Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:27:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je bolji Marchello ili Ajs Nigrutin?
Marchello
35.1%  (195)
Ajs Nigrutin
64.9%  (360)
Ukupno glasova: 555
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marchello VS Ajs Nigrutin  (Pročitano 60574 puta)
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Hehehehe  Smile Smile Smile

marcelo jeste picka....ali svaka mu cast..napisao je knjigu...extra je obrazovan...i ima vrh pesme.....i tako..

A sto kazes da je marcelo picka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6600 i N73
Hehehehe  Smile Smile Smile

marcelo jeste picka....ali svaka mu cast..napisao je knjigu...extra je obrazovan...i ima vrh pesme.....i tako..

A sto kazes da je marcelo picka?
zato sto je to procitao na drugom forumu kako ga drugi komentarisu pa reko aj i on  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

BL b

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k610im
ajzace barabcino kada ces da stignes.....ajs naravno 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Mrtva baba po krevetu skace

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Ljudi , Ajs je jedna seljacina , swatate li wi da on ima u pjesmama po 3 rijeci koje se rimuju , samo poslusajte pjesme Bekham i sise i bice wam jasno ! Ma Marcelo je fin momak , nije kriminalac ni neka tamo dzukela , ja jos nijednom nisam cuo da je on nesto usrao ! A sto se tice ko je bolji ! Ex , Ajs je poznatiji zbog kuce VB , ali Marcelo je onaj koji stwarno moze da swojom pjesmom kaze kako mi ustwari ziwio , dok Ajs jedino zna u pjesmama da prica koliko je riba nabio za poslednje 2 noci !
IP sačuvana
social share
Ne postoji Vuk Karadzic !
Vuk je Draskovic , a Radovan je Karadzic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ljudi , Ajs je jedna seljacina , swatate li wi da on ima u pjesmama po 3 rijeci koje se rimuju , samo poslusajte pjesme Bekham i sise i bice wam jasno ! Ma Marcelo je fin momak , nije kriminalac ni neka tamo dzukela , ja jos nijednom nisam cuo da je on nesto usrao ! A sto se tice ko je bolji ! Ex , Ajs je poznatiji zbog kuce VB , ali Marcelo je onaj koji stwarno moze da swojom pjesmom kaze kako mi ustwari ziwio , dok Ajs jedino zna u pjesmama da prica koliko je riba nabio za poslednje 2 noci !

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
"Sinoc sam na radio Blajvu slusao nekog Svezeg Nigrutina... Ocajan je decko, samo psuje, vulgaran je maksimalno..."
"Koga si slusao?"
"Nesto satro, nesto Svez Nigrutin... nemogu da verujem kol'ko je bio ocajan, mislim seljacina i koliko sam ja razumeo, dosao je iz nekog Centralnog Koteza"
"Si ti gay decko?"
"(smeh) ne brate, strejt sam i pricam ko zena, razumes?"
"Sad cu da te upucam..."
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 14:53:49 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson d750-i

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
"Sinoc sam na radio Blajvu slusao nekog Svezeg Nigrutina... Ocajan je decko, samo psuje, vulgaran je maksimalno..."
"Koga si slusao?"
"Nesto satro, nesto Svez Nigrutin... nemogu da verujem kol'ko je bio ocajan, mislim seljacina i koliko sam ja razumeo, dosao je iz nekog Centralnog Koteza"
"Si ti gay decko?"
"(smeh) ne brate, strejt sam i pricam ko zena, razumes?"
"Sad cu da te upucam..."

хахха Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
"Fegeti se guraju u klubu..." "I hvataju se svi za kare..." "Za kare!"
Jesam ja rekao da ugasite to picka li vam materina bezobrazna, da vam picka materina bezobrazna!
'Aj' napolje svi! Svi napolje!!! 
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
To je ono sto cini Ajzaka Ajzakom Smile...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 1793
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Jednostavno je nemoguce njh dvojicu porediti Smile
I jedan i drugi su jako inteligentni,i svako od njih ima svoj stil pisanja sthova..
Ja lično više cenim Marčela jer ima kvalitetnije pesme..Ajs mi je zanimljiviji ali takođe i previše vulgaran i prost u pesmama..
IP sačuvana
social share
...Ja imam svoj svet,ti imaš svoj svet i sve Ok...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

da  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:27:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.