Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 229569 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne secam se kada je zadnji put Manutd doveo nekog ekstra kvalitetno pojacanje. Cini mi se da je to bio Runi mada i njega kada su doveli to je bilo na jedvite jade. Nervira me sto rasprodaju i raskidaju ugovore sa svojim dobrim igracima kao sto Van Nistelroj i Roj Kin, jer kako je fergi krenuo na kraju ce mu igrati samo igraci iz podmladka koji jesu talentovani ali nisu u stanju da se nose sa kvalitetom igraca Celzija. Kad ce jednom i Manutd da dovede po 4-5 kvalitetnih igraca koji ce da budu nosioci igra u narednih 5 godina. Primer loseg transfera po meni je dovodjenje Van Der Sara koji ce jos ove godine mozda moci da dobro brani i kome ce refleksi nadam se jos dobro sluziti. Manutd treba jedan mlad i kvalitetan golman, jedan dobar poluspic koji ce menjati Skolsa koji je sve vise povredjen kako godine prolaze i barem jos jedan dobar napadac kalibra Fernanda Toresa koji ce moci uz Runija da pruzi dobre igre jer ostali napadaci Manutd po meni nisu nesto posebnog kvaliteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
 Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
tako je kako je. vidjet cemo sta ce nam dnjeti ova sezona odnosno kako ce igrati nasi ljubimci
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
O kakvim glupostima vi pricate... Manchester nije Real, njima ne trebaju zvucna imena. Imaju sasvim solidnu skolu fudbala koja im obezbedjuje buducnost. Zaista mi je drago sto Tevez nije u Manchesteru, mislim da on nije igrac dostojan tog dresa. On jeste dobar igrac, ali mediji umeju da preteraju kad je on u pitanju. Od pojacanja u spicu, jedino se slazem sa odlukom da dovedu Toresa. To je jedna od pametnih odluka Fergusona (coveka koji je preporodio Manchester, i kome je taj klub mnogo duguje za njegova dela). Odlazak Nisterlooya iz kluba je jos jedno pojacanje opstem stilu igre i timskom duhu na terenu. Saha je sasvim odgovarajuca zamena za njega. Jedina prava greska je povratak Solskera. Time sto ga pusta u igru, Ferguson mnogo rizikuje, jer je Solsker vec na prvoj utakmici pokazo da se ne uklapa u novi tim. Ali nadajmo se najboljem, da ce da se desi cudo i da ce Oli povrati nekadasnju formu.  Sto se Roj Kina tice, covek je sam planirao da se povuce iz kluba i stekne neko novo iskustvo, kako bi kasnije mogao i sam da postane menadzer. Ostali skorijii transferi su sasvim OK. Dovodjenje Van der Sara (za 2 miliona funti) je odlican izbor, sto se pokazalo i prosloj sezoni. Jedno je sigurno taj covek je bolji i od Karola i od Hauvarda, a uz to je medju prva tri golmana lige.
Video sam kako manchester igra sa novim timom. Ronaldo, Runi i Saha su pravi tandem, videcete samo jos kad se oporavi i Smith. Mladi su i jos uvek imaju dosta motivacije i ambicija. Dok odbranu drze vise iskusniji igraci: Nevil, Fedinand, Van der Sar, Haince...Iskreno mislim da  je Manchester jaci nego prosle sezone, i da ce ove sezone pruziti izvanredne rezultate, kako u domacoj ligi tako i u evropi!
« Poslednja izmena: 03. Sep 2006, 13:05:41 od frikazoid »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Sve sto si napisao stoji osim za Teveza koji je dokazao da je igrac ekstra klase, a nisam scout da poredim njega i Torresa. Da bi nastavili sa ovakvom igrom moraju da u zimskom prelaznom roku dovedu napadaca. Jer znamo kako Saha igra kada ga stane, treba mu 10 cistih sansi za pogodak a i to ako da dobro je, nije on igrac koji moze da iznese 80% sezone u istom ritmu. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa nisu losi ovi igraci Manutd ali jednostavno mislim da sa 14 igraca se ne moze igrati cela sezona na visokom nivou narocito kada su vam protivnici veliki timovi poput celzija, arsenala i drugih... Ne moze se igrati samo sa dva napadaca jer Solskjer nije bas spreman a da se ne lazemo jedini ekstra napadac koji je u Manutd je Runi. Treba Manutd jedan ekstra strelac kao sto je Tores i nadam se da ce ga dovesti na polusezoni jer Manutd je dosad odigrao utakmice sa slabijim timovima. Doci ce da se igra i protiv mnogo jacih timova a bojim se da Runi nece moci sam da se nosi sa protivnickom odbranom. Evo celzi je doveo Sevcenka koji je vrstan strelac dok Manutd prodajom Van Nistelroja izgubio je takvog igraca.

Manutd forever
                              Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Bolje Toresu da ne mrda iz Spanije,tamo se igra meksi fudbal,a u Engleskoj bi ga jadnog izubijali...Slab je,ne verujem da bi mu lezala Premier liga...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
jest da man utd ima dobar mlad tim ali im treba jos neki igrac u spicu ali pouzdan. gledao sam sahu prosle sezone i bio je slab cesto se i povrijedi jest da je dobar kad ga ide ali kad stane stane i ne daje golove 2 mjeseca. sto se tice solskjera mislim da njega ne treba vise uvoditi jer ipak je i ostario i nije igrao dugo vremena tako da je to veoma rizicno. ipak man utd je dobro poceo ovu sezonu sa nekoliko veoma visokih pobjeda ali to je bilo protiv slabijih ekipa. pravo stanje cemo vidjeti kada budu igrali protiv celzija i arsenala i u ligi prvaka. tu se vidi prava snaga tima
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se nedo99. Zato Manutd treba da dovede par dobrih mladih igraca koji ce biti okosnica tima uz naravno ove mlade koji su i sad. Mozda je fergi najtrofejniji i najbolji Manutd menadzer svih vremena, ali mislim da mu je vreme da se povuce jer se fudbal mnogo izmenio i vise se igra na tvrdu odbranu i par vrsnih strelaca koji su u stanju da iz kontre i iz sto manje napada postignu gol. Tores mozda jeste mekan ali i Fabregas kada je dosao u arsenal nije nista bio jaci ali evo sada je sigurno jedan od najboljih igraca sredine terena u premijeru a mozda i u evropi. Siv znamo da Skols, Solskjer i Gigs su na zalasku karijere i da su sve vise umorniji i cesce se povredjuju. Zato Manutd treba da dovede par dobrih mladih igraca koji ce uciti od najboljih i tako steci iskustvo za najvece domete. Iako ne podnosim arsenal mislim da su uradili par dobrih poteza dovodjenjem mladih igraca koji su posle dve sezone mnogo napredovali i sada vec mogu da se ravnopravno suprotstave svim velikim klubovima sto su pokazali i prosle godine u Ligi Sampiona. Takodje Manutd ne treba da se ponizava da im ispred nosa "otmu igraca" neki slepacki tim kao sto je vest hem.
Nadam se da ce na polusezoni doci par dobrih mladih igraca a i da ce neki mladi puleni isplivati iz omladinskog pogona. Ne znam sta je sa Iglsom koji je bio najavljivan kao veliki talenat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Runi udario Greja u restoranu

Fudbaleri Mančestera i Blekburna Vejn Runi i Majkl Grej sukobili su su u jednom restoranu u Mančesteru, prenose britanski mediji.

Incident se dogodio prethodnog vikenda, a ovu vest potvrdio je i portparol fudbalera Junajteda i reprezentacije Engleske.

Sukob koji je završen udarcem Vejna Runija, započeo je uvredama fudbalera Blekburna Greja koje je uputio devojkama koje su bile u društvu Runija i njegovih prijatelja.

Sve se završilo jednim udarcem Vejna Runija, ali se na tome incident završio i nije prijavljen ni lokalnoj policiji.
Izvor: www.b92.net/sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.