Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 01:20:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82464 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia n70
Psihicki jaka osoba nikad nece imati problema sa marihuanom.
Imao sam kolegu na poslu , taj je bio naduvan od jutra ,skankom, i prvih mjesec dana krio sve,ali ja vidim koliko je sati kad dodje iz Wc-a mrtavvvv,i kasnije uz pricu otkrije se on,ponudi on meni jednu cigaru ,popusim ja , ono nije lose, dodje meni on sjutra opet, ja nisam htio jer me nije nista vuklo ka tome.
Sledeci put sam opet posle 15 dana od toga,iz dosade... Nakon 10 dana momak napustio posao,bio je naduvan,kasnije se kajao haha. I od tad nisam ,niti me vuce zelja...
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Citat
ako posmtramo tako ima i onih koji nisu drogirani pa svakodnevno potezu nozeve i pistolje ...jer su prosto debilcine

Vidis, ona cela ta tvoja teorija da je trava losa pada u vodu, samu si sebe pokopala.

Citat
Toliko ljudi koje znam su naduvani apsolutno svaki dan po ceo dan i ne moze se bas reci da ti ljudi izbegavaju sranja niti da koriste samo ruke u tucama. Cisto radi primera skoro pre mesec dana je bila pucnjava i pucao je covek koji je bio navaren ali to opet nije imalo veze sa tim sto je on navaren

Matori stvarno prodajes lose fazone.

Citat
Ni trava ni alkohol nisu toliko jaki opijati da bi promenili moj postupak toliko da bih ja strejt udario rukom a pijan/naduvan nozem a mislim da je tako i za sve ostale osobe koje poznajem

Matori sta pricas, jel znas uopste? Marihuana je spustalica i ne podize adrenalin niti zelju za nasiljem, dok alkohol to radi, ako popijes vise nego sto bi trebalo.

A ako se naduvas vise nego sto bi trebalo, ne mozes da se pomeris a kamoli da upucas nekoga ili da izvadis noz, jer te prosto mrzi da se pomeris iz tog polozaja u kome se u tom trenutku nalazis.

Iskreno matori stvarno prodajes lose price, jer je ponovo kazem nemoguce da marihana izaziva zelju za nasiljem i mogu da tvrdim da to su to sto pricas besmislice.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
Citat
Vidis, ona cela ta tvoja teorija da je trava losa pada u vodu, samu si sebe pokopala.

vidis, ja ne razvijam teorije,. nema veze sa travom . ovo je nasa realnost.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Marihuana je spustalica kada je koristis svakih petnestak dana pa te onda uradi i primetis razliku. Kada pusis 2 paketa dnevno a ima ih koliko oces koji to rade onda te trava iz nervoze vraca u normalno stanje. Jednostavno organizam se navikne na travu i onda trava ne smanjuje tvoju agresivnost niti je pojacava(bolje receno smanjuje tvoju agresivnost za koju je odgovorna, na normalan nivo). Na mene npr alkohol takodje deluje kao spustalica odnosno uspori me....

nigde nisam rekao da marihuana izaziva zelju za nasiljem samo ne mogu da prihvatim da neko kaze naduvan covek nikad nikog nije napao a ja svaki dan budem uveren u suprotno Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 20:16:44 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung S8
Citat
Kada pusis 2 paketa dnevno a ima ih koliko oces koji to rade onda te trava iz nervoze vraca u normalno stanje

Trava te iz nervoze vraca u normalno stanje? Smile

Cekaj, znaci ti hoces da kazes da covek koji vari svaki dan po ceo dan, postaje nasilnik? Smile

Citat
Jednostavno organizam se navikne na travu i onda trava ne smanjuje tvoju agresivnost niti je pojacava(bolje receno smanjuje tvoju agresivnost za koju je odgovorna, na normalan nivo).

Matori koja agresivnost, sta pricas, ja varim od osmog razreda i imam ortake koji isto toliko vare i koji nikada nisu imali problem sa agresivnosti jer vare mnogo. Smile

Citat
nigde nisam rekao da marihuana izaziva zelju za nasiljem samo ne mogu da prihvatim da neko kaze naduvan covek nikad nikog nije napao a ja svaki dan budem uveren u suprotno

Da, zaboravio sam da zivis u Bronksu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Vi odoste od teme. To sto pricate uopste nisu negativne stvari vezane za gandzu. Ko hoce da nabode nekoga, on ce ga nabosti ako je lud, to nema veze sa gandzom. Problem je u toni ljudi koji puse po 2 keta dnevno sto se pretvore u *ebene biljke, to je problem. Ne da nece ubosti nekoga, nego se nece pomeriti sve i da njih neko hoce da ubode...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung S8
Ja upravo o tome i pricam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
шта знам...пушио сам марихуану у средњој и можда још две три године после војске...престао сам и уопште ме не вуче ништа према марихуани али са цигаретама је сасвим друга прича...никако се отргнути Smile

нити сам за а ни против људи који конзумирају марихуану...њихова ствар
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Thug zabrinjavas me iskreno Smile hahahahahahah

Citaj kao sto je napisano a ne kako ti hoces da procitas Smile Nisam rekao to sto ti hoces da mi ubacis u usta....

Duvas svaki dan=nisi nervozan
Prestanes da duvas nekoliko dana= postanes nervozan
Posle godinu dana intezivnog duvanja postajes covek koji je normalan kada je naduvan.
Posle godinu dana intezivnog duvanja postajes covek koji je nervozan kada nije naduvan.
Ne zivim u Bronksu zivim u Uzicu i nagledao sam se u svom zivotu onoga cega ti neces za tri zivota.

Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple 15
Sad cu da izgovorim jednu tipicnu bgd recenicu - Uuuuuu, sta ti je rekao... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 01:20:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.707 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.