Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 668 669 671 672 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 227680 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Jednostavno mora napustiti Totenhem... Arsenal bi bio idealan za njega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Sta je lupetanje od kog je to Berbatov bolji od ovih navedenih,sta si se usro.
Ti najvise lupetas cuj Berbatov među 5 najj. Smile Smile Smile Smile
Kazem ti, ubuduce ne obracaj paznju... Stavi me na ignore listu...

Znaci Berbatov nije medju 5 napadaca... Ne moja baba je. Eventualno Nisterloj, Eto( da nije bilo povrede) i Anri su vise pokazali prethodne 2-3 godine od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Drogba, Tores, Villa, Raul, Adebayor, Benzema... Smile

Kad već insistiraš...
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Robson: "Ronaldo će ostati u Manchesteru"     

Bivši kapetan Manchester Uniteda, a sada klupski ambasador Bryan Robson, vjeruje da je Cristiano Ronaldo sretan u sadašnjem klubu te da će se odlučiti na ostanak na Old Traffordu...

Robson je isto kao i Ronaldo danas, bio česta meta mnogih velikih klubova. I sam napominje kako je bio u gotovo istoj situaciji u kojoj je Ronaldo danas te da je izabrao ostanak u redovima Crvenih vragova u čemu nije pogriješio. Bivši šef Middlesborougha i West Broma smatra da će se Ronaldo uspješno izvući iz medijskog cirkusa koji je nastao od međusobnog prepucavanja španjolskog i engleskog prvaka te da će nakon što se oporavi od operacije gležnja biti još bolji.

"1983. sam bio u istoj situaciji u kojoj je Ronaldo danas. Naravno, iznosi transfera nisu bili enormni kao danas, no tada bi to bio najveći transfer u povijesti. Tražili su me Milan, Sampdorija i Juventus i svi su nudili taj, isti iznos. United me nije pustio, i sada znam da nisu pogriješili. Bio sam sretan što sam ostao i mislim da je i Ronado sretan u klubu. Možda ima neke dvobje ali najveći mu pritisak, mislim, stvaraju mediji. Znam da će Ronaldo nakon što se oporavi opet biti onaj pravi."

Izvor: sportNet
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 13:22:37 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Adebajor jednu vrhunsku sezonu, a i igra u Arsenalu, brdo lopti mu stize na nogu i glavu. Drogba svakako da je vrh poslednjih godina, njega sam zaboravio. Vilja  Smile ekstra napadac, ali nije on toliko ubedljiv, em igra i u Valensiji koja ima Silvu, Hoakina i jos brdo kreatora i majstora. Raul zadnjih godina nije igrao bolje od Berbatova, Benzema takodje... Ja samo kazem da je poslednjih godina jedan od najboljih napadaca, sto niko ne moze da ospori  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3200
Kao sto rekoh vec milionputa,Kristina ostaje...

Smile za solskera... Steta sto su ga povrede unistile, strasan napadac...

@ juventuslandia mnogo gresis... Adebajor je imao sezonu zivota... Tesko da ce je ponoviti... ako uspe, pomislicu da zna nesto Smile Drogba je po meni najkompletniji napadac u evropi... mozda i svetu... Vilja je fantastican,steta stonijemalo vislji i jaci... Gresis za Valensiju... Hoakin skoro da nije igrao, Silva nije nesto blistao, Visente konstantno povredjen... Vilja je skoro sam sve postigao... Raul zadnje dve godine igra fantasticno... Od dolaska kapela, on se preporodio... Francusko prvenstvo nisam gledao, ali ono sto sam video u kupu uefa iligi sampiona, govori mi da ce benzema tek postati jedan od najboljih.. A Berbatov je po meni jedan od najboljih napadaca poslednjih nekoliko godina... Pa samo on igra u Totenhenu... Tu i tamo podivlja Kin, ali Berbatov drzi ekipu...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
sjecam se ono u karlingu protiv arsenala sta je berbatov radio,oni pasovi za kina bar 5 puta je izbacio citavu odbranu a svi su igrali na ofsajd,stvarno nevjerovatno,uz drogbu najkompletniji napadac na ostrvu,pomalo podseca na pandeva po odnosu sa kinom slicno kao pandev i roki
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Kanavaro poručio Ronaldu da ostane

Defanzivac Reala Fabio Kanavaro odbacio je navode predsednika FIFA Sepa Blatera, po kojima je Kristijano Ronaldo "rob".

Igrač sredine terena Mančester Junajteda već nekoliko meseci nalazi se u žiži javnosti zbog mogućeg prelaska u Real za sumu od 120 miliona evra, ali bivši najbolji igrač planete Kanavaro, uprkos tome što nastupa za "kraljevksi klub", tvrdi da bi Portugalac morao da poštuje ugovor koji ima sa engleskim klubom, i da se povinuje željama Sera Aleksa Fergusona.

Blater je prošle nedelje rekao da ugovori koje sada imaju fudbaleri velikih klubova predstavljaju oblik "modernog ropstva", kao i da fudbaler mora da se nađe u mogućnosti da klub napusti kada on misli da treba, i da niko ne treba da ga sprečava u tome.

Kanavaro, uprkos mišljenju Blatera, smtra da bi igrači morali da poštuju svoje ugovore, i da ne bi smeli da naprave dogovor, a potom da traže raskid radne obaveze.

"Ropstvo je teška reč. Ljudi ugovore potpisuju svojom voljom, i morali bi da ih i poštuju", rekao je Kanavaro.

Dvadesettrogodišnji Ronaldo moraće da pauzira tri meseca zbog operacije članka koju je obavio prošle nedelje.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Bez kazne za Ferdinanda

Igrač Mančester Junajteda Rio Ferdinand neće biti kažnjen zbog prošlogodišnjeg incidenta koji se desio na utakmici sa Čelsijem u Londonu.

Sâm meč završio se kao katastrofa za Junajted, pošto je Čelsiju svega nekoliko minuta pred kraj dosuđen penal koji im je doneo pobedu, a Rio je posle meča navodno slučajno šutnuo jednu od radnica na stadionu, zbog čega se i javno izvinio. Iako posle meča nije bilo nikakve istrage, engleski mediji su prošle nedelje navodila kako Riju prete četiri meča zabrane igranja.

To bi značilo da bi Kapelov najistaknutiji kandidat za mesto kapitena mogao da se nađe u situaciji da propusti prijateljsku utakmicu Engleske i Češke 20. avgusta, i da bi mu mesto vođe tima bilo ugroženo.

Za Mančester Junajted ove spekulacije predstavljaju bizarnu novost, pošto je upravo taj klub zahtevao istragu povodom "lošeg odnosa prema igračima", što je dovelo i do potencijalne kazne za Ferdinanda.

Ipak, dok se zvanični izveštaj još uvek sastavlja, ne postoje nikakve indikacije da bi defanzivac Junajteda mogao da bude kažnjen, ili da propusti prva četiri meča.

Kakav god da bude ishod istrage, Ferdinand će se u svakom slučaju naći na usluzi Kapelu, koji upravo isprobava kombinacije igrača koji bi mogli da budu kapiteni.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3200
 Smile Smile Smile kanavaro... Da, podsecaju na Rokija i Pandeva... Pored drogbe najkompletniji napadac... mada... fale mu sutevi iz daljine...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 668 669 671 672 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.