Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 265331 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
I ti Dule brate preterujes. Ronaldo, ceo svet prica da je odlican igrac, tebi ne valja. Rooney ti ne valja, cak stavise ne znam dal' sam te u zivotu cuo da si rekao da jedan igrac Engleskog porekla vredi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ne isplati se prepirat s njime oko toga

Čak sam i ja razumniji od njega po tom pitanju - osim ako nije riječ o Inzaghiju  Smile

A i što se Inzaghija tiče, priznajem mu rezultat, ali ne priznajem znanje.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 17:32:32 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
runi je strasan igrac ljudi mogu jedino da ga mrze ili sto nevole mancester ili nesto drugo sto nema veze sa fudbalom,inace u i van terena je poznat kao covek koji ima mu...  za mnoge stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ja ronaldu priznajem samo ono karanje runija... u tom trenutku sam ga cak zagotivio.. na pet minuta... ajde, serem, 15...

jedva cekam da mu neko iscupa ligamente, ne mogu ga gledati...

bilo bi dobro da se on i runi sudare i nabiju jedan drugom krampone direkt u srcanu maramicu...mancester bi uzeo ligu sampiona...

aaahhh, kako bi ih obojicu poravnao sa zemljom... sve lopatom - tup, tup, tup...

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
bilo bi dobro da se on i runi sudare i nabiju jedan drugom krampone direkt u srcanu maramicu

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
do jaja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
I ti Dule brate preterujes. Ronaldo, ceo svet prica da je odlican igrac, tebi ne valja. Rooney ti ne valja, cak stavise ne znam dal' sam te u zivotu cuo da si rekao da jedan igrac Engleskog porekla vredi.

Нисам је рекао да није одличан играч, већ да је фегет и да има, голему диспропорцију (ваљда се тако каже Smile ), када су у питању утакмице са великим и малим тимовима.

Па ево видели смо га сад, против Арсенала. Једино што је показао је да уме погодии празну мрежу са шест метара. Изузев тога, једно велико ништа. Где су ти магични дриблинзи и финте против тимова коа што су Арсенал, Челзи, Милан? Кад буде против таквих пружио петину оного што иначе показује против Вигана и компаније, биће можда и најбољи на свету. Он је и сад негде при врху, али без овога што сам навео не може се поредити са неким другим играчима, који су се на таквим утакмицама показали протеклих година.

Што се Рунија тиче, рећи ћу ти само да би он вредео те паре, које је Фергусон дао за њега, само ако би део њих био одвојен за хируршки захват, на нечему што би код њега требало да представља мозак.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 18:25:34 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
To za Ronalda stoji, ali ipak ti nikad neces reci napirmer: "On je peti, deseti, pedeseti igrac na svetu". Mozda ja nisam prava osoba da ti pricam o objektivnosti, ali ipak preterujes sto se tice Manchestera i uopste Engleskog fudbala. Ajde mi molim te objasni, ili barem pokusaj da objasnis na osnovu cega si zakljucio da Rooney nema mozak? Evo postavicemo ovde sve klipove koji postoje sa Rooney-em, zivo me zanima samo na osnovu cega ga toliko podcenjujes.

I sam znas da ne gotvim Manchester, a pogotovo ne gotivim Cristiana Ronalda, ali ipak sustina je da je Manchester trenutrno mnogo jak, i da je Cristiano odlican igrac. Naravno nije vanserijski kao Messi, Kaka, Ronaldinho i jos par njih, ali je odlican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
To za Ronalda stoji, ali ipak ti nikad neces reci napirmer: "On je peti, deseti, pedeseti igrac na svetu".

Ево, мада је то врло тешко одредити, али рећи ћу који је био прошле године, по мом мишљењу.

Најбољи је Кака, свакако. После њега су (не идем редом) Тоти, Меси, Пирло. Ту иза њих су Дрогба, Роналдо, Роналдињо и Фабрегас.

Вероватно сам и сад неког заборавио, као што ми се обично деси, али то је отприлике то. Smile

Mozda ja nisam prava osoba da ti pricam o objektivnosti, ali ipak preterujes sto se tice Manchestera i uopste Engleskog fudbala. Ajde mi molim te objasni, ili barem pokusaj da objasnis na osnovu cega si zakljucio da Rooney nema mozak? Evo postavicemo ovde sve klipove koji postoje sa Rooney-em, zivo me zanima samo na osnovu cega ga toliko podcenjujes.

Зато што од њега увек можеш очекивати, неки најблаже речено неартикулисан потез.

Пенал против Русије, ти је последњи пример.

I sam znas da ne gotvim Manchester, a pogotovo ne gotivim Cristiana Ronalda, ali ipak sustina je da je Manchester trenutrno mnogo jak, i da je Cristiano odlican igrac. Naravno nije vanserijski kao Messi, Kaka, Ronaldinho i jos par njih, ali je odlican.

Управо тако.

Само што је човек толико иритантан, да ме то у већини ситуација спречава да кажем било шта добро везано за његову игру, а тога нажалост има доста.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 18:33:37 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Ево, мада је то врло тешко одредити, али рећи ћу који је био прошле године, по мом мишљењу.

Најбољи је Кака, свакако. После њега су (не идем редом) Тоти, Меси, Пирло. Ту иза њих су Дрогба, Роналдо, Роналдињо и Фабрегас.

Вероватно сам и сад неког заборавио, као што ми се обично деси, али то је отприлике то.

Da li je moguce? Smile

Citat
Зато што од њега увек можеш очекивати, неки најблаже речено неартикулисан потез.

Пенал против Русије, ти је последњи пример.

Slazem se, ali pre ce biti da to ima veze sa nervozom i koncentracijom, zar ne?

Znas kako, nikad nisam gotivio igrace, koje ceo svet, ama svi zivi hvale(Sem Michaela Jordana), zato mi je i Ronaldo irititantan, jer ga svi prenapumpavaju, a i zbog njegovog ponasanja na terenu . Isto tako sa Ronaldom Lusimo Nazariom Da Limom Smile, dok su ga svi hvalili, ja sam cutao, sada kada su ga rozvali "debeli" i pljuju ga, ja pricam da je mozda najbolji napadac svih vremena.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 18:41:38 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Citat
Znas kako, nikad nisam gotivio igrace, koje ceo svet, ama svi zivi hvale, zato mi je i Ronaldo(injo) irititantan, jer ga svi prenapumpavaju.

Ovo ce da bude moj defualt odgovor na svako pitanje zasto mrzim Retardinja.

PUS Smile Smile Smile care Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.