Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 228738 puta)
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
Pa hocemo li da pravimio Srpski MUFC Fan Club?

slazem se...

Ima Inter fan club...

ima nego sta...
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 288
Zastava Silbas, vojvodina, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung u600
i ja sam za mufc fan club
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Прочитао сам на сајту ББС-а да Јунајтед нуди 25 милиона фунти за Тевеза!
Напад би био најјачи са Рунијем и Тевезом!  Smile
Da bio bi, ali za sada mi se cini da za napadacima nema tolko potrebe. Tu su Saha, Smith, i Rossi, vrlo mladi i talentovani igraci.
  Smile
Hm,mogao bih ja da pokrenem anti-MUFC fan club ili nesto slicno Smile
Nemoj sad,zbog ove izjave, da me teras da pokrenem anti-Falzone club tj. forum  Smile

Sto se druge opcije tice, srpski Man united fan club, ja sam ZA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ako dovedu i Teveza,bice tandem malih pacova u napadu Smile Mada,ne bih se zacudio jer Mancester izgleda voli da dovodi ekstra ruzne igrace Smile

Trudicu se da vise ne miniram temu,ali toliko ih mrzim da ne mogu da obecam Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 00:25:42 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sta bi ti, sexy lepotane, koji setaju po terenu kao po manekenskoj pisti. Ako oces tako nesto imas Real Madrid, pa uzivaj. Ali zar ne primecujes da su takvi igraci izgubili svoje nekadasnje mogucnosti. Primeri: Shevchenko - pred izvodjenje penala najvaznija stvar mu je frizura, zato ne moze ni da ga pogodi. Bekam - nekada vazio za coveka koji deli milimetarski tacne paseve, a sad mu svaki pas presece protivnik, ali vazno da covek ima zuricu od 10.000 funti.
Tevez moze da bude ruzan koliko hoce, ali nama je licno na svetskom demonstrirao koliko je smesan. Zatim tu je cuveni Ronaldinho, koji je postao sinonim za izraz ruznoce - ali jebiga covek proglasen za najboljeg igraca sveta. Runi, cim ga pogledate u lice vidite onu zanimljivu figuru koja se pojavljuje u glavnoj ulozi crtanog filma Shrek, ali zato kad uleti u kazneni izgleda kao istoimeni, samo u sceni u kojoj farba one likove koji su mu se slucajno zatekli na putu.
Dakle Manchester ne mozes da mrzis zbog toga. Naravno imas pravo na svoje misljenje, koje je ovog puta pogresno, ali molim te, nemoj ga istresati na ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Manchester (Inter i Real) ne volim iz mnogo (glupih) razloga - ne bi stalo na 3 strane Smiley Dovoljno je reci da sam uvek bio naklonjeniji "malim" klubovima,a od mocnijih sam za Milan.Lepota igraca nema ama bas nikakve veze sa tim,to je bila samo konstatacija.

Runi i Shrek - poredjenje ipak stoji samo po izgledu,uverio sam se da je ipak samo galamdzija,prosle sezone ga je Bumsong 3 puta slao u nokdaun(namerno),2 puta lakat i jedan brutalan start - i nista,dok na Kristijana Ronalda i slicne skace bez problema...

I,da,Ronaldinjo nije ruzan Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Nije ruzan, sta ti je? Odakle ti to? Ko je reko da je ruzan? Ma treba ga prijaviti na izbor za Mistera  Smile
Za Runija sam cuo da je bivsi huligan, i da je uvek bio nekomudo. Da sam igrac, ne bi se zajebavao sa njim. Ali ako tako kazes onda OK. Moze biti tacno.
Ne znam sta smatras manjim klubovima, ali meni je na drugom mestu, odmah posle Manche najomiljeniji Ajax.
Posto vidim da si kladionicar, verujem da se tu krije jedan od razloga zasto mrzis ove timove. Licno imam gadno iskustvo sa Manchesterom u kladzi, i zato u posledje vreme sam zabranio sebi da igram na taj tim. To je valjda sto ga mnogo gotivim, pa stalno mislim na pobedu Manchestera, i onda se cesto zajebem u prognoziranju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
ronaldinho je simpaticno ruzan Smile sto se tice roonija on je isto masina koja melje sve pred sobom
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry bold 9000
ma runi je stvarno mnogo ružan.... ali ga ipak gotivim!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Za Runija sam cuo da je bivsi huligan, i da je uvek bio nekomudo. Da sam igrac, ne bi se zajebavao sa njim. Ali ako tako kazes onda OK. Moze biti tacno.

Vrlo moguce,huligani su tek pizde - onaj fazon,ima nas milion,najjaci smo.Ovo sa Bumsongom(koji,istina,nije bas pod vaser-vagu Smile ,ali ima i mnogo jacih,sta reci za Bubu-Diopa i Baldea)  je tacno 100%,a mali debeli reci nije rekao.Sto se kaze - pussy

Citat

Posto vidim da si kladionicar, verujem da se tu krije jedan od razloga zasto mrzis ove timove.

Naprotiv,ja uglavnom igram samo protiv njih,kad igraju sa jacima i moze se reci da sam dobro prolazio Smile Jednostavno,antipaticni su mi i to je to...Sve je kulminiralo '99 kad su dobili Bajern u finalu onako,nevidjena nepravda,razvalio ih Bajern.A i uvek su imali neke papke igrace,osim Kantone,koji je takva legenda da ne smeta ni sto je igrao za njih.

ronaldinho je simpaticno ruzan Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.