Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Margo Stilley iz igranog filma 9 songs i explicit snimci iz drugih filmova  (Pročitano 2999463 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
cao drugari evo nasao sam torrent za fim blue is the varmest colour i radi skinuo sam ga u HIVID  ekstenziji 700 mb i sda pravim dvd od njega, Evo adrese sajta gde je torrent ispravan i radi  download

[Edit by lightsoft: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 29. Nov 2013, 21:46:00 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
e moj brenko1....ne sporim da ti radi torrent, ali ne mogu da verujem da nisi pogledao fajl koji si skinuo, pa jos si pozurio da napravis i dvd, a da pre toga nisi provalio da je ceo film sastavljen iz klipa od 4-5 min koji se non-stop lupuje...i ja sam skinuo pre par dana istu verziju ali sam odmah skontao, odmah mi je bilo sumnjivo kad sam video da video pocinje bez ikakve uvodne spice..
elem, znaci i dalje ne postoji pravi torrent..kao sto si rekao trazimo i dalje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1989
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
na ovom gore linku, sto je okacio pravi, su sve sami fake torrenti...mislim da nema jos pravog torrenta za Blue is the warmest color tako da trazimo i dalje

zaboravio sam napisat,skidaš prvi file od 689.11 MB ,skinuo sam ga normalno,ne znam u čemu je problem

drugi od 1.35 GB , isto nije fake,nego traži lovu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ja sam probao taj prvi od 689,11 i dodje do 80 % i onda stane !! Držao sam ga 2-3 dana i onda sam ga obrisao !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
taman htedoh napisati, isti problem i kod mene punom brzinom stigao do 80.4% i stoji vec 10 dana..a kad otvorim taj nedovrseni fajli ide samo neki engleski audio, a sobzirom da je ovo francuski film , verujem da je i ovaj fake..ako je pravi slinuo ceo torent i potvrdjuje da je to taj film..onda ok..za sada sve govoriu da je fake
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1989
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ja sam probao taj prvi od 689,11 i dodje do 80 % i onda stane !! Držao sam ga 2-3 dana i onda sam ga obrisao !!

točno,išao sam ga ponovo skidati i stane na 80.4% ,nestao je seeder,možda bi valjalo i pričekat, iako ni ja više nisam siguran da sam skinuo sa tog torenta jer skidam i po deset file-ova,ali mislim da ipak jesam  Smile

problem rade jebeni amerikanci i ta njihova agencija za zaštitu autorskih prava,(ili kako se već zove),tako da kad se tako nešto pojavi na netu treba skinuti odma isti dan ili sljedeći jer kasnije netragom nestane  Smile
dogodilo se i mojoj sestrični to sa malim u australiji,doselili se oni tako lijepo u aus. i momak poučen iskustvom iz hrvatske drugi dan skine film na torentu a treći mu več žbiri bili na vratima  Smile , da su morali komp odnijeti na kompletno čiščenje, jer više nisu znali šta je mali sve poskidao  Smile

moj savjet je da skidate sa emule,tamo ima svega...dosta filmova nije sa pravim nazivom pa treba takve file-ove potražiti na njihovim forumima,ili ko dobro razumije ruski,tamo je još kaubojština kao kod nas  Smile i svega se nađe
« Poslednja izmena: 07. Dec 2013, 00:13:46 od pravi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ma ok pravi , hvala ti u svakom slučaju . Juče skinem '' la vie d'adele '' sa emula i obradujem se kao kuče , kad ono tokom svih  2 sata i neznam koliko minuta , koliko bi trebao da traje film ide klip od nekoliko minuta koji se stalno ponavlja !!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ništa , nepreostaje nam ništa drugo nego da i dalje čekamo . Čekamo taj film pa ''Nimphomanijac '' i čuo sam za još jedan film ''Kelly + Victor '' i videćemo da li će se još nešto pojaviti !!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
U redu je za ove nove filmove što nam nisu dostupni , jer treba i oni nešto da zarade ( uostalom zato su i uložili novac ) , ali mi nije jasno zašto nigde nema filmova koji su snimljeni pre 5-6 7 ili više godina kao na primer ''It Is fine ! Everything Is Fine . ( neznam kakav je a čuo sam da je explicit ). Čak sam negde pročitao da je postojao predlog da se na TV  neprikazuju filmovi koji nisu stariji od 30 god. Užas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1989
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
U redu je za ove nove filmove što nam nisu dostupni , jer treba i oni nešto da zarade ( uostalom zato su i uložili novac ) , ali mi nije jasno zašto nigde nema filmova koji su snimljeni pre 5-6 7 ili više godina kao na primer ''It Is fine ! Everything Is Fine . ( neznam kakav je a čuo sam da je explicit ). Čak sam negde pročitao da je postojao predlog da se na TV  neprikazuju filmovi koji nisu stariji od 30 god. Užas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taj film sam ja uploadao bio na surrealmoviez,i znam da je to bio jedini file na netu,ali pošto više nemam rapid račun to je nestalo,tamo inače znaju napravir reup.,a zašto nisu ne znam.

nego.htio sam ti reći za emule,tamo je dovoljno da skineš 5% i već možeš provjeriti jel to to,ako ti je u raru,skini si "rar preview".mali program,ako se dobro sjećam čak ga ne moraš instaliravat jer je exe verzija

što se tiće "Blue is the warmest colour " nema baš explicita,a sve bitno u filmu možeš vidjeti tu

http://xhamster.com/movies/2421752/blue_is_the_warmest_colour_lesbian_explicit_scene.html

a tu možeš skinuti isto to

http://uploaded.net/file/vg6736jw

spominjao si i ovaj, "Kelly + Victor" ,ima tu neki trailer pa si pogledaj

http://vimeo.com/61140406#

a za još koju ideju možeš i tu nešto vidjeti

http://www.index.hr/black/clanak/odabrane-najseksi-scene-u-2013-18/715664.aspx

« Poslednja izmena: 10. Dec 2013, 00:02:25 od pravi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.