Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 225410 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Imas neki problem sa tim? Smile
povedi racuna o ponasanju,niko ti se nije zakacio prema tome,nemoj da umisljas.

Ok, onda me ne smaraj vise i sve je u redu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.4
mob
Nokia E65
Koliko puta si gledao Nestu?

1000 puta..

Netacno...jer da je tacno ne bi tako pricao...ili jednostavno ne nzas o fudbalu nista...jedno od ta dva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95

1000 puta..

Netacno...jer da je tacno ne bi tako pricao...ili jednostavno ne nzas o fudbalu nista...jedno od ta dva...

Au kako nemozete da svatite,da je to moje misljenje,ja smatram da ovi igraju trenutno bolje. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.4
mob
Nokia E65

1000 puta..

Au kako nemozete da svatite,da je to moje misljenje,ja smatram da ovi igraju trenutno bolje. Smile Smile Smile

Shvatam da je to tvoje misljenje ali shvati ti da je pogresno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ja grijesim,ne ti....I Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Majke mi mile, najjače mi kad netko raspravlja o kvaliteti pojedinih obrambenih igrača, i onda uvrsti Ria Ferdinanda u kategoriju "najboljih"...

Sama činjenica da netko o Riu Ferdinandu razmišlja kao o kandidatu za titulu "najboljeg" obrambenog igrača automatski diskvalificira tu osobu iz bilo kakve ozbiljnije rasprave.

A posebno me, u ovoj konkretnoj diskusiji, nasmijala činjenica da je od pet "trenutno" najboljih centralnih obrambenih igrača, po "mišljenju" te osobe, četvorica igraju u Engleskoj.

Golema je bedastoća engleske obrambene igrače smatrat "najboljim" u bilo čemu. Pregolema bedastoća. Trpanje četvorice stopera iz engleske lige među petoricu najboljih vrhunski je dokaz nogometnog neznanja, neshvaćanja osnovnih postavki nogometne taktike i najobičnijeg diletantizma, čak i za jednog površnog pratitelja nogometa.

Ukratko - bedastoća.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
Imas neki problem sa tim? Smile
povedi racuna o ponasanju,niko ti se nije zakacio prema tome,nemoj da umisljas.

Ok, onda me ne smaraj vise i sve je u redu.  Smile
Alo!!!Leci se decko.
Majke mi mile, najjače mi kad netko raspravlja o kvaliteti pojedinih obrambenih igrača, i onda uvrsti Ria Ferdinanda u kategoriju "najboljih"...

Sama činjenica da netko o Riu Ferdinandu razmišlja kao o kandidatu za titulu "najboljeg" obrambenog igrača automatski diskvalificira tu osobu iz bilo kakve ozbiljnije rasprave.

A posebno me, u ovoj konkretnoj diskusiji, nasmijala činjenica da je od pet "trenutno" najboljih centralnih obrambenih igrača, po "mišljenju" te osobe, četvorica igraju u Engleskoj.

Golema je bedastoća engleske obrambene igrače smatrat "najboljim" u bilo čemu. Pregolema bedastoća. Trpanje četvorice stopera iz engleske lige među petoricu najboljih vrhunski je dokaz nogometnog neznanja, neshvaćanja osnovnih postavki nogometne taktike i najobičnijeg diletantizma, čak i za jednog površnog pratitelja nogometa.

Ukratko - bedastoća.
murinjo,najbolji odbrambeni igraci su u engleske.prema tome ja cam mislim da je rio najbolji na Svetu,mozda ajd da kazem i kontinentu,ali svetu sigurno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900

Ukratko - bedastoća.

Naravno, ali uzmi u obzir da posle Mančestera i Arsenala, Liverpul i Čelzi imaju solidne šanse da prođu u 1/4 finala, a samim tim engleski klubovi će biti najbrojniji u završnici LŠ.

Ne mora ništa da znači, ali može i mnogo.

Rio Ferdinand je sigurno među prvih 5 štopera na svetu...

Opet kažem, Nesta je jednostavno uvek bio i ostaće u top 5 svetskih štopera. Nemanja Vidić takođe, ako ne u top 5 onda u top 7 ili 8...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
murinjo,najbolji odbrambeni igraci su u engleske.prema tome ja cam mislim da je rio najbolji na Svetu,mozda ajd da kazem i kontinentu,ali svetu sigurno

Ne, nisu.

Naravno, ali uzmi u obzir da posle Mančestera i Arsenala, Liverpul i Čelzi imaju solidne šanse da prođu u 1/4 finala, a samim tim engleski klubovi će biti najbrojniji u završnici LŠ.

Ne mora ništa da znači, ali može i mnogo.

Rio Ferdinand je sigurno među prvih 5 štopera na svetu...

Opet kažem, Nesta je jednostavno uvek bio i ostaće u top 5 svetskih štopera. Nemanja Vidić takođe, ako ne u top 5 onda u top 7 ili 8...

U beskrajnoj kolekciji loših, da ne kažem kriminalno loših, centralnih obrambenih iz Engleske, Rio Ferdinand zauzima istaknuto mjesto. U oštroj konkurenciji Terryja Fenwicka, Marka Wrighta i Desa Walkera te - moj osobni favorit - Martina Keowna, Rio Ferdinand je svakako na prvom mjestu kao najgluplja, najgrublja i najneinteligenitnija sjekira od svih njih.

I njegov brat Anton također.

Užas.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
faco zaboravio si stopera liverpula neil "the shaver" ruddocka  Smile o kome nadimak sve govori  Smile

jebiga...mozda sam ja neobjektivan posto stvarno mnogo cenim zabare i argentince, ali mislim da su recimo ayala, cannavaro i nesta pojam za odbrambene igrace u odnosu na sve njihove engleske kolege u proteklih desetak godina... takodje i ranije.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.