Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 00:53:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je bolji Marchello ili Ajs Nigrutin?
Marchello
35.1%  (195)
Ajs Nigrutin
64.9%  (360)
Ukupno glasova: 555
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marchello VS Ajs Nigrutin  (Pročitano 60438 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Ja neznam sta vidite u ovom glavurdanu...on je jedna prekrizena nula...nista dobro...nezna gde se nalazi..Marcelo je za njega car...ovaj Ajs nezna koliko je 2+2 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
pa ovde se ne prica o obrazovanosti a da je marcelo neki kvazi knizevnik napisao bi nesto osim svojih rep recitacija,jer ko god je dao glas marcelu prozivao se na to da je on student knjizevnosti Smile
pa hitler je bio moler Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Prodajem se za male pare

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Marcelo je glupi feget koji jedno prica a drugo radi.Pravi se sav pamet a sta god da uradi ni nema neku poentu.Slusaju ga samo klinke koje ni ne znaju sta je hip hop.Ako je u hip hop-u vazna "nacitanost" kako to da su taj isti stvorile nepismene crncuge?Ajs se bar zajebava i zna da nasmeje one koji ga slusaju,a Marcelo...On samo sisa kurac.
IP sačuvana
social share
You came from nothing.
You going back to nothing.
What have you lost?
Nothing!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 3510i
Marcelo pise i to bas dosta, treba da objavi zbirku pripovetaka, ja imam jedno 5,6 koje nisu objavljene... Odlicne su sve, vrlo poucne...
Young Dante - Ima mesta i za tebe u Marcelovim pesmama, on bi tebe nazvao - lajava pizda... (bez uvrede)
Moj ti je savet da ga malo preslusas, pa tek onda daj neki sud, a ne samo da je glupi feget, to ti je suvise plitko...
Sto se tice Ajsa, mislim da je car, nastupi su mu sjajni, textovi su mu urnebesni i stvarno je jako dobar, vrlo cesto ga slusam...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Procitah ovo i ne mogu da verujem....

Prvo Varicelo je smesniji....tj. mnogo je smesan bre...
Kao da slusam neko pile da recituje pred uciteljicom...mislim stvarno..
Drugo, ne znam da li ste primetili ali ovog Varicela slusaju uglavnom devojke, tj. devojcice a koliko vidim izgleda da su poceli da ga slusaju i oni decaci koji redovno rade domaci iz matematike.
Pre mesec dana bio je u Zr-u na koncertu i najveci broj njegovih obozavalaca ostao je napolju jer nisu pustali decu iz osnovne skole...

A sto se tice Nigrutina ...
Prvo, svaka mu cast za ime...samo debilu ne "zaigra brk" kada ga cuje....
Drugo, onaj ko je smislio sledece: "neko mi je sipao drogu u heroin" i " zavija dek jer to mi je stek..." zasluzuje respect.
Trece , deco Rap se ne slusa tako.Ja ga slusam od '91,tj.od kada sam prvi put cuo PUBLIC ENEMY. Samo malo prodjite kroz RUN DMC, NWA, ICE T-a....(nisu vrste sladoleda) pa cete shvatiti zasto imam takvo misljenje o Varicelu...
To je napaljeni klinac. Cudi me da nema jez frizuru:)
Za Rep je potreban glas, inace bi i Majakovski,Prever,Andric, Puskin, Copic i Crnjanski bili najveci reperi i MC-ijevi na svetu. Zbog njihovih tekstova se mnogo vise "zamisli" nego zbog Varicelovih.
Zamisli MC Dobrica Eric na EXITU....hahahahahahha

AJS je najoriginalnija faca....

Takodje sam slusao Public Enemy,Run DMC,2Pac-a,Notorious BIG-a....Da ne idemo dublje u materiju...
Ajs je po meni veci napaljenik nego Marchello.Pogledaj samo repertoar njegovih "pesama"...
Lako je biti urimovati Vulgarnost i Prostakluk,ali daj bre da cujem nesto Pametno i vredno spomena...
I ne mogu da shvatim koji to mozgovi slusaju Ajsa?
Verovatno oni koji su u pubertetu...Ako je tako,onda mi je razumljivo...
Sto se tice glasa,mislim da sam cuo da su Ajsa pozvali na San Remo...Covek ima stvarno skolovan glas... Smile
I da Ajs je bas originalan...U prostakluku verovatno...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

www.rap-serbia.tk

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson k800i
Ajs Nigrutin je seljak...

On jednostavno uzme recnik i gleda sta se rimuje. To nije Rap...
Marcelo iole pokusava da bude rapper ali to je sve komercijala...

Inace ako je Ajs Seljutin rapper, ja sam printz od welsa...

Ontopic. Naravno marcelo...
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Ne kapiram, kako mozes da komentarises coveka, a da ga pritom ni ne poznajes. Nigrutin nesto radi i u tome covek uziva, a tebi care ako se to ne svidja , jednostavno ga ne slusas. Njih dvojica rade slicnu muziku, ali su im teme totalno razlicite. Marchello ima dosta ozbiljnije tekstove, dok se Nigrutin zajebava.
E sad poenta u svemu je ta da su oni zabavljaci, a ako cemo o rep muzici, daleko su oni od toga, tj Evropa je daleko od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6500s
Prvo Marchelo studira knjizevnost logicno je da su njegove pesme teze za slusanje kod obicnog slusaoca morate da se udubite da bi ste shvatili sta je covek hteo da kaze ali mi se ne svidja sto se plasira kao underground a pojavljuje se svuda.
Ajs je lik koji se bukvalno proserava mnogi tvrde da su njegove rime bezveze ili ti da je covek seljak alo ljudi nije toliko bitna rima koliko je bitna poenta i ono sto je covek hteo da kaze.
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija, jebote ima nas svuda.
Mess with the best die like the rest.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

meni je bolja muzika od  Ajsa nigrutina
neznam po cemu je taj marchelo tolko poznat, ajsu je muzika mnogo bolja a i tekst

seo sam u kola i krenuo na mars
poneo sam sendvice i jedan paradaiz,
--javi se nigrutine dal si u orbitiiiiii
--ponesi sa zemlje hasisa i rizli
poneo sam vise nego prosli put u
vi spemite kentor i dva gramadz ljut....

STRAVA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia 6630
Marcelo mozda ima nesto pametno da kaze, ali realno smara. Ima tu par dobrih pesama, ne kazem da nema (Pozeriste nije losa) ali i on ume da bude perverzan ko i Ajzak (poslusajte samo "Hocu da te prevarim" ili freestyle (Edo Maajka, Ajs, Timbe, Marcelo, Suid, Lud i mnogi drugi). Ajs je car jer su mu rime smesne i originalne. Covek ima svoj stil i drzi se toga. Marcelo pametuje, a onda ode u Kotez i glumi ludilo (he he "uzivam u siru, davim se u vinu, koja glumi ludilo pljunem joj u kriglu...*plju*).
Chavo Ledeni aka Nigga Dez aka Ajzak aka Ajs Nigrutin je najjaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 00:53:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.