Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 299323 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
ajao, pa sta bi on u Barci, tamo ima toliko konkurencije, cak i previse, nekoga bi morali grdno ispaliti zbog njega
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Gigs siguran u pobedu nad Votfordom
www.bbc.co.uk

Legendarno krilo Mančester Junajteda Rajan Gigs rekao je da je siguran da će njegov tim pobediti Votford u polufinalu FA kupa, i da će učestvovati u prvom finalu kupa u istoriji novog Vemblija.

Vodećoj ekipi Premijer lige bio je potreban ponovljen meč u četvrtfinalu kako bi izbacili Midlzbro, i sada mogu da se spremaju za meč protiv Votforda koji se igra na Vila parku, stadionu gde je Gigs postigao fenomenalan gol u istoj fazi, i u istom takmičenju, protiv Arsenala na putu ka čuvenoj trostrukoj tituli.

„Bićemo ogromni favoriti ali nismo još u finalu“, rekao je Gigs za Manchester evening news.

„Imamo veliku priliku, i zaista sam zadovoljan što ću ponovo igrati u plufinalu. Uvek sa uživanjem idemo na Vila park, a tako će biti i sada. Nećemo podceniti protivnika jer nam predstoji težak meč protiv Votforda, ali nadam se da ćemo biti na Vembliju.“

„Još uvek se borimo na tri fronta, i mislim da sada možemo da odemo na reprezentativne zadatke sa znanjem da smo u dobroj poziciji na sva tri fronta, a to je upravo ono što smo želeli“, završio je Gigs.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
NEMANJA VIDIĆ: ENGLEZI SU MI ISUVIŠE MEKANI

Reprezentativac Srbije Nemanja Vidić kaže da je glavni problem u njegovom privikavanju na engleski fudbal bio to što se na Ostrvu igra mnogo mekše nego u Rusiji! U intervjuu za Dejli miror odbrambeni fudbaler Mančester junajteda tvrdi da su fudbaleri u Premijer ligi previše zaštićeni od strane sudija, kao i da se na skoro svaki grublji start dosuđuje faul.

Vidić je u svojoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu i moskovski Spartak, da bi u januaru 2006. godine prešao na Old Traford za oko 11 miliona evra. Iako je doveden kao veliko pojačanje, Vidić je prvih nekoliko meseci proveo na klupi ili van tima, da bi početkom ove sezone postao nezamenljiv u odbrani "crvenih đavola".

- U Englesku sam stigao iz liga u kojima se igrao potpuno drugačiji fudbal. Prva tri meseca u Junajtedu su bila zaista teška za mene jer nisam uspevao da se prilagodim. Nisam igrao dobro, ali se nisam ni osećao dobro, pa sam bio primoran da se što pre priviknem na engleski stil igre.

- Najviše mi je smetalo to što su igrači u Premijer ligi previše zaštićeni od strane sudija. Arbitri ne dozvoljavaju oštriju igru, na koju sam navikao nastupajući u Zvezdi i Spartaku. Međutim, morao sam da budem strpljiv. Shvatio sam da je u engleskom fudbalu strpljenje važnije od snage - rekao je Vidić za engleski tabloid.

Komandant odbrane "orlova" kaže da su se prvi znaci poboljšanja u igri pojavili krajem protekle sezone. Vidić je od tog perioda iz startne postave potpuno istisnuo Vesa Brauna.
- Posle prvih nekoliko meseci u klubu, osetio sam da se moja igra sve više poboljšava. Počeo sam da napredujem i to se osećalo iz nedelje u nedelju. To mi je dalo snagu da nastavim sa radom i ubrzo sam dogurao do prve postave - ispričao je reprezentativac Srbije.

[i]Na svakom trećem meču - žuti karton

Nemanja Vidić je u Premijer ligi ove sezone u dresu "crvenih đavola" ostvario 23 nastupa, na kojima je postigao tri pogotka, ali i zaradio čak sedam žutih kartona. Uz Pola Skolsa, Vida je igrač sa najvećim brojem javnih opomena u Mančester junajtedu, ekipi koja važi za jedan od mekših timova na Ostrvu. Srpski defanzivac odigrao je i sedam mečeva u Ligi šampiona i postigao jedan pogodak. Za "orlove" je odigrao 22 utakmice i dva puta bio strelac.
[/i]

kurir-info.co.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
ovo mu je dobro, pa sta bi tek rekao za Spaniju i Italiju kad Engleska vazi za jednu od najgrubljih liga
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Grublje se igra u Italiji mnogo nego u Engleskoj. Taj privid stvara cinjenica da se u Engleskoj, zbog brzine igre, ne sviraju sitniji prekrsaji i jaca potezanja u duelu dva igraca. Medjutim kad dodje do samih startova i do grubosti, zabari su najprgaviji ubedljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Golman Belgije preti Ronaldu
Eurosport

Golman reprezentacije Belgije Stejn Stejnen uzburkao je evropsku sportsku javnost izjavom da će trenutno jedan od najboljih evropskih fudbalera Kristijano Ronaldo "biti masakriran" na subotnjoj kvalifikacionoj utakmici za Prvenstvo Evrope koju Belgijanci igraju u Lisabonu. Stejnen je istovremeno pozvao svoje saigrače da "ne štede kosti svojim suparnicima", a u belgijskoj štampi se ističe da je reč o izjavama bez presedana u novijoj istoriji evropskog fudbala i pozivaju se nadležni da reaguju.

"Posle dva minuta masakriraćemo Ronalda tako da će on sa terena biti iznet na nosilima. šta nam drugo preostaje? Portugalija je mnogo kvalitetnija od nas i zbog toga moramo probleme na terenu rešavati na način na koji jedino možemo. Ukoliko pokušamo da se nadigravamo sa njima, sigurno ćemo izgubiti", rekao je Stejnen.

Nakon šoka koje su njegove reči izazvale, čuvar mreže Briža pokušao je da ublaži svoje reči, mada nije demantovao ništa od onoga što je rekao.

"Ne vidim zbog čega bi bilo ko bio šokiran onim što sam rekao. Mi igramo na gostujućem terenu i moramo uraditi sve da nametnemo svoj stil. Nisam mislio da Ronaldu baš treba da polomimo noge, ali i dalje tvrdim da moramo da igramo maksimalno tvrdo protiv portugalskih napadača i da im ne štedimo noge, a pogotovo se to odnosi na Ronalda. Kako inače da ga zaustavimo", pokušao je da se opravda Stejnen

Povodom njegove izjave reagovala je i UEFA koja je saopštila da je "veoma zabrinuta" i najavila pokretanje istrage ukoliko to bude zahtevala Fudbalska federacija Portugalije

To je druga gotovo identična pretnja koju je Ronaldo dobio u poslednja tri dana. U sredu je kapiten Midlsbora Džordž Boateng izjavio da će "u najskorije vreme neko propisno srediti Ronalda ukoliko on nastavi da ponižava protivnike na terenu".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i
hahaha. pa kad nemogu da ga zaustave na terenu, onda krecu sa prljavim pricama. u pravu je taj golman Belgije. C.Ronalda jedino mogu zaustaviti ostrim i prljavim startovima... a da voli da ponizava protivnike, voli...
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
feget
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
ne razumem zasto svi za njega misle da je peder, pa covek samo igra na svoj nacin, to sto on nekada zna da pada na male udarce to je njegova stvar i ne cini ga pederom, inace je strasan igrac
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Nistelroj: "Ronaldo je najbolji"
AP

Napadač Reala Rud van Nistelroj tvrdi da je njegov bivši saigrač Kristijano Ronaldo trenutno najbolji fudbaler sveta i voleo bi da na leto predje u "kraljevski klub", ali priznaje da je to "veoma malo verovatno".

"Iako ima samo 22 godine, Ronaldo je izvanredan fudbaler. Trenutno najbolji na svetu. Neverovatno je napredovao i na fizičkom i na tehničkom planu", rekao je Van Nistelroj za radio stanicu Kadena Ser.

Uprkos činjenici da je njegov odlazak iz Mančestera bio ubrzan i zbog nesuglasica sa Ronaldom na nekoliko utakmica, holandski internacionalac kaže da bi bio oduševljen ukoliko bi reprezentativac Portugalije ovoga leta stigao na Santijago Bernabeu.

„Što se mene tiče, bilo bi izvanredno da se realizuje taj transfer. Tačno je da smo imali nekih problema. ali izmedju nas je ipak postojala neka pozitivna hemija na treninzima. Ipak, mislim da će biti veoma teško nagovoriti Aleksa Fergusona da ga pusti. U ovoj situaciji ne verujem da je to realno", rekao je Van Nistelroj.

Ronaldo je pre tri dana izjavio da nije "galaktiko" i da sada uopšte ne razmišlja o prelasku u Madrid, nagovestivši da će gotovo sigurno prihvatiti ponudu da produži ugovor sa Mančester Junajtedom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.