koj gi ima ovie filmovi neka mi javi i cena ;la dona lupo,9 songs, tell you love me,ken park,guardami,in the cat, emanuele in amerika,the ages of lulu,monela,senso 45,quiet days in clichy,monamour,countrylife, baise moi,the punishment of anne,malabimba,w. r,the right side of may brain,la storia mai racconta visitor,la vie de jesusu,breaking point,lilian,fiona idioten intimacy good boys use condoms the rasberry reich all about anna pratete e-mail na jovcevskivlatko@yahoo. com
molim za pomoc. dakle prilikom upisivanja slova na rapid ne dozvoljava mi upis zadnja dva slova . u cemu je stos. tih problema nije bilo dok su bila cetri slova za upis molim za pomoc hvala
molim za pomoc. dakle prilikom upisivanja slova na rapid ne dozvoljava mi upis zadnja dva slova . u cemu je stos. tih problema nije bilo dok su bila cetri slova za upis molim za pomoc hvala
Covek sve lepo objasnio Od skoro Rapidshare je uveo novu zezalicu za free usere to jest kad dodjete do toga da upisete ona cetri znaka da bi poceo download desi se da vam ponudi 5-6 pa cak i osam slova i brojeva a u odredjenom polju mogu da se upisu samo cetri. Stvar je u tome da se upisuju samo znakovi gde se nalazi crtez macke ali u istom polozaju kao na slici.Ako vam nije jos uvek jasno pogledajte pazljivo sliku ispod tamo se sve lepo vidi.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.