Dirce Funari has simulated b/g and g/g scenes. Laura Gemser, playing Eva, has simulated b/g and g/g scenes. Annj Goren has h/c b/b/g, b/g, scenes and b/g on stage in a nightclub. Michele Starck playing Ellen Powell has a nude scene.
Review @ imdb.com/title/tt0126620/
Two Parts: Join Separately
Directions: 1- Place all files in a single directory and join with HJSplit:
2- After joining unzip with the password: Godfather
trebao bih da pored linkova postavim i kapsove ali posto ovo nisu moji linkovi vec se sluzim sa kopi i paste (sto je vecini i jasno) ja stvarno nemam vremena da pravim iste, vec tamo gde ih ima postavljeni su u preview a naslovi su 100 posto tacni tako da na imdb mozete procitati o filmu, drugim recima ne sudi se po slici o filmu i explicit snimci nisu samo pusenje,penetracija i polni organi u krupnom planu...ja samo zelim da sto vise ljudi laksim putem dodju do filma...nadam se da me razumete ali u svakom slucaju od vas zavisi dali cu i dalje da postavljam linkove ili ne
Evo tri linka glumice Helene Ramos, nisu eksplicitni, samo malo golotinje, nema sifre. Nista spektakularno, ali kome se svidja glumica imace sta da vidi.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.