Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 301030 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ne.

Messi igra produktivno, a Ronaldo se preserava.

Balet je umjetnost. Nogomet je nogomet.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
C. Ronaldo, Rooney, F. Adu i F. Torres.
MUCF!
Smile Smile

Runi je pokazao svojom igrom i moglo bi se reci da je vec postao veliki igrac (formirao se veoma rano tako da se mladi igraci nazivaju talentovanim iako su vec mozda postali igracine), C.Ronaldo igra lep fudbal za gledanje tj. poput Ronaldinja igra brz fudbal sa puno atraktivnih poteza koji se retko vidjaju danas i koji su veoma lepi za oko (da je pickica to stoji ali to je vec njegov karakter kao igraca), sto se tice Toresa ne bi se za dzabe interesovali svi veliki klubovi za njega (a takodje sto se tice davanja golova kako i da ih postize kada nema prave igrace koji ce mu olaksati posao tj. dodati par pravih lopti u napad) i Adu o kojem bruji cela evropa tj. veci klubovi iako retko da su ga gledaoci videli na delu ja ipak smatram da ce biti veliki igrac jer skauti Manutd retko promasuju (inace secam se jedne UNICEF-ove ili vec slicne organizacije utakmica koja je bila pre par godina kada su odigrali prijateljsku svi veliki igraci a medju njima se nasao i Adu koji je pokazao na sredini veliki potencijal sto pokazuje da je rotacioni igrac i moze odigrati dobro vise pozicija u timu). Sa takvim timom sa puno mladih igraca i par starijih koji ce ih sigurno mnogo cemu nauciti Manutd ce osvojiti titulu u Premijeru a mozda i u Ligi Sampiona (ali sledece godine).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma daj...

jer skauti Manutd retko promasuju

Juan Veron, Eric Djemba-Djemba, Quinton Fortune, Park, Darren Fletcher, Wesley Brown, Jordi Cruijff, Karel Poborsky, Massimo Taibi...

Hoćeš još?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
@st_faca

Sa vecinom onoga sto si rekao na ovom topicu se slazem..I slazem se da skauti Manchestera ne rade uvek svoj posao najbolje, ali..

Veron - Dosao je kao formiran igrac..Nisu tu skauti mnogo uticali, vec zelja Sir Alexa Fergusona..To sto se on nije snasao je druga prica..
Djemba-Djemba - Apsolutni promasaj, slazem se..
Fortune - Pogledati pod Djemba-Djemba
Park - Snasao se ok..Igra u poslednje vreme ne toliko cesto, ali po meni nije los, niti promasena investicija..
Fletcher - Ima potencijal da bude odlican igrac..Borben..U zadnje vreme igra u sjajnoj formi..
Brown - Ne gotivim ga..Nije potencijal za Manchester, ali bi bio pravi igrac u nekom osrednjem klubu Premier lige..Charltonu recimo..
Cruijff - promasaj, slazem se..
Poborsky - Pogledati pod Veron..
Taibi - promasaj..

da ga jebem Smile ..kada sam poceo da kucam, mislio sam da ce biti vise ok igraca..tako da si ipak delimicno u pravu.. Smile
IP sačuvana
social share
‎"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
A Djuzepe Rossi trenutno na pozajmici u Njukastlu.Jos jedan supertalentovani igrac. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma daj...

jer skauti Manutd retko promasuju

Juan Veron, Eric Djemba-Djemba, Quinton Fortune, Park, Darren Fletcher, Wesley Brown, Jordi Cruijff, Karel Poborsky, Massimo Taibi...

Hoćeš još?
Veron je vec bio formiran igrac a nisu ga ni skauti pronasli. A cini mi se da su dok je on igrao uzeli barem jednu titulu.
Djemba-Djemba nije dobio dobru minutazu pa zbog toga se nije ni pokazao u najboljem svetlu.
Fortune dobro to je stari promasaj.
Park je dosta dobro igrao ali je izgubio mesto jer ima boljih igraca od njega. Takodje on je doveden kao predmet zarade na dresove jer znamo da se u istocnoj aziji dobro prodaju dresovi igraca.
Sta fali Fleceru jer je dao vec par golova ove sezone cini mi se a dobro igra vec 3 sezonu znaci ne vidim gde je tu promasaj.
Braun je snazan igrac i dobro je igrao proslih par sezona ali ceste povrede ga onemogucavaju da se ustali u timu kao i respekt i slava G.Nevila zbog kojeg on nije u prvom planu.
Krojf je greska tu si u pravu.
Poborski nije dobio priliku za igru zato se i obrukao.
Taibi je doveden kao privremeno resenje dok se pregovaralo sa nekim poznatijim golmanom.

Svi ovi igraci koje si naveo (uglavnom svi) su dovedeni kao vec formirani igraci na zahtev menadzera a ne skauta koji su pratili mlade igrace.
Skauti su pronasli mnoge igrace pa vidi slavna imena Gigs, Bekam, braca Nevil, Skols, Kantona, C.Ronaldo, Runi, Roj Kin, Irvin... oni su svi bili mladici kada su dosli u Manutd zbog cega je zasluzan skauting i uglavnom su pravili velike karijere i uspehe u klubu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mančester hoće i Stojkovića!

Najbolji srpski golman Vladimir Stojković na meti je Mančester junajteda. "Večernje novosti" pišu, pozivajući se na engleski "Pipl", da slavni klub sa "Old Traforda" duže vreme prati mreže Nanta, a jasno je da traži zamenu za iskusnog Holandjanina Edvina Van der Sara, koji je 29. oktobra napunio 36 godina.

Stojković je prethodnog leta prešao iz Crvene zvezde u Nant, gde za sada ne dobija priliku kakvu zaslužuje.

Nakon prijateljskog duela sa Norveškom naš golman najavio je da bi već narednog vikenda trebalo konačno ponovo da brani u francuskom šampionatu, pošto ni smena trenera nije donela bitne promene klubu koji je i dalje u zoni ispadanja, a imao je velike ambicije.

"Još dok sam bio u Crvenoj zvezdi znao sam da su me snimali skauti Mančester junajteda, posebno na baraž utakmicama sa mladom selekcijom Hrvatske. Vest o zainteresovanosti takvog kluba prija i motiviše, donosi samopouzdanje. Ipak, prioritet mi je da stanem na gol Nanta", istakao je Stojković.

Srpski golman bio je najavljen i prethodnog vikenda, ali je trener u poslednjem trenutku promenio odluku.

"Sada nam dolazi veliki Pari Sen Žermen, očekujem ponovo da ću biti među stativama, videćemo. Nantu baš gori pod nogama, a imamo izuzetno težak raspored. Moraju, medjutim, da dodju bolji dani i da se poklope mnoge stvari", tvrdi Stojković.

Dok čeka povratak na gol Nanta, Stojković je još jednu priliku u dresu Srbije maksimalno iskoristio.
"Mnogo mi znači svaki meč na golu Srbije. Susret sa Norveškom omogućio mi je da se ponovo maksimalno napunim pozitivnom energijom", poručio je Stojković.

Vest sa Ostrva sigurno izuzetno prija i dokaz je koliko je Stojković cenjen, a konkretnu ponudu Mančester junajteda bi verovatno rado prihvatio i pridružio se Nemanji Vidiću.
Konačan odgovor daće ipak Nant.
Izvor: www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mančester podiže spomenik legendama

Uprava Mančester Junajteda odlučila je da finansira izgradnju spomenika svojim legenadrnim asovima - Bobiju Čarltonu, Denisu Lou i Džordžu Bestu, u znak zahvalnosti za njihov doprinos slavi kluba sa "Old Traforda".

Izrada monumenta poverena je Filipu Džeksonu, zvaničnom vajaru britanske kraljevske porodice. Spomenik bi trebalo da bude gotov za 18 meseci.

Čarlton, Lou i Best su u dresu "crvenih djavola" odigrali ukupno 1.633 utakmice i postigli 665 pogodaka, osvojivši dve titule nacionalnog prvaka i Kup evropskih šampiona (1968).

Džekson radi i statuu Bobija Mura, nekadašnjeg kapitena engleske reprezentacije, koja će biti otkrivena na otvaranju novog stadiona "Vembli", gde je nacionalni tim "Gordog Albiona" 1966. osvojio titulu svetskog šampiona.
Izvor: www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Po meni s obzirom da su među 3 najbogatija kluba, poprilično škrtare kod kupnje!!  Mislim slažu kolektiv ali su sigurno mogli kupit puno bolje igrače od nekih navedenih.. Djemba i co.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Pa dobro, izlišno je sad govoriti o promašajima Mančestera, kad su tu Čelsi, Real i Inter Smile
Ono, jedan je Venger u Arsenalu, svi ostali veliki klubovi imali su dobre i loše poteze Uprave, Mančester se tu ne izdvaja, a slažem se da će, ukoliko se ovi transferi ostvare, imati extra talentovanu ekipu, s tim što ni ja ne gotovim Toresa, ne treba im on Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.