizarna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ма добро ал то ја причам из мог угла и мени ништа не мења која год дрога да је у питању. Намера је иста шта год да користиш тако да то не мења много. Наравно да нису све дроге исте, али кад из мог угла посматраш то је тотално небитно.

Е и скакавцу мрзим те пошто треба да устанем око 7-8 а задржаваш ме овде већ више од сат времена Smile
Ај лаку ноћ  итеби и Орфу осим ако неко од вас не планира да се навари па да из прве руке онако напише нешто апропо теме Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 02:03:55 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Е и скакавцу мрзим те пошто треба да устанем око 7-8 а задржаваш ме овде већ више од сат времена Smile
Ај лаку ноћ итеби и Орфу осим ако неко од вас не планира да се навари па да из прве руке онако напише нешто апропо теме Smile Smile

Cudi me da uopste zelis da se kuckas sa nama narkomanima...lopovima koji kradu da bi se drogirali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Sledeci put kad dodjem u beograd zovem te da odemo da popusimo negde 1,2,3 dzointa a sutradan da popijemo par pica cisto da uporedis dozivljaj Smile Smile Hoces da se odazoves na moj poziv? Smile

Klipe trebao si danas da mi predlozis to bio ortak kod mene i pitao me ocu da varim Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Боље да сте гледали неке лепе девојке по граду и шетали према Калемегдану Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Sledeci put kad dodjem u beograd zovem te da odemo da popusimo negde 1,2,3 dzointa a sutradan da popijemo par pica cisto da uporedis dozivljaj Smile Smile Hoces da se odazoves na moj poziv? Smile

Je'l to EC-u ili meni? Ja znam na sta licim posle par pica, tako da ne hvala  Smile Smile

Боље да сте гледали неке лепе девојке по граду и шетали према Калемегдану Smile

Hahahhaa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:02:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.