Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 14:55:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 83058 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nije moja stvar šta drugi rade, samo nebi najosnovnije ljudsko pravo na slobodu smelo da bude uskraćeno. Al mislim da bi, konkretno tebi, dobro došao jedan - bila bi opuštenija, otvorenijeg uma i možda bi za promenu sarkazam zamenila konstruktivnim odgovorom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Moj um je vise nego otvoren ali ne u pravcu u kom bi ti hteo. Vidis, meni ne treba trava da bih bila nasmejana, opustena, druzeljubiva - ja samo uradim klik u svojoj glavi i vec sam takva. A i jeftinije je jer ne bacam lovu na to sranje. A ja sam prakticna osoba. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

Nije moja stvar šta drugi rade, samo nebi najosnovnije ljudsko pravo na slobodu smelo da bude uskraćeno. Al mislim da bi, konkretno tebi, dobro došao jedan - bila bi opuštenija, otvorenijeg uma i možda bi za promenu sarkazam zamenila konstruktivnim odgovorom Smiley
Ja necu da koristim opijate da bi mi bilo "bolje", to sto ti koristis je tvoja stvar ali ne promovisi da je to nesto dobro po organizam kada to jednostavno nije
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Ali... zamislite samo kakvo bi to drustvo bilo kada bi svi bili ispravni i korisni...

Brrr... kosa mi se dize na glavi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@lolana to mi je drago da čujem i poštujem tvoj stav, kamo sreće da su svi kao ti i da svi to možemo. Al nije svima život med i mleko pa na žalost nije tako.
Mislim da si morala do sada da shvatiš moju poentu i da uvidiš da nisam narkoman, da jesam verovatno ne bi sada bio tu i pisao ovo već bi gledao da se snađem za lovu za sledeći rad.

Sve je ok dok to ne kontroliše tebe, a svojoj deci ću svakako uvek pre preporučiti da puše kanabis umesto duvana ili ožderavanja od alkohola - sport pre svega a posle sve ostalo.

@Anea slažem se i sa tobom, ali ne znam kakve to veze ima sa ovom temom o kojoj mi pričamo?
Ako si mislila da marihuana čini ljude neispravnim ili beskorisnim - neko te je gadno slagao ili si imala posla sa nekim duvačima koji su i inače bili takvi, ne menja to ljude, a ako ih i menja menja ih na bolje, opet kažem pričam iz iskustva, kako ličnog tako i iskustva sa okolinom i društvom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mare, kako znaš da nije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Ne, samo kazem da ne treba svi da se vode uopstenim i priznatim merilima, posebno ako ih ta pravila ogranicavaju u svakodnevnom zivotu...

Drugim recima, kada sam bila mladja i gluplja, mislila sam da svi treba da imaju iste svetonazore (i o drogama) kao ja, a onda sam shvatila da nekim ljudima takve stvari cak i pomazu u svakodnevnom zivotu (iako su mozda stetne na duze staze, ali ko zna... i pregoreli krompirici su kancerogeni na duze staze) i da zaista svako sam treba da donese odluku.

Da sumiram... not my cup of tea, ali bih svakome ko zeli da se igra sa opijatima preporucila da prvo izuci gde su mu granice tolerancije...
Isto se odnosi i na hranu, alkohol, kafu, lekove ili cigarete... koji se nalaze u slobodnoj prodaji...
« Poslednja izmena: 19. Okt 2010, 14:24:32 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
a svojoj deci ću svakako uvek pre preporučiti da puše kanabis umesto duvana
Blago tebi kao roditelju Smiley

Mare, kako znaš da nije?
Jednostavno nije, kao sto ni cigarete ni alkohol nisu dobri po organizam tako nije ni marihuana Smiley

kao sto rekoh, svakom svoje Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@Anea pa onda se ti i ja slažemo, i ja delim tvoje mišljenje, ali nažalost ja spadam u grupu ljudi koje si napomenula. Takođe i marihuana je specifična, ne deluje na svakoga isto, ima ljudi kojima jednostavno ne odgovara.

@Mare e moj ti Smiley jadan ja kao roditelj - možda, ali jadna tvoja deca sa takvim tatom Wink

Da se ne natežemo više jer nije ovo ni mesto ni način za ovakve diskusije, nikoga ja ne nagovaram, ne navlačim, niti išta promovišem - prenosim svoja iskustva u pokušaju da odgovorim na temu što konkretnije, nadam se da mi nećete zameriti
« Poslednja izmena: 19. Okt 2010, 14:45:09 od RuleMaker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ja ti zelim sve najbolje u roditeljstvu ali, uzmi od nekoga ko je strucan na tu temu, jos nisi spreman za tako nesto cim si ovako nesto izjavio Smile

Ovaj tvoj primer je kao kada bih rekao deci da umesto piva piju viski  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 14:55:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.