Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 03:25:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je bolji Marchello ili Ajs Nigrutin?
Marchello
35.1%  (195)
Ajs Nigrutin
64.9%  (360)
Ukupno glasova: 555
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marchello VS Ajs Nigrutin  (Pročitano 60893 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson d750-i
Sto ? Zato sto nemam psa ?
ne nego zato što previše lupaš nešto što nema veze s mozgom Smile :[5]:brate,ko da si se zaljubio u marčela...pazi''ne slušam marčela''a kad neko napiše nešto protiv njega ti kao''vi pričate nešto a živite od ćaletove plate bla bla bla...''mislim...čćž čuo sam sam za vip,što pitaš?
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Promasio sam Lion iz keca u kec za fine pare sinoc
Moj covek ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Prodajem se za male pare

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene smaraju ovi komentari jednih te istih osoba i smara to prepiranje.Stvarno ja ne znam,ako vi bas nemate nista pametnije da radite nego da strebate bogznakakve reci da bi pokazali neko poznavanje hip-hopa,ok.Ja nemam nista protiv.Ali molim vas nemojte se ponasati kao da ste uhvatili nekog od tih chama za kurac jer kad se sve sabere i oduzme,ja nisam nasao nijedno pametno objasnjenje zasto bilo ko od vas slusa ovo(hip-hop) osim da bi prodavao pamet "obicnim smrtnicima".Batalite uporedjivanje i ko je kvalitetan a ko ne.Moderatore aj leba ti krni jedan lock pa da svet nastavi da bude miran kao sto je i bio do sad.....
IP sačuvana
social share
You came from nothing.
You going back to nothing.
What have you lost?
Nothing!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sa verom u BOGA za KRALJA i OTADZBINU

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Mene smaraju ovi komentari jednih te istih osoba i smara to prepiranje.Stvarno ja ne znam,ako vi bas nemate nista pametnije da radite nego da strebate bogznakakve reci da bi pokazali neko poznavanje hip-hopa,ok.Ja nemam nista protiv.Ali molim vas nemojte se ponasati kao da ste uhvatili nekog od tih chama za kurac jer kad se sve sabere i oduzme,ja nisam nasao nijedno pametno objasnjenje zasto bilo ko od vas slusa ovo(hip-hop) osim da bi prodavao pamet "obicnim smrtnicima".Batalite uporedjivanje i ko je kvalitetan a ko ne.Moderatore aj leba ti krni jedan lock pa da svet nastavi da bude miran kao sto je i bio do sad.....
E aj ne s*ri
IP sačuvana
social share
Sa verom u BOGA za KRALJA i OTADZBINU
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Brate hip hop nije muzika , hip hop je kultura ( al sam pametan ) ... Ako ne nalazis sebe u toj prici nemoj u nju ni da ulazis ... Ima puno onih koji tripuju da su hoperi/reperi samo da bi bili u fazonu ... Ti ljudi slusaju fifti centa , eminema ,  komercijalni deo 43/23 "bande" ... To nije pravi hop ... A ko se nadje u toj prici ( ja ) pocne da slusa i da kopa mnogo dublje i nalazi samo bolj i bolji hop ... e onda skontas neke stvari , bla bla i skontas da sadasnji ajzak nije reper , bla bla , da je marcelo ispo chkapi u pazl-u a da je na de faktu carina .... bla ... koj sam racq ovo piso neznam .... A da , objasnjenje zasto slusam rep to jest pripadam hip hop kulturi ... trenutno je rep najkvalitetnija srpska muzika , verovato i u svetu ... Naso sam se u toj prici a ti se nadji u malter i napravim ti sina ...   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson d750-i
hahaha nađi u malter i napravim ti sina loooool Smile Smile nisi ti loš ipak nazzy
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
Ajzaklija boratlija

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 14:17:02 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Brate hip hop nije muzika , hip hop je kultura ( al sam pametan ) ... Ako ne nalazis sebe u toj prici nemoj u nju ni da ulazis ... Ima puno onih koji tripuju da su hoperi/reperi samo da bi bili u fazonu ... Ti ljudi slusaju fifti centa , eminema ,  komercijalni deo 43/23 "bande" ... To nije pravi hop ... A ko se nadje u toj prici ( ja ) pocne da slusa i da kopa mnogo dublje i nalazi samo bolj i bolji hop ... e onda skontas neke stvari , bla bla i skontas da sadasnji ajzak nije reper , bla bla , da je marcelo ispo chkapi u pazl-u a da je na de faktu carina .... bla ... koj sam racq ovo piso neznam .... A da , objasnjenje zasto slusam rep to jest pripadam hip hop kulturi ... trenutno je rep najkvalitetnija srpska muzika , verovato i u svetu ... Naso sam se u toj prici a ti se nadji u malter i napravim ti sina ...   Smile Smile

Citat

Ti vise od pola godine smaras o marcelu na ovoj temi secam se kad si jos u aprilu se samnom prepirao o marcelu?
Stvarno zar nemas pametnija posla idi mami skupi ves, caletu operi kola ili nesto trece nego sto ovde dangubis...
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 16:42:18 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 20070216
mob
Nokia e72

E sad si nam otvorio oci  Smile Smile Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Palermo stajl bebe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1282
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 03:25:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.