Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 268466 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Verovatno odgovaras meni . . .

Po meni je igra mancestera masan sablon . . .imaju 2 radilice u centru, 2 brza krila, 2 napadaca koji se obojica ponasaju kao Shadow strikeri uvek iz drugog plana. . .

Zasto je tezak sablon? Pa zato sto ja kao obican gledalac fudbala tacno znam u svakom trenutku tekme kome kako i kada ide lopta. . . Igraju dosadan fudbal po bokovima koji je obogacen potezima pojedinaca i zato izgleda zanimljivo i dobro(primer ona akcija teveza i rooneya iz prosle tekme )

Ferguson svaku tekmu menja neke detalje . . Cak mi se cini da ove sezone bekovi ne idu toliko ispred. . .Evra jos koliko toliko. . .Mada mi se cini da je to samo u par tekmi dok su imali petoricu na sredini. . .
Svaku tekmu on nesto kombinuje,vadi jednog napadaca ubacuje sredinu,pa vraca. . .
Standardna promena strane krila. . . Sve je tako citljivo. . . Al dzaba kad imaju neosporan kvalitet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Verovatno odgovaras meni . . .

Po meni je igra mancestera masan sablon . . .imaju 2 radilice u centru, 2 brza krila, 2 napadaca koji se obojica ponasaju kao Shadow strikeri uvek iz drugog plana. . .

Zasto je tezak sablon? Pa zato sto ja kao obican gledalac fudbala tacno znam u svakom trenutku tekme kome kako i kada ide lopta. . . Igraju dosadan fudbal po bokovima koji je obogacen potezima pojedinaca i zato izgleda zanimljivo i dobro(primer ona akcija teveza i rooneya iz prosle tekme )

Ferguson svaku tekmu menja neke detalje . . Cak mi se cini da ove sezone bekovi ne idu toliko ispred. . .Evra jos koliko toliko. . .Mada mi se cini da je to samo u par tekmi dok su imali petoricu na sredini. . .
Svaku tekmu on nesto kombinuje,vadi jednog napadaca ubacuje sredinu,pa vraca. . .
Standardna promena strane krila. . . Sve je tako citljivo. . . Al dzaba kad imaju neosporan kvalitet

samo to imaju? i na sve to, gotovo na svakoj utakmici neko drugi da gol...  Smile   stvarno sablon... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N70
Mogu vam samo reci da ljudi igraju extra fudbal, a vi pricajte sta hocete.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Mogu vam samo reci da ljudi igraju extra fudbal, a vi pricajte sta hocete.  Smile

true my brother, true...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Нарочито су екстра, кад наиђу на Милан. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Polako prijatelju, polako, jos cemo da se vidimo i sa onima koji su se prosle sezone neopravdano nasli tamo gde su se nasli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
E stvarno me mrzi da odgovaram na postove od 2 reci a ja napisao 20 redova. . . Ne moram ja nikog nista da ubedjujem, svako ima svoj ukus i oci . . . Tako da  Smile

Ne igra se sablon na jenog igraca . . Nije to beton liga. . Nema veze. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N70
Pa bila losa trava. Smile    Ali sto "nemaju pojma" kad im dodje Roma da je to strasno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Polako prijatelju, polako, jos cemo da se vidimo i sa onima koji su se prosle sezone neopravdano nasli tamo gde su se nasli...

Хеј, па ти си један од нормалнијих. Smile

Занимљиво. Smile

Pa bila losa trava. Smile    Ali sto "nemaju pojma" kad im dodje Roma da je to strasno. Smile

Њихова једина добра утакмица у ЛШ, што би значило, да се може сврстати, у правило о ћоравим кокошкама. Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N70
Ubedjen sam da ce Mancha ponovo da uzme titulu!!!

Glory    Glory     Manchester    United
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.