Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 17:05:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82230 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Citat
Dakle, po tebi, speed, LSD, extazy, trodoni, artani, kokain, nisu droge?

To jesu droge, ali od njih ne mozes biti zavistan.

Citat
Ne moras da budes svestan da ti je lose a da je to cinjenica, razmotri i tu opciju.

Nemam cega da budem svestan, onoga dana kada budem prestao da dajem ispite, izlazim napolje, ne budem imao devojku, ne bavio se nijednim sportom, e onda bi mogao da priznam da imam problem.
Ovako, to sve ispada smesno.

Citat
Sve sto menja stanje svesti je podlozno za navlaku.

To jedino ako je covek glup i mentol.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kako ne covece...Da li si kad video coveka posle 10 dana na speedu? Pa reci onda da ne izaziva zavisnost, kad se, onako propao, iskulira 2 dana i pukne ga depresija do koske, pa ode i zavrsi sto brze da se popravi. Kokain isto to samo puta 5. Na LSD ne mozes da se navuces, ali zato mozes lako da fijuknes i da ne izadjes iz tripa nikad. Nego, tema je trava. Trava ti nista od toga ne uradi, ali ti labavi stav prema eksperimentisanju. Ima ljudi koji eksperimentisu pa odu u aut, ima ljudi eksperimentisu pa prestanu, ima i onih koji ne rade to. Poenta je da ko nije jak i samopouzdan u pravom smislu, ne lazno, ne samoobmanjujuce, moze jako lako da najebe. Sto je to poenta? Zato sto je vecina takva. Mozda ti nisi, ne znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung S8
Citat
Da li si kad video coveka posle 10 dana na speedu? Pa reci onda da ne izaziva zavisnost, kad se, onako propao, iskulira 2 dana i pukne ga depresija do koske, pa ode i zavrsi sto brze da se popravi.

Kao sto sam prethodno napisao, samo debil i mentol moze da bude 10 dana na spidu! Spid ne izaziva psihicko i fizicko uzimanje posle dva dana, jedino mozes da postanes zavistan ako ga uzimas svaki da po gram dnevno, mesec dana, a tako nesto rade samo budale. Iduci put pazljivije procitaj sta pisem.

Na kokain ne mozes da se navuces, zato sto niko nema para da se drogira kokainom svaki dan!

Citat
Trava ti nista od toga ne uradi, ali ti labavi stav prema eksperimentisanju. Ima ljudi koji eksperimentisu pa odu u aut, ima ljudi eksperimentisu pa prestanu, ima i onih koji ne rade to. Poenta je da ko nije jak i samopouzdan u pravom smislu, ne lazno, ne samoobmanjujuce, moze jako lako da najebe. Sto je to poenta? Zato sto je vecina takva. Mozda ti nisi, ne znam...

Cekaj, ekspremrentisu sa travom i odu u aut?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Cekaj, ekspremrentisu sa travom i odu u aut?  Smile

Ne, nego sa drugim drogama. Svidi im se promenjeno stanje svesti i prijatna iluzornost koju ona nosi pa onda uzimaju razne droge da vide varijacije na temu. Procitaj ti malo pazljivije. A ovo za kokain? Zar ti mislis da se ljudi drogiraju samo dok imaju para? Smiley Ili tada pocinje show?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung S8
Ne matori kazem ti da na kokain mogu da se navuku samo ljudi koji imaju mnogo kesa, zato sto neko ko nema para nema isti da kupi, sto dalje vodi da ne moze da se navuce. Kapiras?

Citat
Svidi im se promenjeno stanje svesti i prijatna iluzornost koju ona nosi pa onda uzimaju razne droge da vide varijacije na temu.

To ti je definicija svakog opijata. Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 19:32:07 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Mrzi me da čitam vašu prepirku ali dve činjenice.

Pušenje izaziva veću štetu organizmu i zavisnost od marihuane.

Za razliku od alkohola niko nije umro direktno od posledica uzimanja marihuane.

Zaključak  ako praktikuješ bilo šta od ovoga, nemoj da mi vršiš veliku nuždu o marihuani.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 
http://www.novine.ca/razno/BOLESTI/marihuana.html

procitajte i uverite se da izaziva zavisnost i da je posle dugotrajne upotrebe stetna.

nemojte biti u zabludi .... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung S8

Citat
procitajte i uverite se da izaziva zavisnost i da je posle dugotrajne upotrebe stetna.

nemojte biti u zabludi ....

Znaci ceo svet je u zabludi vec godinama, sta nas jadne snadje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 

Citat

nemojte biti u zabludi ....

Znaci ceo svet je u zabludi vec godinama, sta nas jadne snadje  Smile Smile

nisam mislila nikome da se podsmevam  Smile
procitala sam toliko o tome i o drugim drogama i imam svoje izgradjeno misljenje  Smile

ti, naravno, mozes da radis sa svojim organizmom sta ti drago  Smile

ovaj link sam postavila za one koji zele , misle ili su probali jednom ili dva puta marihuanu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Wildfire S
Par stvari o marihuani koje niste znali

Jedna od najkontroverznijh droga o čijoj se legalizaciji i dekriminalizaciji često raspravlja ima poprilično zanimljivu povijest. Evo nekih činjenica koje vjerojatno niste znali.

1. Gotovo je nemoguće predozirati se travom. Potrebno je oko 800 jointa da bi ubilo neku osobu, koja bi na kraju umrla od trovanja ugljičnim monoksidom, a ne od overdosea THC-om.

2. Paragvaj je najveći proizvođač marihuane na svijetu

3. Marihuana je prvi put korištena kao lijek u Kini 1737. godine za olakšavanje bolova kod reume i gihta.

4. George Washington i Thomas Jefferson posjedovali su farmu konoplje.

5. Marihuana je dekriminalizirana u Australiji, Češkoj, Makedoniji, Venezueli, Kanadi (za medicinske svrhe), Ekvadoru, Meksiku, Čileu, Finskoj, Nizozemskoj, Kolumbiji, Njemačkoj i Portugalu.

Legalna je u Argentini, Belgiji, Indiji, Iranu (samo za uzgoj, ne i konzumaciju), Pakistanu, Peruu i Urugvaju.

6. THC-om su bogati samo osušeni listovi ženske biljke.

7. Marihuana je korištena kao serum istine od strane američke vlade tijekom Drugog svjetskog rata.

8. Najveći joint na svijetu sadržavao je 100 grama marihuane, piše coolcrack.com.

Izvor: NetPortal

Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

weed.jpg
(1457.23 KB, 698x2835)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 17:05:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.