Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:19:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je bolji Marchello ili Ajs Nigrutin?
Marchello
35.1%  (195)
Ajs Nigrutin
64.9%  (360)
Ukupno glasova: 555
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marchello VS Ajs Nigrutin  (Pročitano 61216 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
Kazi mi , molim te , dal si cuo makar jednu pesmu od kranga ?
E sad kazi mi sta to znaci biti reper ???
E sad kazi mi ciji rep je hvalitetniji , americhki ili srpski ???
E sad kazi mi za kog repera najveci poznavaoci repa kazu da je americhki rep na srpskom ???
E sad kazi mi , dal si makar cuo za Imortal tehnika , Metod Mena , Kuban Linka  , Rzu , Gzu da ne nabrajam ???
E sad kazi mi , kad si vec kod Moskrija , koji rep je on furao ???
I za kraj kazi mi majke ti kog sam ja repera pomenu a da se lozi repuje a ne peva o kurvama i sl... ???
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 20:52:26 od Nazzy90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson d750-i
1.nisam al pretpostavljam da je njesra
2.američki i srpski rep se mnogo razlikuje...omiljeni američki rep mi je oldschool i underground,a grupa wu tang clan.ono o čemu repuju wu tang,killarmy,nwa i ostali ima veze sa mozgom jer u americi postoje getoi,zatim oni su crnci i većina njih je imala težak život i oni znaju o čemu repuju(ako me razumeš...).glupo je da srpski reper kopira američke crnce jer,uf kako da ti objasnim,on/i jednostavno ne žive tako,ne kažem da nisu imali težak život ali ipak,kad malo razmisliš,na šta se oni žale?pretpostavljam da taj krang ako ne peva o ravama da repuje(što je još gore)o životu,nasilju i sličnim glupostima koje nisu karakteristične za srpski rep...prema tome biti reper u srbiji znači repovati poput ajsa koji se jednostavno zajebava sa svim i svačim i na duhovit način prosto secira sva sranja u društvu...ja kad slušam  đusa(koji repuje o kurvama) ili struku(ne zna ni on o čemu peva)smorim se do jaja jer nema ništa zanimljivo u tim pesmama.e sad,američki rep je nešto drugo,to ne može da se poredi sa srpskim.crnački reperi,pravi reperi(naravno da ne mislim na šabana 50-ja i sl.)imaju tu neku harizmu i...ufff.jednostavno ne može se porediti domaći i američki rep...
3.naravno da je američki kvalitetniji iz milijardu razloga
4.nisi se lepo izrazio,vidim da nisi čuo za east coast,west coast,pop rep...američki rep može biti i wu tang(koje slušam)a može biti i 50 cent,eminem i sl.komercijale...znači trebao si biti precizniji.ali eto,možda je jebeni struka srpski 50 cent...
5.naravno da sam čuo za method mana,gzu a.k.a. geniusa,rzu i sl.pa ja to i slušam
6.moskri je furao tzv.heroin rep koji je bio popularan sve do njegove smrti(mada je i sad popularan)ali prti be ge više neće biti isti bez moskrija.
7.ne razumem...?
toliko od mene Smile
p.s. svaka čast za gzu,rzu i methoda Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
Rzu , gu i metoda sam pomenu cisto onako , slusham ja mnogo dublji rep....
normalna stvar da sam cuo za east/weast coast , dirty south .....bla....
Vidim da se razumes u rep , ajd da nastavimo raspravu na pvt posto cemo da uskratimo fanovima repa da uzivaju u glasanju za ajs-a ....

A ovde samo jedno ( dalje na pvt ) kazes samo amri su imali tezak zivot ... Brate sta je bilo 90-ih , sta je bilo 99 , sta se desava non stop sad ??? Dal reper nema problem ako mu koncert kosta 150 e ( tolko je kosto manchi dok je imo samo de facto , sad je 800) ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson d750-i
jbg možda si čak i u pravu Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Citat
Ma oke , al brate biraj izmedju filozofiranja i perfektne lirike i sve vishe zagorele, naduvane i nepovezane spike koju fura ajs...   Smile

Ja marchela vishe i ne gledam kao repera , uzmi ga kao pisca i oke ... Zna se ko je naj reper Srbije ...
Ma kakav bre crni pisac, ono jeste pisac lake literature koju mogu da citaju baba-sere na pauzi i to je sve.

Citat
marcelo ima jedne od najboljih textova u srbiji.
ali, politiki je opredeljen pa oni koji su njegovi neistomisljenici nikad nece priznati koliko je dobar.
Nije tacno, Aleksandra Kovac i Miroslav Ilic su takodje opredeljeni (naopako) pa ko moze da im ospori kvalitet, mada je AK sa c'mon boy totalni promasaj, ali to je jedna pesma.   
Marchelo je nula od repera, nikakav glas i flow, nikakva sigurnost na mikrofonu t.j. ubedljivost, dikcija uzas ...
Prica o nekom pravom repu, ali gde je tu bunt ?
Decko mlati praznu slamu, jos uvek se trazi, a to je neozbiljno, zato postoji demo faza koju je on preskocio.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 22:40:01 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
marcelo ima jedne od najboljih textova u srbiji.
ali, politiki je opredeljen pa oni koji su njegovi neistomisljenici nikad nece priznati koliko je dobar.
Nije tacno, Aleksandra Kovac i Miroslav Ilic su takodje opredeljeni (naopako) pa ko moze da im ospori kvalitet, mada je AK sa c'mon boy totalni promasaj, ali to je jedna pesma.
Marchelo je nula od repera, nikakav glas i flow, nikakva sigurnost na mikrofonu t.j. ubedljivost, dikcija uzas ...
Prica o nekom pravom repu, ali gde je tu bunt ?
Decko mlati praznu slamu, jos uvek se trazi, a to je neozbiljno, zato postoji demo faza koju je on preskocio.
Citat
jbg. necemo se sloziti za flow, glas..
glas je stvar ukusa, al ajde.
za sigurnost na mikrofonu, ne znam, ne volim da gla slusam live. smuci mi se.
kakav bunt pitas?
pa ima 2 albuma, i svaka druga pesma obiluje buntom...
pesme poput suze, sveti bes, senke proslosti su po meni remek dela najvise klase kojih malo ima po srbiji.
ima tu i pljuvacina poput ziljave picke,  fens vs. klosh ali pesma gubi smisao kada shvatis sa kim imas posla.
dobroo je da sam ja nepristrasan pa znam da je pesma odlicna cak i ako izvodjac neiskreno pise.

nazzy, kada vidis ovako nesto:
1.nisam al pretpostavljam da je njesra
odmah rasprava prestaje, i shvatas sa kim imas posla.

ne znam o cemu pricas, niakd nisam cuo za to, ali je sigunop sranje. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Imedju ovde dvojice ja bih se opredelio za Voodo Popaya Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson d750-i
tako je kraljeviću marko Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Slabi su domaci reperi...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ajs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:19:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.